تبلیغات
آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی - مطالب شهریور 1390



آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

غذاهای فرنگی ، غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، سالادها، دسرها، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی

منوی اصلی
آدرس اختصاصی وبلاگ

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

ارسال‌پیامک‌ازطریق‌تلفن‌همراه
1000.919.261.77.32

موضوعات مطالب
انواع آش [24]
انواع آبگوشت [10]
ارسالی دوستان [11]
انواع اشکنه [6]
انواع استیک [5]
انواع املت ها [7]
انواع بورانی [1]
انواع پوره [2]
انواع پیتزا [10]
انواع ترشیجات [35]
انواع چلو و پلو [18]
انواع حلیم [7]
انواع خمیر [5]
انواع خورشت [33]
انواع خوراک ها [23]
انواع فالوده [4]
انواع دسر [15]
انواع دلمه [14]
انواع رب [5]
انواع ژله [5]
انواع سالادها [19]
انواع ساندویچ [11]
انواع سس [16]
انواع سوپ [21]
انواع شربت [6]
انواع شیرینی [35]
انواع کباب [39]
انواع کتلت [9]
انواع کوکو ها [16]
انواع ماهی ها [32]
انواع مربا [15]
انواع مرغ [19]
پوره ها [4]
بستنی [8]
پخت انواع غذا با مایکروفر [3]
پخت انواع نان [16]
تهیه انواع کمپوت [12]
خاصیت خوراکیها [3]
خاصیت میوه ها [5]
غذاهای دریایی [1]
غذاهای فرنگی [28]
غذاهای گوشتی [14]
غذاهای کودکان [2]
غذاهای محلی [36]
غذاهای مخصوص ماه رمضان [4]
کوفته ها [10]
ماکارونی ها [11]
مواد غذائی مورد نیاز انسان [11]
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • نظز سنجی
    لطفا نظر خود را در باره وبلاگ بفرمائید .





    چک کردن وضعیت آنلان در یاهو
    تبلیغات وبلاگ

    درباره وبلاگ
    سلام به کاربران عریز .به وبلاگ آشپز ایرانی خوش آمدید.امیدوارم مطالب ما مورد توجه قرار گیرد .لذا خواهشمند است از نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود ما را مطلع نمائید....
    ضمنا ما آماده ایم تا با شما به تبادل لینک داشته باشیم .لینک ما را با عنوان ☼☼ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی☼☼ در وبلاگ خود ثبت نمائید سپس از طریق نظرات و یا ارسال لینك ما را مطلع کنید تا نسبت به ثبت لینک شما اقدام گردد.
    با تشکر آشپز ایرانی
    آرشیو مطالب
    پیوندهای ثابت
    پیوندهای روزانه
    دانلود فیلم ایرانی
    آپلود عکس
    دانلود فیلم و سریال ایرانی
    پنل پیام کوتاه
    بیمه عمر سامان
    بیمه سامان
    بیمه سامان
    خرید ساعت الیزابت
    خرید گوشی طرح اصلی
    فال روزانه
    خرید دستبند
    ساعت مچی
    ساعت دیواری فانتزی
    خرید هدفون
    گن لاغری
    ساعت رولکس
    فروشگاه اینترنتی
    خرید اینترنتی
    خرید ارزان
    فروشگاه خرید اینترنتی
    فروشگاه اینترنتی ارزان سرا
    شارژایرانسل
    خرید ساعت
    >>>((( AloNe.GirL )))
    هاست Cpanel رایگان
    شهیدقلب تاریخ
    ورود آقایان ممنوع
    link4
    ♥♥♥مطالب جالب-hojjat♥♥♥
    آذر استور
    بهترین و زیباترین چت روم ایرانیان
    چت روم چیک چت
    بنرتبلیغاتی برای افزایش بازدید
    موس انگشتی
    سرگرمی و موزیک های روز
    ورزشی ها+منچستریها
    هنرهای دختر مشرقی
    تنهای روزگار
    جوک
    اشعار و سخنان زیبا
    فتوبلاگ20
    آموزش‌پخت‌انواع‌غذاهای‌ایرانی
    آشپز ایرانی
    دانلود رایگان نرم افزار
    عکس های جدید
    سایت تخصصی موبایل
    قالب های جدید وبلاگ
    لیست لینکها
    ارسال لینک به لینکدونی
    جستجوی مطالب در وبلاگ
    برای یافتن مطلب مورد علاقه خود کافیست قسمتی از نام مطلب خودرا در کارد پایین وارد نمایید.
    صفحات اضافی وبلاگ
    آپدیت روزانه نود 32

    تبلیغات وبلاگ

    Top Blog 
    Gohardasht Social Network


    لینك باكس و بنر
    » طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی

    طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی

    مواد لازم :

    • راسته شیشلیکی   -------------------------   چهار عدد

    • آرد سفید  ------------------------------------   دو پیمانه

    • تخم‌مرغ  --------------------------------------   دو عدد

    • آرد سوخاری  ---------------------------------   یک پیمانه

    • پنیر پارمزان   ----------------------------------   یک پیمانه

    • پنیر موتزارلا  ----------------------------------   به میزان لازم

    • روغن زیتون   ---------------------------------    به میزان لازم

    • نمک، فلفل و زعفران  -----------------------    به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

     

        گوشت‌ها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال می‌خوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیر پارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و آنها را کنار می‌گذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها‌ را در آرد سفید می‌غلتانیم سپس آنها را در تخم‌مرغ زده شده ریخته و مخلوط می کنیم، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده می‌گذاریم، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه می‌پزیم. آن‌گاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغ‌شده به مدت ده دقیقه قرار می‌دهیم و در پایان آنها را درون بشقاب گذاشته و سرو می‌کنیم.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ دوشنبه 7 شهریور 1390 - 03:30 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی ، غذاهای فرنگی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای فرنگی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » لقمه اسفناج

    لقمه اسفناج

    مواد لازم

    ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام  ----  یك پیمانه

    سركه -------------------------------------------  یك قاشق غذاخوری

    تخم‌مرغ -----------------------------------------   یك عدد

    بیكینگ‌پودر  ------------------------------------    1/4 قاشق چایخوری

    نمك و فلفل و آرد سفید -----------------------    به میزان لازم

    مواد لازم میانی

    اسفناج  ----------------------------------------   500 گرم

    پیاز   --------------------------------------------   یك عدد

    پنیر سفید  -------------------------------------  50 گرم

    كره   -------------------------------------------   یك قاشق غذاخوری

    نمك و فلفل -----------------------------------    به میزان لازم

     طرز تهیه

          پیاز را خرد كرده و با كره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه كرده و تفت دهید. نمك و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنید. در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیكینگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ریخته و با هم مخلوط كنید و آرد سفید را تا زمانی كه خمیر یك‌دستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را كمی ورز دهید.  بعد از آن به اندازه یك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مایه اسفناج  كمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فری كه از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.




     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ دوشنبه 7 شهریور 1390 - 02:30 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: لقمه اسفناج ، انواع ساندویچ ،  
     • موضوع این پست: انواع ساندویچ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » تست پنیر و ریحان

    تست پنیر و ریحان

    مواد لازم

    نان تست  ------------------------------- چهار عدد

    پنیر خامه‌ای------------------------------  یك بسته

    نعنا و ریحان و نمک   -------------------   به میزان لازم

    گوجه‌فرنگی ریزشده و خیار رنده شده  - از هر کدام یك عدد

    طرز تهیه

        ابتدا پنیر خامه‌ای را با چنگال له كنید. خیار رنده‌شده، نعنا و ریحان ریز شده را به آن اضافه نمایید. سپس مواد را با هم مخلوط كرده و نان تست‌ها را قالب بزنید. مقداری از مواد روی نان‌ها ریخته و روی آنها را با گوجه‌فرنگی نگینی‌شده تزئین كنید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ دوشنبه 7 شهریور 1390 - 01:30 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: تست پنیر و ریحان ، انواع ساندویچ ،  
     • موضوع این پست: انواع ساندویچ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » پیراشکی گوجه فرنگی

    پیراشکی گوجه فرنگی

    مواد لازم

    كره -----------------------------   135 گرم

    تخم مرغ  ----------------------   دو عدد

    آرد  -----------------------------  سه پیمانه

    گوجه‌فرنگی پوره‌شده ---------  نصف پیمانه

    بیكینگ‌پودر  --------------------  دو قاشق چایخوری

    مواد لازم داخل پیراشكی

    گوجه‌ فرنگی خرد شده ----------------------  دو عدد

     قارچ ------------------------------------------ 200 گرم

     كلم سفید ----------------------------------- 100 گرم

     جعفری---------------------------------------  پنج قاشق غذاخوری

     پیاز-------------------------------------------  یك عدد

     سس گوجه‌فرنگی -------------------------  دو قاشق سوپخوری

     نمك، فلفل، آویشن-------------------------  به مقدار لازم

    طرز تهیه

       كره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجه‌فرنگی را به آن اضافه كنید و در انتها آرد و بیكینگ‌پودر را افزوده كمی‌ورز داده تا خمیر یكدستی به دست آید. خمیر را داخل كیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. پیاز را خرد كرده و تفت دهید سپس قارچ را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهید.گوجه‌فرنگی، كلم سفید و جعفری، سس گوجه‌فرنگی را به آنها افزوده ادویه‌ها را هم اضافه كنید. خمیر را با وردنه باز و با قالب دایره قالب زده و از مواد داخل آن را پر كرده و خمیر را به شكل نیم دایره بسته اطراف آن را با چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند. سپس پیراشكی‌ها را در روغن سرخ كنید.

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ دوشنبه 7 شهریور 1390 - 12:30 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: پیراشکی گوجه فرنگی ، انواع دسر ،  
     • موضوع این پست: انواع دسر,

     • بازدیداز این پست : بار

    » استیک ژامبون با سس توت فرنگی

    استیک ژامبون با سس توت فرنگی

    مواد لازم

    برای یک نفر

    ژامبون گوشت یا مرغ یك برش عرضی به قطر دو سانتی‌متر

    زرده تخم‌مرغ -------------------------- یك عدد

    كورن فلكس--------------------------- نصف پیمانه

    روغن مایع----------------------------- سه قاشق سوپخوری

    آرد سفید -----------------------------دو قاشق سوپخوری

    مواد لازم برای سس توت‌فرنگی

     سس مایونز -------------------------دو قاشق غذاخوری

     آبلیمو--------------------------------- یك قاشق چایخوری

     توت‌فرنگی ----------------------------10 عدد

    طرز تهیه

       ابتدا یك سمت ژامبون را به ترتیب در آرد سفید، زرده تخم‌مرغ و كورن فلكس گذاشته و در روغن سرخ كنید. وقتی طلایی رنگ شد، برگردانید تا سمت دیگر ژامبون هم كمی سرخ شود. پنج عدد از توت‌فرنگی‌ها را با سس مایونز و آبلیمو در مخلو‌ط‌كن ریخته تا یك‌دست شود. پنج عدد دیگر را خرد كرده و با قاشق به آرامی به سس اضافه كنید تا توت‌فرنگی‌ها له نشود، سس توت‌فرنگی‌ را روی استیك بریزید.

     

    نكته:اگر سس خیلی غلیظ بود به آن كمی شیر اضافه كنید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ دوشنبه 7 شهریور 1390 - 11:38 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: استیک ژامبون با سس توت فرنگی ، انواع استیک ،  
     • موضوع این پست: انواع استیک,

     • بازدیداز این پست : بار

    » همبرگر آسیایی

    همبرگر آسیایی

    مواد لازم

     

    گوشت چرخ‌كرده -------------------- 250 گرم

    پیاز ----------------------------------- یك عدد

    هویج --------------------------------- 250 گرم

    تخم‌مرغ ------------------------------ یك عدد

    نان خشك ---------------------------  به میزان لازم

    نمك و فلفل ------------------------- به میزان لازم

    نان همبرگری ------------------------ به میزان لازم

    روغن --------------------------------- به میزان لازم

     

    طرز تهیه

     

        ابتدا گوشت چرخ كرده را با هویج، نان‌خشك، پیاز و تخم‌مرغ میكس می‌كنیم، البته بهتر است گوشت آماده شده 24 ساعت در یخچال بماند. سپس به اندازه یك پرتقال كوچك برمی‌داریم و در كف دست به اندازه دو سانتی‌متر پهن می‌كنیم و در روغن با حرارت ملایم با در بسته می‌گذاریم تا خوب طلایی شود. سپس با كاهو، نان همبرگر، خیارشور و گوجه سرو می‌كنیم.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ دوشنبه 7 شهریور 1390 - 10:35 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: همبرگر آسیایی ، غذاهای ساندویچ ،  
     • موضوع این پست: انواع ساندویچ,

     • بازدیداز این پست : بار

    عناوین آخرین مطالب ارسالی
    صفحات دیگر

    فروش کالا

    Powered By .:: photojam ::. .:: Copyright 2012 © maheasemoni Group , All Right Reserved ::.
    .:: گروه وبلاگهای ماه‌آسمونی ::.