از کجا بفهمیم لازانیا پخته شده ؟ ( 2 نکته ساده)
چطور میتوانید بفهمید که لازانیا پخته شده است؟
لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که بسیاری از ما دوست داریم. برای آماده کردن صحیح این غذا، باید تمام تکنیک های پخت آن را بشناسید. زمانی که لازانیا را درون فر یا توستر قرار میدهید، حدوداً 30 دقیقه طول میکشد تا آماده شود. پس از آن نیازی به پخت بیشتر نیست. وقتی متوجه شدید که لازانیا خوب پخته شده است، میتوانید آن را از فر یا توستر خارج کنید. اکثر مواد این غذا قبل از قرار گرفتن در فر، پخته شده اند، بنابراین پخت آن بسیار سریع انجام میشود. با ما وبسایت آشپزی رضیم همراه باشید.
نکات مهم در مورد پخت لازانیا
یکی از نکات اساسی در رابطه با لازانیا، استفاده از مقدار کمتری روغن است. اگر بیش از حد روغن برای پخت این غذا استفاده شود، غذا چرب خواهد شد. پیاز برای لایههای وسط لازانیا باید خیلی ریز خرد شود. میتوانید پیاز را رنده کنید تا غذا بهتر و خوشمزه شود. اگر قصد دارید رب را به داخل مواد این غذا بریزید، باید مقدار آن را کاهش دهید. همراه با رب، چند قاشق آب هم بریزید تا غلظت آن کمتر شود. روی هر ورق از لازانیا باید کمی سس بریزید تا غذا خشک نشود.
یکی از نکات مهم در زمان پخت لازانیا، استفاده از حالت گریل در دو دقیقه آخر پخت است. اگر این حالت برای پخت انتخاب شود، غذا طلایی و خوشرنگ خواهد شد. پس از خروج از فر، باید به غذا اجازه دهید که کمی خنک شود. سپس میتوانید آن را برش دهید و مزه ببرید.
تفاوت بین لازانیا خشک و پیشپخت
زمان خرید ورق های لازانیا، میتوانید نمونههای پیشپخت یا خشک را انتخاب کنید. روش پخت هر کدام روی بسته بندی آنها نوشته شده است. برای آماده کردن ورقها، آنها را درون آب جوش قرار دهید تا نرم شوند.