برای اینکه زولبیا نرم نشه چه باید کرد ( 2 نکته ساده)
برای اینکه زولبیا نرم نشه چه باید کرد
زولبیا یکی از شیرینیهایی است که معمولاً در ماه رمضان مصرف میشود. این شیرینی دارای انرژی زیادی است، بنابراین توصیه نمی شود آن را بیش از حد مصرف کنید. این شیرینی از ترکیب ماست و نشاسته تهیه میشود. اگر تاکنون آن را در خانه درست کردهاید، ممکن است با مشکل نرم شدن شیرینیها مواجه شده باشید. برای رفع این مشکل و جلوگیری از نرم شدن زولبیا، بهتر است راهکارهای زیر را دنبال کنید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
راهکارهای ترد شدن زولبیا خانگی
- زولبیا را به اندازه مناسبی سرخ کنید. سرخ کردن زیاد زولبیا باعث خشک شدن آن و سرخ کردن کم آن باعث نرم شدن میشود.
- ضخامت سر قیف زولبیا را لایت نگهدارید تا شیرینی زولبیا نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک شود، چرا که ضخامت آن تأثیر زیادی در خوشمزگی زولبیا دارد.
- پس از آغشته کردن زولبیا به شهد صبر کنید تا خنک شود و آنها را به صورت داغ روی هم قرار ندهید تا نرم نشوند.
- غلظت شربت اهمیت زیادی دارد. اگر شربت آبکی و شل باشد، شیرینی زولبیا نرم خواهد شد. بنابراین توجه کنید که شهد کافی قوام داشته باشد.
- اگر زولبیا را در شربت جوشانده شوند، نرم خواهند شد. برای جلوگیری از این اتفاق، زولبیا را در حالت داغ به شربت داغ فرو کنید تا شهد به داخل شیرینی نفوذ کند.
- بعد از آغشته کردن زولبیا به شهد، اجازه دهید که خنک شود و آنها را فوراً درون ظرف بسته نکنید.
- در تهیه شربت میتوانید از گلوکز استفاده کنید تا از نرم شدن زولبیا جلوگیری کند. گلوکز بی رنگ برای این کار مناسب است.
- اگر شربت را به درستی تهیه کنید، میتوانید شیرینی زولبیا ترد و خوشمزهای تهیه کنید.
حرف پایانی
در تهیه این شیرینی، تهیه شربت به نحوی که نرمی و خواص مطلوب داشته باشد بسیار اهمیت دارد. با پیروی از نکات فوق میتوانید زولبیا ترد، خوشمزه و سالمی را آماده کنید و میز ماه رمضان خود را زیبا و شاداب نمایید.