آیا پاستا باید دم بکشد ؟ ( 2 نکته ساده)

آیا پاستا باید دم بکشد ؟

بعضی از افراد معتقدند که باید پاستا را بپزند و سپس میل کنند. اما در واقع، شما می‌توانید پاستا را بدون دم کشیدن آن میل کنید. برخی افراد دیگر ترجیح می‌دهند پاستا را دم کنند تا طعم غذا بهتر شود. یاد بگیرید که هر کسی سلیقه‌اش متفاوت است و ممکن است برخی از افراد خوشمزه‌ترین طعم پاستا را بدون دم کشیدن آن تجربه کنند. بنابراین، درست کردن پاستا بر اساس سلیقه شماست. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

تکنیک‌های مهم برای دم کشیدن پاستا

برای دم کشیدن پاستا، باید یاد بگیرید چگونه این کار را درست انجام دهید. اولین نکته‌ای که باید به آن توجه کنید، آب‌کردن کامل پاستا است. باید پاستا را بعد از آبکش کردن، با سس مناسب ترکیب کنید. حتماً مقدار سس باید با مقدار پاستا همخوانی داشته باشد، زیرا اگر از حد معمول بیشتر باشد، پاستا ممکن است شفته شود. برای جلوگیری از خمیری شدن پاستا، حتماً باید میزان سس را با مقدار پاستا هماهنگ کنید.

روش‌های مناسب برای دم کشیدن پاستا

برای دم کشیدن پاستا، می‌توانید در ته قابلمه یا دیگ مقداری سیب‌زمینی یا نان لواش بگذارید. ته قابلمه یا دیگ بهترین جایی است که طعم خوبی به پاستا می‌دهد. بعد از اینکه ته قابلمه را آماده کردید، پاستا با سس را به آن اضافه کنید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا غذای شما دم بکشد. می‌توانید این پاستا را همراه با سالاد یا سبزیات سرو کنید. اگر دوست دارید پاستایتان خیس و خام نباشد، دم کردن آن بهترین انتخاب است.

منبع : سایت آشپزی رضیم