برای از بین بردن شوری خیار شور چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)
راههای کاهش شوری خیارشور
بعد از تهیه خیارهای شور، ممکن است متوجه شدید که خیارها بیش از حد شور شدهاند. برای کاهش شوری خیارشور، میتوانید از آب خیارشور پیشین خالی کنید و سپس از آب جوشیده سرد شده برای آمادهسازی خیارشور جدید استفاده کنید. مهم است که تمامی خیارها به خوبی در آب تغمیز کننده فرو بروند. بهتر است خیارهای شور حدود چند ساعت در آب مانده تا شوری آنها تندتر نشود. با آموزشهای سایت آشپزی رضیم همراه باشید.
ترفندها برای کاهش شوری خیار شور
برای کاهش شوری خیارشور، از ترفندهای مختلف میتوانید استفاده کنید. برای اعمال هر ترفند، ابتدا نوع خیارها را بررسی کنید. نسبت آب به نمک برای تهیه خیارشور ۱۴ به یک است. اگر شوری خیارشور زیاد شد، میتوانید از آب جوشیده سرد شده برای کاهش شوری استفاده کنید. بهترین روش این است که آب پیشین خیارشور را خالی کرده و مجددا از آب استفاده کنید.
نکات مهم برای کاهش شوری خیارشور
برای تهیه خیارشور و کاهش شوری آن، باید نکات زیر را رعایت کنید. قبل از هر چیز، باید از محلول رقیق برای تهیه و استفاده کنید. به تدریج میتوانید غلظت محلول را بر اساس ترجیح خود تنظیم کنید. خیارهای نرسیده به شکل کامل پوک میشوند، بنابراین قبل از ترشی کردن باید از رشد صحیح آنها مطمئن شوید.
آب شور مورد استفاده برای تهیه خیارشور نباید شدید یا ضعیف باشد. اگر میخواهید شوری خیارشور را کاهش دهید، باید از ظرف دیگری استفاده کنید. خیارهای شور را باید در ظرف دیگر قرار داده و از آب جوشیده سرد شده استفاده کنید. حتما خیارها را باید خوب بشویید تا شوری آنها کاهش یابد و سپس خیارها را یک ساعت در آب دیگری قرار دهید.