از کجا بفهمیم خورشت قیمه جا افتاده؟ (5 ترفند)
راز سفت بودن خورشت قیمه
خورشت قیمه یک غذای خوشمزه و محبوب ایرانی است که در رستوران ها، مراسم مختلف و حتی در مراسم عزاداری مورد استفاده قرار میگیرد. اما برای اینکه خورشت قیمه شما خوشمزه و مناسب شود، باید چند نکته را رعایت کنید. ادامه مطلب برای دسترسی به دستور پخت خورشت قیمه
۱_ ابتدا برای داشتن یک ظاهر زیبا برای خورشت، لپه ها را در یک ظرف جداگانه برای مدتی سرخ کنید.
۲_ گوشت گوسفند یا گاو را با پیاز، رب، و ادویه های مورد نیازتان تفت دهید تا نرم شود و سپس بگذارید بپزد. این مرحله برای بدست آوردن یک خورشت لذیذ و نرم بسیار مهم است.
۳_ پس از پخت گوشت، مقدار آب لازم برای پخت خورشت را اضافه کنید. توجه کنید که اگر آب زیادی اضافه کنید، لپه ها ممکن است خمیری شوند و اگر کمی آب بریزید، خورشت سفت و خشک میشود. بنابراین مقدار مناسب آب را اضافه کنید و بگذارید لپه ها و گوشت با هم بپزند.
۴_ مطمئن شوید که خورشت قیمه حالت آبکی ندارد و لپه ها نرم و خوشمزه هستند.
۵_ برای بهتر شدن طعم خورشت، میتوانید مواد اصلی طعم دهنده را به مرحله اضافه لپه ها اضافه کنید.
برای مشاهده دیگر دستور پخت غذاهای خوشمزه، به لینک منبع مراجعه کنید.