از کجا بفهمیم خورشت قیمه جا افتاده؟ (5 ترفند)

راز سفت بودن خورشت قیمه

خورشت قیمه یک غذای خوشمزه و محبوب ایرانی است که در رستوران ها، مراسم مختلف و حتی در مراسم عزاداری مورد استفاده قرار میگیرد. اما برای اینکه خورشت قیمه شما خوشمزه و مناسب شود، باید چند نکته را رعایت کنید. ادامه مطلب برای دسترسی به دستور پخت خورشت قیمه

۱_ ابتدا برای داشتن یک ظاهر زیبا برای خورشت، لپه ها را در یک ظرف جداگانه برای مدتی سرخ کنید.

۲_ گوشت گوسفند یا گاو را با پیاز، رب، و ادویه های مورد نیازتان تفت دهید تا نرم شود و سپس بگذارید بپزد. این مرحله برای بدست آوردن یک خورشت لذیذ و نرم بسیار مهم است.

۳_ پس از پخت گوشت، مقدار آب لازم برای پخت خورشت را اضافه کنید. توجه کنید که اگر آب زیادی اضافه کنید، لپه ها ممکن است خمیری شوند و اگر کمی آب بریزید، خورشت سفت و خشک میشود. بنابراین مقدار مناسب آب را اضافه کنید و بگذارید لپه ها و گوشت با هم بپزند.

۴_ مطمئن شوید که خورشت قیمه حالت آبکی ندارد و لپه ها نرم و خوشمزه هستند.

۵_ برای بهتر شدن طعم خورشت، میتوانید مواد اصلی طعم دهنده را به مرحله اضافه لپه ها اضافه کنید.

برای مشاهده دیگر دستور پخت غذاهای خوشمزه، به لینک منبع مراجعه کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم