نماد سایت آشپزی ایرانی

برای اینکه زولبیا نرم نشه چه باید کرد ( 2 نکته ساده)

برای اینکه زولبیا نرم نشه چه باید کرد ( 2 نکته ساده)

برای اینکه زولبیا نرم نشه چه باید کرد

زولبیا یکی از شیرینی‌های معروفیه که معمولا تو ماه مبارک رمضان می‌خوریم. ولی باید بدونیم که این شیرینی خیلی کالری داره، پس برای همه بهتره که زیاد نخورن. زولبیا از ترکیب ماست و نشاسته درست میشه. اگه تو خونه سعی کردی زولبیا درست کنی شاید پیش اومده باشه که نرم شدند. برای جلوگیری از این مشکل و جلوه دادن بهتر به شیرینی، بهتره این مقاله رو بخونی. همراه با سایت آشپزی رضیم باشید.

راه‌هایی برای نرم نشدن زولبیا در خونه

  1. زولبیا رو نپز زیاد؛ اگه زیاد پختش، خشک میشه و اگه کمتر پختش، نرم میشه.
  2. قیف زولبیا رو نه خیلی نازک، نه خیلی ضخیم کن؛ ضخامت اون موجب خشک شدن یا نرم شدن زیاد این شیرینی میشه.
  3. بعد از شهد کردنش صبر کن تا خنک بشه و زولبیاها رو روی هم نذار، نهایتا باعث نرم شدنشون میشه.
  4. شربت باید مناسب باشه، اگه خیلی آبکی باشه، شیرینی نرم میشه. پس حواست باشه که شربتت کافی قوی و غلیظ باشه.
  5. اگه بذاری زولبیا توی شربت داغ، نرم میشه. حتما زولبیاها رو داغ وارد شربت داغ کنید تا شربت بهتر وارد شیرینی بشه.
  6. بعد از شهد کردن زولبیا بهش فرصت بده تا خنک بشه و زودی در ظرف ببند.
  7. وقتی داری شربت میسازی میتونی از گلوکز استفاده کنی که از نرم شدن زولبیا جلوگیری کنه. گلوکز بی‌رنگ برای این کار مناسبه.
  8. اگه شربتتو درست بسازی میتونی زولبیاهای خوش‌طعم و نرم درست کنی.

نکته آخری

توی درست کردن این شیرینی، شربت خوردن خیلی مهمه که تردی و نرمی شیرینی رو تعیین میکنه. پس با رعایت دقیق این نکات، می‌تونی زولبیاهای خوشمزه، نرم و سالمی درست کنی و میز رمضانیتو زینت بدی.

منبع: سایت آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل