اگر خمیر نان برنجی شل شد چه کنیم؟ (2 نکته ساده)
هر چند نان برنجی طبخ آن آسان است و مواد لازم برای آن در دسترس همه وجود دارد، اما گاها ممکن است با مشکل شل شدن خمیر نان برنجی روبرو شویم. این مشکل ممکن است به دلایل مختلفی باشد؛ مثلا ممکن است فر به خوبی گرم نشده باشد یا اضافه کردن زیاد گلاب باعث شل شدن خمیر شود. حال سوال این است که اگر خمیر نان برنجی شل شد چه باید کرد؟
در ادامه با ما همراه باشید تا راه حلهایی برای رفع مشکل شل شدن خمیر نان برنجی را بررسی کنیم.
اگر خمیر نان برنجی شل شد چه کنیم؟
اگرچه دلایل شل شدن خمیر نان برنجی متنوع است، اما میتوان با استفاده از چند راهحل ساده از این اتفاق پیشگیری کرد. این راهحلها عبارتند از:
از مصرف بیش از اندازه گلاب اجتناب کنید
بهتر است آرام آرام گلاب را به خمیر اضافه کرده و از اضافه کردن زیاد آن که باعث خشک شدن خمیر و شل شدن آن میشود، پرهیز کنید. خمیر را به خوبی با دستان خود میزنید تا یکنواخت شود. اگر با افزودن زیاد گلاب خمیر شل شده است، میتوان با اضافه کردن کمی آرد برنج خمیر یکدست و لطیفتری داشت.
مدت زمان استراحت خمیر شیرینی نان برنجی در یخچال
یکی از دلایل اصلی شل شدن خمیر نان برنجی، گرم شدن آن در دمای محیط است. بهتر است خمیر را حداقل 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. همچنین قالبها و سینیها را نیز سرد کرده و سپس خمیر را منتقل کنید.
از اضافه کردن بیش از حد مواد خودداری کنید
اگر مقدار کره یا روغن زیاد باشد، ممکن است خمیر نرم و شل شود. همچنین استفاده از اندازه ناصحیح جوشاندهها و بکینگ پودر باعث پخته شدن ناقص و شل شدن شیرینی میشود.