آیا میشود پیراشکی را در فر پخت ؟( 2 نکته ساده)

می‌توان پیراشکی را در فر پزید ؟

برای بسیاری از افراد ممکن است سوال شود که آیا می‌توان پیراشکی را در فر بپزیم؟ جواب این سؤال مثبت بوده و امکان پخت این غذا درون فر وجود دارد. پیراشکی یک غذای خوشمزه است که در ایران تعداد زیادی طرفدار دارد. شما می‌توانید این غذا را بر اساس نوع خمیر در فر بپزید و سپس آن را در روغن سرخ کنید. برای پخت این غذا باید دستور پخت آن را دنبال کنید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نحوه پخت غذا در فر

اگر تصمیم دارید برای پخت پیراشکی اقدام کنید و آن را در فر بپزید، باید مواد غذایی را به درستی آماده کنید. موادی از جمله خمیر پیتزا، گوشت چرخ‌کرده، قارچ، پیاز، ذرت کنسروی، فلفل دلمه‌ای، زرده تخم‌مرغ، ادویه‌کاری، زردچوبه و … برای پخت این غذا لازم است. ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی بشود. سپس گوشت چرخ‌کرده را به مواد اضافه کنید و دوباره پیاز را تفت دهید. در نهایت می‌توانید ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی ادویه‌ها با گوشت و پیاز خوب تفت خوردند، فلفل دلمه‌ای و قارچ را به مواد اضافه کنید. پس از تفت دادن فلفل دلمه‌ای و قارچ، زرت کنسروی و رب گوجه‌فرنگی را نیز اضافه کنید.

آماده‌سازی پیراشکی در فر

پس از تهیه و تفت دادن مواد مختلف، مایع داخل پیراشکی آماده می‌شود. می‌توانید مواد را از حرارت بردارید و کنار بگذارید. روی میز آشپزخانه آرد بپاشید و خمیر پیتزا را باز کنید. مقدار مناسبی از خمیر را در قالب فر بگذارید و روی آن را بپیچانید. سپس غذا را درون قالب فر قرار دهید که پیش‌تر با کاغذ روغنی پوشیده شده است. اجازه دهید غذا حدود ۳۰ دقیقه استراحت کند. سپس بپزید تا خمیر غذا به خوبی پف بگیرد و طعم بهتری داشته باشد.

منبع : سایت آشپزی رضیم