تبلیغات
آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی - مطالب مرداد 1390



آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

غذاهای فرنگی ، غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، سالادها، دسرها، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی

منوی اصلی
آدرس اختصاصی وبلاگ

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

ارسال‌پیامک‌ازطریق‌تلفن‌همراه
1000.919.261.77.32

موضوعات مطالب
انواع آش [24]
انواع آبگوشت [10]
ارسالی دوستان [11]
انواع اشکنه [6]
انواع استیک [5]
انواع املت ها [7]
انواع بورانی [1]
انواع پوره [2]
انواع پیتزا [10]
انواع ترشیجات [35]
انواع چلو و پلو [18]
انواع حلیم [7]
انواع خمیر [5]
انواع خورشت [33]
انواع خوراک ها [23]
انواع فالوده [4]
انواع دسر [15]
انواع دلمه [14]
انواع رب [5]
انواع ژله [5]
انواع سالادها [19]
انواع ساندویچ [11]
انواع سس [16]
انواع سوپ [21]
انواع شربت [6]
انواع شیرینی [35]
انواع کباب [39]
انواع کتلت [9]
انواع کوکو ها [16]
انواع ماهی ها [32]
انواع مربا [15]
انواع مرغ [19]
پوره ها [4]
بستنی [8]
پخت انواع غذا با مایکروفر [3]
پخت انواع نان [16]
تهیه انواع کمپوت [12]
خاصیت خوراکیها [3]
خاصیت میوه ها [5]
غذاهای دریایی [1]
غذاهای فرنگی [28]
غذاهای گوشتی [14]
غذاهای کودکان [2]
غذاهای محلی [36]
غذاهای مخصوص ماه رمضان [4]
کوفته ها [10]
ماکارونی ها [11]
مواد غذائی مورد نیاز انسان [11]
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • نظز سنجی
    لطفا نظر خود را در باره وبلاگ بفرمائید .





    چک کردن وضعیت آنلان در یاهو
    تبلیغات وبلاگ

    درباره وبلاگ
    سلام به کاربران عریز .به وبلاگ آشپز ایرانی خوش آمدید.امیدوارم مطالب ما مورد توجه قرار گیرد .لذا خواهشمند است از نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود ما را مطلع نمائید....
    ضمنا ما آماده ایم تا با شما به تبادل لینک داشته باشیم .لینک ما را با عنوان ☼☼ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی☼☼ در وبلاگ خود ثبت نمائید سپس از طریق نظرات و یا ارسال لینك ما را مطلع کنید تا نسبت به ثبت لینک شما اقدام گردد.
    با تشکر آشپز ایرانی
    آرشیو مطالب
    پیوندهای ثابت
    پیوندهای روزانه
    دانلود فیلم ایرانی
    آپلود عکس
    دانلود فیلم و سریال ایرانی
    پنل پیام کوتاه
    بیمه عمر سامان
    بیمه سامان
    بیمه سامان
    خرید ساعت الیزابت
    خرید گوشی طرح اصلی
    فال روزانه
    خرید دستبند
    ساعت مچی
    ساعت دیواری فانتزی
    خرید هدفون
    گن لاغری
    ساعت رولکس
    فروشگاه اینترنتی
    خرید اینترنتی
    خرید ارزان
    فروشگاه خرید اینترنتی
    فروشگاه اینترنتی ارزان سرا
    شارژایرانسل
    خرید ساعت
    >>>((( AloNe.GirL )))
    هاست Cpanel رایگان
    شهیدقلب تاریخ
    ورود آقایان ممنوع
    link4
    ♥♥♥مطالب جالب-hojjat♥♥♥
    آذر استور
    بهترین و زیباترین چت روم ایرانیان
    چت روم چیک چت
    بنرتبلیغاتی برای افزایش بازدید
    موس انگشتی
    سرگرمی و موزیک های روز
    ورزشی ها+منچستریها
    هنرهای دختر مشرقی
    تنهای روزگار
    جوک
    اشعار و سخنان زیبا
    فتوبلاگ20
    آموزش‌پخت‌انواع‌غذاهای‌ایرانی
    آشپز ایرانی
    دانلود رایگان نرم افزار
    عکس های جدید
    سایت تخصصی موبایل
    قالب های جدید وبلاگ
    لیست لینکها
    ارسال لینک به لینکدونی
    جستجوی مطالب در وبلاگ
    برای یافتن مطلب مورد علاقه خود کافیست قسمتی از نام مطلب خودرا در کارد پایین وارد نمایید.
    صفحات اضافی وبلاگ
    آپدیت روزانه نود 32

    تبلیغات وبلاگ

    Top Blog 
    Gohardasht Social Network


    لینك باكس و بنر
    » خورش مرغ آلوی مشهدی

    خورش مرغ آلوی مشهدی

     

    مواد لازم:

    مرغ خردشده و پیاز بزرگ  --------------------   یك عدد

    رب گوجه‌فرنگی   -----------------------------   یك قاشق غذاخوری

    هویج   -----------------------------------------    پنج عدد

    شكر  ------------------------------------------    یك قاشق غذاخوری

    روغن یا كره و آب   ----------------------------    به مقدار لازم

    زعفران، هل، نمك و زردچوبه     --------------   به مقدار لازم

    آلو خورشی  ----------------------------------- 200 گرم

    طرز تهیه:

    پیاز را نگینی و سرخ كنید و كنار بگذارید. مرغ را با زعفران سرخ و با پیازداغ مخلوط كرده رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه و تفت دهید. نمك، زردچوبه، شكر و آلو را به مواد افزوده، آب ریخته تا مرغ جا بیفتد. هویج را به صورت حلقه‌های درشت یا از وسط خرد كرده با كره تفت دهید و بعد از این‌كه مرغ نیم‌پز شد هویج را اضافه كنید تا له نشود و در آخر به آن زعفران و هل اضافه و آن را دم كنید تا مواد جذب هم شوند می‌توان آن را با برنج زعفرانی یا نان مصرف كرد.

     

    نكته:

    مرغ را می‌توان به قطعه‌های كوچك مثل جوجه كباب در آورد.

     

    لازم به ذكر است كه بیشتر رنگ این غذا را زعفران تشكیل می‌دهد.

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 30 مرداد 1390 - 01:01 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: خورش مرغ آلوی مشهدی ، انواع خورشت ،  
     • موضوع این پست: انواع خورشت ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه لازانیا با ماکارونی فرمی روی شعله گاز

    طرز تهیه لازانیا با ماکارونی فرمی روی شعله گاز

     

    مواد لازم:

    ماکارونی فرمی  -------------------------------    1 بسته

    گوشت چرخ کرده   ----------------------------    250 گرم

    پیاز  --------------------------------------------     1 عدد

    روغن    ----------------------------------------     به مقدار لازم

    قارچ درصورت استفاده از کنسرو  ------------    1 قوطی خردشده و در صورت استفاده از قارچ تازه----- 1 بسته آماده

    کالباس    -------------------------------------   150 گرم خرد شده

    سوسیس   -----------------------------------   150 گرم خرد شده و سرخ شده

    فلفل دلمه ای   ------------------------------     در صورت تمایل

    رب گوجه فرنگی   ---------------------------    به مقدار لازم

    سس سفید

    پنیر پیتزا رنده شده   ------------------------    1 بسته بزرگ

    نمک،فلفل،ادویه،پودر آویشن  --------------   به مقدار لازم

    موارد لازم جهت تهیه سس سفید:

    شیر  ---------------------------------------    2 لیوان

    آرد سفید   ---------------------------------    به ازاء هر لیوان شیر 2 قاشق غذاخوری سر صاف

    کره  -----------------------------------------   50 کرم

    طرز تهیه سس سفید:

    ابتدا در یک قابلمه لعابی شیر سرد و آرد را ریخته و همراه کمی نمک با قاشق فنری مخصوص هم زدن بسیار سریع هم زده که مخلوط صاف و یکدست گردد. سپس قبلمه را روی شعله گذاشته و مرتباً هم میزنیم تا زمانی که مایعی غلیظ و مانند ماست گردد همچنان که به هم زدن ادامه می دهیم 50 کرم کره را نیز اضافه و هم می زنیم و زیر شعله را خاموش و سس را کنار می گذاریم

    طرز تهیه لازانیا با ماکارونی فرمی :

    ابتدا یک ماهیتابه گود نسوز که محتویات ما در آن جا بگیرد انتخاب کرده ،کف آن را چرب نموده و کنار می گذاریم. بعدمخلوط گوشتمان به این ترتیب آماده می نمائیم. یک ماهیتابه روی گاز گذاشته و پیاز را همراه روغن در آن ریخته و تفت می دهیم کمی که سرخ شد گوشت چرخ کرده را در آن ریخته و تفت می دهیم آب آن که برچیده شد. اگر قارچ ما تازه هست آن را ورقه ورقه کرده و در این مرحله به گوشت در حال سرخ شدن اضافه می کنیم که همراه آن سرخ شود ( درصورت کنسرو بودن قارچ نیازی نیست) بعد از اینکه قارچ و گوشت کمی سرخ و آب آنها برچیده شد. نمک و ادویه و زردچوبه و پودر آویشن را اضافه کرده و بعد از درآمدن بوی سرخ شدن ادویه رب را اضافه می کنیم و کاملاً سرخ می نمائیم و کمی آب برای رقیق شدن مایه گوشتی به آن اضافه و کنار می گذاریم. سپس در ادامه قابلمه ای روی گاز گذاشته و مقداری نمک و زردچوبه و روغن به آن اضافه میکنیم تا جوش بیاید سپس ماکارونی فرمی را به آن اضافه و 10 دقیقه می جوشانیم .بعد از پختن ماکارونی آن را آبکش کرده و کمی روغن مایع جهت جلوگیری از چسبیدن ماکارونی ها به هم به آن اضافه می کنیم. سپس کف ماهیتابه گود نسوز را که از قبل چرب کرده ایم ،مقداری سس سفید می ریزیم و کمی ماکارونی درحدی که کف ظرف را بپوشاند اضافه می کنیم. بعد از آن مایع گوشتی همراه با قارچ را روی آن ریخته و صاف می کنیم. بعد کمی از پنیر و کمی از سس سفید را روی آن ریخته کمی ماکارونی میریزیم وبعد از آن بقیه مواد را به همین ترتیب کالباس،سس سفید و پنیر،ماکارونی،سوسیس،سس سفید و پنیر،ماکارونی را اضافه نموده و در مرحله آخر روی ماکارونی را با سس سفید و پنیز پیتزا می پوشانیم سپس درب ماهیتابه را گذاشته و روی شعله گاز می گذاریم کمی که بخار کرد شعله را ملایم میکنیم تا پنیر روی آن آب و لازانیا دم بکشد .حال لازانیا ما آمده است طبخ این لازانیا بسیار آسان و خیلی خوشمزه می شود حتماً امتحان کنید 



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 30 مرداد 1390 - 11:58 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز تهیه لازانیا با ماکارونی فرمی روی شعله گاز ، انواع ماکارونی ها ، پاستا ،  
     • موضوع این پست: ماکارونی ها,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه لازانیا با مایکروفر

    طرز تهیه لازانیا با مایکروفر

     

    مواد لازم :

    گوشت چرخ كرده  ----------------------      300 گرم

    لازانیا   -----------------------------------     600 گرم

    پنیر پیتزا   --------------------------------     400 گرم

    سس گوجه فرنگی  ---------------------      به مقدار لازم

    رب گوجه فرنگی   -----------------------     3 قاشق سوپخوری

    پیاز داغ عسلی    -----------------------      4 قاشق سوپخوری

    فلفل سبز دلمه ای   --------------------     2 عدد

    قارچ   ------------------------------------     200 گرم

    آب   -------------------------------------       2 لیتر

    زعفران   --------------------------------      0.5 قاشق مرباخوری

    كره     ----------------------------------       25 گرم

    روغن   ----------------------------------      1 قاشق سوپخوری

    فلفل ، نمک   ---------------------------     به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    طرز تهیه مایه گوشت :

    گوشت چرخ کرده ، فلفل دلمه ای ، قارچ ، پیاز داغ ، نمک و فلفل را مخلوط کرده آن را به مدت 10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار می دهیم . سپس مقداری از رب گوجه فرنگی را در ظرف دیگری با آب جوش حل کرده مقداری زعفران و کره به ان اضافه کرده و ان را به مدت 3-2 دقیقه در مایکروفر قرار می دهیم و ان را به مایه فوق اضافه کرده روی ظرف را پوشانده و مجددا به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار می دهیم .

    طرز تهیه لازانیا :

    یک ظرف مناسب انتخاب کرده آب را داخل آن ریخته و به مدت 10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر می ریزیم تا آب به جوش آید . سپس مقدار کمی روغن مایع ( یک قاشق غذا خوری ) و نمک به آب اضافه کرده و ورقه های لازانیا را داخل آن قرار می دهیم و ظرف را به مدت 8-6 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار می دهیم . سپس آن را آبکش می کنیم .

    یک تابه مناسب انتخاب کرده و یک لایه از ورقه های لازانیا را داخل آن قرار داده روی آن را مقداری سس گوجه فرنگی ریخته و سپس یک لایه از گوشت و یک لایه پنیر می ریزیم . بدین ترتیب می توان لایه ها را دو بار تکرار کرد.

    درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار می دهیم . سپس درب ظرف را برداشته و 5 دقیقه دیگر با قدرت 100% آن را داخل مایکروفر قرار می دهیم .

    بدین ترتیب غذا آماده است.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 30 مرداد 1390 - 10:55 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز تهیه لازانیا با مایکروفر ، انواع لازانیا ، پخت عذاها با مایکروفر ،  
     • موضوع این پست: پخت انواع غذا با مایکروفر,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ

    طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ


    مواد لازم :

    گوشت گاو   --------------------    ۵۰۰ گرم

    تخم مرغ پخته   ----------------    ۳ عدد

    تخم مرغ ------------------------    ۲  عدد

    پیاز   ----------------------------    ۱ عدد

    برنج  ---------------------------    ۳۰۰ گرم

    لپه  -----------------------------    ۲ فنجان

    جوجه مرغ  --------------------     ۱ عدد

    پیاز داغ عسلی  ---------------    ۳ قاشق سوپخوری

    آلوبخارا , خشک شده  ----------    ۱ فنجان

    خرما   ----------------------------    ۱ فنجان

    نعناع   ---------------------------    ۱۲۰ قاشق سوپخوری

    روغن   ---------------------------     ۱ فنجان

    زردچوبه  -------------------------     به مقدارلازم

    فلفل  -----------------------------    به مقدارلازم

    نمک  -----------------------------     به مقدارلازم

    طرز تهیه :

    گوشت کم چرب باشد , تخم مرغ پخته باشد , نعناع سرخ شده باشد

    برنج را با کمی روغن و زرد چوبه و آب نیم پز کرده و صاف می کنیم , لپه را با کمی روغن و زرد چوبه و نمک پخته و صاف می کنیم و آب آنرا نگه می داریم , گوشت را با یک عدد پیاز دوباره چرخ می کنیم و مجددا همراه لپه چرخ می کنیم , یک تخم مرغ خام , برنج , نمک , زرد چوبه , فلفل و ادویه را ضافه کرده و چنگ می زنیم تا تمتم مواد مخلوط شود , سپس مزغ کوچک را تمیز پاک کرده و همه جای آنرا سرخ می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود

     

    اکنون داخل شکم آنرا با آلو پیاز سرخ شده , خرما و نعناع سرخ شده و تخم مرغ پخته پر کرده و شکم مرغ را با ۳ تا ۴ خلال بهم می دوزیم , بعد مواد کوفته را روی یک تنظیف تمیز و یا پارچه نرم و توری باز کرده و مرغ را داخل مواد کوفته قرار می دهیم و مرغ را داخل مواد می پیچیم دستمال یا تنظیف را محکم گره می زنیم تا هنگامیکه کوفته را در آب قرار می دهیم از هم باز نشود

     

    در یک قابلمه کم ارتفاع آب لپه , پیاز سرخ شده , نهناع سرخ شده و کمی زرد چوبه همراه نمک می ریزیم چند جوش که زد کوفته را آرام با دستمال داخل آن قرار داده و هر یک ربع یکطرف آنرا می چرخانیم و می گذاریم کاملا پخته شود , پس از بیرون آوردن دستمال دور آنرا باز کرده و در دیس می گذاریم .

    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای ۴ تا ۶ نفر کافیست



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 30 مرداد 1390 - 09:50 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ انواع کوفته ، کوفته تبریزی ،  
     • موضوع این پست: کوفته ها,

     • بازدیداز این پست : بار

    » سالادمرغ

    سالاد مرغ

     مواد لازم

    سینه مرغ پخته شده  ---------------------- پانصدگرم

    ساقه کرفس خرد شده ---------------------  یکصدوهشتادگرم

    فلفل سبز دلمه ای  -------------------------  هشتاد گرم

    فلفل رنگی دلمه ای  ------------------------  سی گرم

    سس مایونز  ---------------------------------   یکصد گرم

    خیارشور خرد شده  -------------------------   هشتاد گرم

    آبلیمو  ----------------------------------------   دو قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل  --------------------------------    به میزان لازم

    پیازچه خرد شده  ---------------------------   چهل گرم

    جعفری ساطوری  --------------------------   سی گرم

    طرز تهیه:

       سینه مرغ را آب پز می کنیم و بعد بصورت ریش در می آوریم . فلفل سبز دلمه را به صورت کشمشی خرد می کنیم. فلفل رنگی دلمه ای را به صورت کشمشی خرد می کنیم. ساقه کرفس را به صورت کشمشی خرد می کنیم. پیازچه را به صورت کشمشی خرد می کنیم. خیارشور را به صورت کشمشی خرد می کنیم.تمام مواد خرد شده را همراه با مرغ و جعفری ساطوری شده با هم مخلوط می کنیم و بعد نمک و فلفل و سس مایونز را به آن اضافه می کنیم و بعد سالاد را مخلوط می کنیم و سالاد آماده سرو می باشد.




     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ جمعه 14 مرداد 1390 - 12:22 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: سالاد مرغ ، غذاهای مخصوص ماه رمضان ، انواع سالاد ،  
     • موضوع این پست: غذاهای مخصوص ماه رمضان,

     • بازدیداز این پست : بار

    » شامی نخود چی

    شامی نخودچی

     

    مواد لازم

    گوشت چرخ كرده   -----------------------  سیصدگرم

    پیاز درشت  -------------------------------   یک عدد

    آرد نخود چی  ----------------------------- سیصدگرم

    نمك و فلفل و زردچوبه  ------------------   به میزان لازم

    آب   --------------------------------------    به میزان لازم

    روغن جهت سرخ كردن -----------------    به میزان لازم

    تخم مرغ  --------------------------------    سه عدد

    زعفران -----------------------------------    یک‌دوم‌قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

         گوشت چرخ كرده را با پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی و زعفران و نمك و فلفل و زردچوبه مخلوط كرده آب را اضافه می كنیم تا مایه نسبتاٌ شلی مانند ماست سفت بدست آید . سپس روغن را داغ كرده و با ملاقه یا قاشق كمی از مایه را در روغن انداخته می گذاریم یك طرف آن طلایی شود و بر می گردانیم سپس طرف طرف دیگر را سرخ می كنیم .



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ جمعه 14 مرداد 1390 - 11:13 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: شامی نخودچی ، غذاهای ماه رمضان ، انواع شامی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای مخصوص ماه رمضان,

     • بازدیداز این پست : بار

    » كــوفته كاری

    كــوفته كاری

     مواد لازم برای كوفته:

     گوشت چرخ‌كرده  ---------------------------------   چهارصد گرم

     پیاز رنده‌شده  -------------------------------------   دو ‌عدد متوسط

     نان باگت خردشده   ------------------------------   حدود دو ‌لیوان

     پودر كاری  -----------------------------------------   سه قاشق چای‌خوری

     تخم‌مرغ      ----------------------------------------    دو عدد

     شیر      --------------------------------------------    دو سوم لیوان

     زردچوبه  -------------------------------------------    یك قاشق چای‌خوری

     جوش‌شیرین  --------------------------------------    یك قاشق چای‌خوری

    مواد لازم برای تهیه سس:

     پودر كاری  ----------------------------------------     یك قاشق چای‌خوری برای داخل سس

     آرد   -----------------------------------------------    دو قاشق غذاخوری

     كره  -----------------------------------------------    پنجاه ‌گرم

     شیر   ---------------------------------------------     یك لیوان

     آب  ------------------------------------------------     سه لیوان

     پیاز سرخ شده  -----------------------------------    سه قاشق غذاخوری

     خامه صبحانه  ------------------------------------     دویست‌وپنجاه گرم

     نمك و فلفل  --------------------------------------    به مقدار لازم

     زردچوبه   -----------------------------------------    یك قاشق چای‌خوری

    روش تهیه كوفته:

        ابتدا تخم‌مرغ‌ها، شیر، جوش شیرین، نان باگت، پودر كاری‌، زردچوبه و نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده، تمامی مواد را به هم می‌زنیم تا یكدست شود. گوشت چرخ‌كرده را به همراه پیاز به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط می‌زنیم. اگر مایه برای این‌كه در دست به آن فرم دهیم شل بود آن را یك ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.  از مایه كوفته آماده شده به اندازه یك نارنگی كوچك در دست گرد كرده، سپس داخل روغن داغ فراوان شناور و سرخ می‌كنیم.

    روش تهیه سس كوفته:

       آرد را با كره در قابلمه‌ای بزرگ سرخ می‌كنیم، شیر سرد را آرام‌آرام به آن اضافه كرده و سریع آن را به هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشود، یك قاشق چای‌خوری پودر كاری و خامه را با میزان دلخواه نمك و فلفل به سس اضافه می‌كنیم و اجازه می‌دهیم كمی بجوشد. در قابلمه‌ای دیگر آب را به جوش می‌آوریم، پیاز سرخ‌شده را با مقداری زردچوبه به آب اضافه كرده، تا كوفته‌ها را داخل این مایه قرار می‌دهیم و حدود نیم‌ساعت اجازه می‌دهیم بجوشد تا كوفته‌ها مغزپخت شود. در نهایت سس سفید را روی كوفته‌ها ریخته و آن را سرو می‌كنیم. می‌توانیم آب كوفته را با سس مخلوط كرده یا این‌كه كنار بگذاریم و كوفته‌ها را با سس سرو كنیم.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ جمعه 7 مرداد 1390 - 11:35 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: كــوفته كاری ، انواع کوفته ها ، کوفته ، کوفته ها ،  
     • موضوع این پست: کوفته ها,

     • بازدیداز این پست : بار

    » رب نارنج

    رب نارنج

    طرز تهیه رب نارنج

       برای اینكه نارنج تلخ نشود ،پوست نارنج را از وسط به صورت یك نوار می بریم و بعد نارنج را از وسط نصف می كنیم و آب آن را می گیریم و صاف می كنیم سپس آن را می جوشانیم تا غلیظ شود .وقتی سرد شد آن را درون شیشه می ریزیم و در جای خنك می ریزیم .

    امتحانش ضرر ندارد.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 2 مرداد 1390 - 02:24 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: رب نارنج ، انواع رب ، رب ها ، انواع رب ها ،  
     • موضوع این پست: انواع رب ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » مربای بالنگ

    مربای بالنگ

    مواد لازم

    بهار نارنج ------------------------------    سه کیلو گرم

    شکر   ---------------------------------    دوونیم کیلوگرم

    آب لیموترش  --------------------------    نیم فنجان

    هل   -----------------------------------    یک قاشق سوپخوری

    تخم مرغ   -----------------------------    یک عدد

    طرز تهیه

       برای تهیه مربای بالنگ ممکن است از بالنگ تازه یا خشک استفاده کرد و چون معمولاً بالنگ خشک بیشتر در دسترس است طرز تهیه آن اول داده می‌شود و سپس تهیه مربای بالنگ تازه داده می‌شود:

    ● تهیه مربا با بالنگ خشک:

       بالنگ را یک روز در آب سرد خیس می‌کنیم تا کاملاً نرم شود بعد با کارد تیزی روی پوست آن را می‌تراشیم و نه آنکه به کلی پوست آن گرفته شود زیرا هر قدر پوست آن بیشتر گرفته شود عطر آن کمتر می‌شود بعد بالنگ را در آبجوش دوباره می‌جوشانیم تا مغز آن پخته و نرم شود ۱۰ تا ۱۲ ساعت آن را در آب سرد می‌ریزیم دو سه بار آب آن را عوض می‌کنیم و کمی از آن را می‌چشیم باید تلخی نداشته باشد.

       بعد پارچه روی میز می‌کشیم و بالنگ‌ها را روی پارچه می‌چینیم تا آب زیادی آن گرفته شود و بالنگ آماده شده را وزن می‌کنیم و دو برابر وزن آن شکر در نظر می‌گیریم یعنی به نسبت ۱.۵ کیلو بالنگ ۳ کیلو شکر کافی است شکر را در ظرفی می‌ریزیم ۶ لیوان آب روی آن می‌ریزیم و یکی دو عدد سفیده تخم مرغ با آن مخلوط می‌کنیم و شربت را می‌جوشانیم و از پارچه نازک رد می‌کنیم تا شکر تمیز شود بعد بالنگ‌های آماده را در این شربت می‌ریزیم و می‌جوشانیم تا شربت کاملاً غلیظ شده قوام بیاید و در آخر کار نصف استکان آبلیمو در آن می‌ریزیم و چند جوش که زد از روی آتش برمی‌داریم و بعد از سرد شدن در شیشه می‌ریزیم.

    ● تهیه مربا با بالنگ تازه:

       بالنگ را به چهار قاچ می‌کنیم و قسمت تخم و لیزی وسط آن را می‌گیریم و باریک باریک به پهنای ۳ تا ۴ سانت می‌بریم و قطعه را به شکل لوزی یا چهار گوش خرد می‌کنیم در صورتی‌که بخواهیم مربا ترد شود آن را ۱۰ تا ۱۲ ساعت در آب آهک می‌خوابانیم و در صورتی‌که بخواهیم نرم شود آب آهک لازم ندارد در صورت گذراندن در آب آهک آن را چند آب می‌شوئیم و بعد دوباره در آب می‌جوشانیم مغز آن نرم که شد ۲۴ ساعت آنها را در آب سرد می‌ریزیم و مرتب آب آن را عوض می‌کنیم و می‌چشیم تلخی آن که گرفته شد آنها را مثل مربای بالنگ روی پارچه پهن می‌کنیم که آب آن گرفته شود بعد دو برابر وزن آن شکر در نظر می‌گیریم و ۶ لیوان آب روی آن می‌ریزیم و یکی دو عدد سفیده تخم مرغ با آن مخلوط می‌کنیم و شربت را می‌جوشانیم و از پارچه نازک رد می‌کنیم تا شکر تمیز شود بعد بالنگ‌های آماده را در این شربت می‌ریزیم و میج‌وشانیم تا شربت کاملاً غلیظ شده قوام بیاید و در آخر کار نصف استکان آبلیمو در آن می‌ریزیم و چند جوش که زد از روی آتش برمی‌داریم و بعد از سرد شدن در شیشه می‌ریزیم.

    ● تهیه آب آهک:

       به نسبت هر یک کیلو بالنگ یک کیلو آهک را در ۵ تا ۶ لیوان آب سرد حل می‌کنیم به‌هم می‌زنیم و می‌گذاریم آهک کاملاً رسوب کند و بعد آب زلال آن را روی بالنگ می‌ریزیم و بعد ۲ تا ۳ ساعت بالنگ را مطابق دستور بالا آماده می‌کنیم.

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 2 مرداد 1390 - 01:21 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: مربای بالنگ ، انواع مربا ، مرباها ، انواع مرباها ،  
     • موضوع این پست: انواع مربا,

     • بازدیداز این پست : بار

    » مربای زرشک

    مربای زرشک

    مواد لازم

    زرشک  ------------------------------   چهار کیلو گرم

    شکر  --------------------------------   چهارکیلو گرم

    وانیل   -------------------------------   دو و نیم گرم

    آب   ----------------------------------   شش فنجان

    طرز تهیه

    زرشک بی‌دانه را پاک کرده بشوئید. سپس آن را در شربت قند بریزید و بپزید. همین که شربت قوام آمد. وانیل و یا هل و گلاب در آن ریخته در ظرف مخصوصش خالی نمائید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 2 مرداد 1390 - 12:19 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: مربای زرشک ، انواع مربا ، انواع مرباها ، مربا ،  
     • موضوع این پست: انواع مربا,

     • بازدیداز این پست : بار

    عناوین آخرین مطالب ارسالی
    صفحات دیگر

    فروش کالا

    Powered By .:: photojam ::. .:: Copyright 2012 © maheasemoni Group , All Right Reserved ::.
    .:: گروه وبلاگهای ماه‌آسمونی ::.