برای آش رشته چه حبوباتی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای آش رشته چه حبوباتی استفاده کنیم؟

آش رشته یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که در افطار رمضان و جشن‌های خانوادگی مورد علاقه قرار دارد. هر کسی می‌تواند بر اساس سلیقه‌اش طعم خاصی به این آش بدهد. دلیل اصلی اختلاف در طعم آش، مقدار و نوع حبوبات است. در ادامه، روش آماده‌سازی و مواد مورد نیاز برای این غذای خوشمزه و حبوباتی را به شما توضیح می‌دهیم. با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه آش

  •  1/2 لیوان لوبیا چیتی
  • 1/2  لیوان لوبیا سفید
  •  1/2 لیوان نخود
  • 1/2  لیوان عدس
  •  500 گرم سبزی آش خرد شده (تره، جعفری، گشنیز)
  • 500  گرم اسفناج درشت خرد شده
  •  300 گرم رشته آشی
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم
  • 8  لیوان آب

حبوبات را از شب قبل خیس کرده و در قابلمه مخصوص، به جز عدس که زودتر میپزد، میپزیم. سپس پیاز داغ و سیر داغ را اضافه کرده و بعد از یک الی دو ساعت پخت حبوبات کامل شد، عدس و سبزی‌ها را اضافه کرده و بگذاریم تا سایر مواد نیز بپزند. رشته‌ی آش را همراه آب به مواد اضافه کرده و آش را هم بزنیم تا رشته‌ها پخته شوند. در نهایت، پیاز داغ و سیر داغ باقی‌مانده را به آش اضافه کرده و آش را برای سرو آماده کنیم. می‌توانید آش را با کشک، نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کرده و سرو کنید.

حبوبات آش

علاوه بر حبوبات معمولی، می‌توانید از انواع دیگری نیز در آش استفاده کنید. برخی از مردم برای تغییر در طعم آش، از حبوبات مختلفی مانند لوبیای قرمز، ماش و لوبیای چشم بلبلی استفاده می‌کنند.

حتماً حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آب آن‌ها را تعویض کنید تا نفخ آن‌ها کاملاً از بین برود.

منبع : سایت آشپزی رضیم