اگر خمیر قطاب سفت شد چه کنیم ؟ (2 نکته ساده)
لذت پخت شیرینی خانگی با دانستن فوت و فن های آن
وقتی شما شیرینی خانگی درست میکنید، لذت میبرید که با روشها و تکنیکهای آن آشنا هستید. اگر بار اول قصد دارید قطاب بپزید، باید بدانید که وقتی مشکلات پیش میآید باید چه کارهایی انجام دهید. به عنوان مثال، اگر خمیر قطاب سفت شد چه کنیم؟ یا خمیر قطاب باید چه مدت استراحت کند؟ چرا خمیر قطاب سفت میشود؟ چرا خمیر قطاب خشک میشود؟ چرا خمیر قطاب ترک میخورد؟ این نوع سوالات، چالشهایی هستند که با آنها در حین پختن قطاب رو به رو میشوید. در این شرایط باید تکنیکهای مناسب پختن قطاب را بلد باشید. حال ممکن است بگویید: «من این تکنیکها را نمیدانم.» این مشکلی نیست، با خواندن این مقاله اطلاعات خوبی در مورد وقتی خمیر قطاب سفت شد چه کار کنیم، به دست خواهید آورد.
اگر خمیر قطاب سفت شد چه کنیم؟
برای جلوگیری از مشکل اینکه اگر خمیر قطاب سفت شد چه کار کنیم، حتما باید به دقت دستور پخت را رعایت کنید. هرگز، میزان مواد خمیر قطاب را کم یا زیاد نکنید. به عنوان مثال، اگر زیاد آرد برای استفاده انتخاب کنید، خمیر سفت میشود. اگر کمتر از حد آرد بگذارید، خمیر نرم و برفی میشود. اضافه کردن تخم مرغ به مقدار بیشتر در خمیر، باعث افتهای ناخواسته در آن میشود. بنابراین برای پختن یک قطاب فوقالعاده، حتما باید دستور پخت را رعایت کنید.
استفاده زیاد از روغن، اضافه کردن اضافی خمیر و افزودن مقادیر زیادی مایعات منجر به سفت شدن خمیر میشود. بهترین راهحل این است که از این کارهای اضافی پرهیز کنید. حال چه کار باید انجام دهید؟ بر اساس تجربهی شیرینیپزان ماهر، اضافه کردن روغن یا شیر بافت خمیر را نرم میکند. اگر از روغن سفت استفاده میکنید، آن را قبل از استفاده، یک ساعت در دمای اتاق قرار دهید. به طور کلی، وقتی خمیر قطاب سفت شد، کافی است با افزودن کمی روغن، آب یا شیر، آن را نرم کنید. این کار به جلوگیری از سفت شدن خمیر قطاب کمک میکند.