تبلیغات
آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی - مطالب تیر 1390



آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

غذاهای فرنگی ، غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، سالادها، دسرها، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی

منوی اصلی
آدرس اختصاصی وبلاگ

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

ارسال‌پیامک‌ازطریق‌تلفن‌همراه
1000.919.261.77.32

موضوعات مطالب
انواع آش [24]
انواع آبگوشت [10]
ارسالی دوستان [11]
انواع اشکنه [6]
انواع استیک [5]
انواع املت ها [7]
انواع بورانی [1]
انواع پوره [2]
انواع پیتزا [10]
انواع ترشیجات [35]
انواع چلو و پلو [18]
انواع حلیم [7]
انواع خمیر [5]
انواع خورشت [33]
انواع خوراک ها [23]
انواع فالوده [4]
انواع دسر [15]
انواع دلمه [14]
انواع رب [5]
انواع ژله [5]
انواع سالادها [19]
انواع ساندویچ [11]
انواع سس [16]
انواع سوپ [21]
انواع شربت [6]
انواع شیرینی [35]
انواع کباب [39]
انواع کتلت [9]
انواع کوکو ها [16]
انواع ماهی ها [32]
انواع مربا [15]
انواع مرغ [19]
پوره ها [4]
بستنی [8]
پخت انواع غذا با مایکروفر [3]
پخت انواع نان [16]
تهیه انواع کمپوت [12]
خاصیت خوراکیها [3]
خاصیت میوه ها [5]
غذاهای دریایی [1]
غذاهای فرنگی [28]
غذاهای گوشتی [14]
غذاهای کودکان [2]
غذاهای محلی [36]
غذاهای مخصوص ماه رمضان [4]
کوفته ها [10]
ماکارونی ها [11]
مواد غذائی مورد نیاز انسان [11]
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • نظز سنجی
    لطفا نظر خود را در باره وبلاگ بفرمائید .





    چک کردن وضعیت آنلان در یاهو
    تبلیغات وبلاگ

    درباره وبلاگ
    سلام به کاربران عریز .به وبلاگ آشپز ایرانی خوش آمدید.امیدوارم مطالب ما مورد توجه قرار گیرد .لذا خواهشمند است از نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود ما را مطلع نمائید....
    ضمنا ما آماده ایم تا با شما به تبادل لینک داشته باشیم .لینک ما را با عنوان ☼☼ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی☼☼ در وبلاگ خود ثبت نمائید سپس از طریق نظرات و یا ارسال لینك ما را مطلع کنید تا نسبت به ثبت لینک شما اقدام گردد.
    با تشکر آشپز ایرانی
    آرشیو مطالب
    پیوندهای ثابت
    پیوندهای روزانه
    دانلود فیلم ایرانی
    آپلود عکس
    دانلود فیلم و سریال ایرانی
    پنل پیام کوتاه
    بیمه عمر سامان
    بیمه سامان
    بیمه سامان
    خرید ساعت الیزابت
    خرید گوشی طرح اصلی
    فال روزانه
    خرید دستبند
    ساعت مچی
    ساعت دیواری فانتزی
    خرید هدفون
    گن لاغری
    ساعت رولکس
    فروشگاه اینترنتی
    خرید اینترنتی
    خرید ارزان
    فروشگاه خرید اینترنتی
    فروشگاه اینترنتی ارزان سرا
    شارژایرانسل
    خرید ساعت
    >>>((( AloNe.GirL )))
    هاست Cpanel رایگان
    شهیدقلب تاریخ
    ورود آقایان ممنوع
    link4
    ♥♥♥مطالب جالب-hojjat♥♥♥
    آذر استور
    بهترین و زیباترین چت روم ایرانیان
    چت روم چیک چت
    بنرتبلیغاتی برای افزایش بازدید
    موس انگشتی
    سرگرمی و موزیک های روز
    ورزشی ها+منچستریها
    هنرهای دختر مشرقی
    تنهای روزگار
    جوک
    اشعار و سخنان زیبا
    فتوبلاگ20
    آموزش‌پخت‌انواع‌غذاهای‌ایرانی
    آشپز ایرانی
    دانلود رایگان نرم افزار
    عکس های جدید
    سایت تخصصی موبایل
    قالب های جدید وبلاگ
    لیست لینکها
    ارسال لینک به لینکدونی
    جستجوی مطالب در وبلاگ
    برای یافتن مطلب مورد علاقه خود کافیست قسمتی از نام مطلب خودرا در کارد پایین وارد نمایید.
    صفحات اضافی وبلاگ
    آپدیت روزانه نود 32

    تبلیغات وبلاگ

    Top Blog 
    Gohardasht Social Network


    لینك باكس و بنر
    » کباب چنجه

    کباب چنجه

    مواد لازم

    ▪ گوشت راسته یا فیله  --------------   یک کیلو و نیم

    ▪ روغن زیتون  -------------------------   نصف فنجان

    ▪ پیاز  ----------------------------------   سه تا چهار عدد

    ▪ نمک و فلفل  ------------------------   به مقدار لازم

    طرز تهیه

         گوشت را به قطر ۲ سانتی متر تکه تکه کنید، پیاز را رنده کرده و با فلفل و روغن زیتون و گوشت به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.بعد از گذشت ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ بکشید و با کارد کمی روغن روی آن بکوبید و با حرارت ملایم آن را کباب کنید کباب نباید زیاد خشک شود، سپس کباب ها را در دیس کشیده و روی آن نمک بپاشید و کمی کره روی آن بگذارید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 26 تیر 1390 - 08:15 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها:  
     • موضوع این پست: انواع کباب,

     • بازدیداز این پست : بار

    » سالاد مرغ و کرفس

    سالاد مرغ و کرفس

     

     

    مواد لازم :

    مرغ ---------------------------------------------   یک عدد

    روغن سالاد -----------------------------------  دو قاشق سوپخوری

    ساقه ترخون ----------------------------------  سه عدد

    آب ( برای پختن مرغ )-------------------------  سیصد میلی لیتر

    مغز گردوی خرد شده -------------------------    دو قاشق سوپخوری

    جعفری خرد شده -----------------------------  دو قاشق سوپخوری

    سس فرانسوی -------------------------------   دو قاشق سوپخوری

    شاهی و مغز کاهو ---------------------------    به مقدار لازم

    کرفس بزرگ خرد شده -----------------------    یک عدد

    طرز تهیه :

        مرغ را تمیز کرده و سطح آن را با روغن آغشته کنید ترخون ها را خرد کرده روی مرغ بپاشید . مرغ را در سینی فر قرار داده آب را روی آن ریخته و روی آن را فوی بکشید و به مدت یک ساعت و ربع در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب بپزد . سپس مرغ را از فر خارج کرده و استخوان های آن را جدا و به تکه های کوچک تقسیم کنید سپس همه مواد به غیر از کاهو ،شاهو و کرفس را با مرغ مخلوط کرده کنار بگذارید . حال کف ظرف مورد نظر را کاهو ، شاهی خرد شده و کرفس بریزید و سالاد را روی آن ریخته و سر سفره ببرید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 26 تیر 1390 - 08:07 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: سالاد مرغ و کرفس ، انواع سالاد ، سالادها ،  
     • موضوع این پست: انواع سالادها,

     • بازدیداز این پست : بار

    » كیك شكلات

    كیك شكلات

     مواد لازم

    ▪ سفیده تخم مرغ  ------------------------   دو عدد

    ▪ پودر تارتار ---------------------------------   یک چهارم پیمانه

    ▪ شکر  -------------------------------------   یک سوم پیمانه

    ▪ آرد  ---------------------------------------   چهار قاشق

    ▪ پودر نارگیل   -----------------------------   سه چهارم پیمانه

    ▪ شکلات تخته ای  ------------------------   سیصد گرم

    ▪ پودینگ فوری -----------------------------   یک بسته

    ▪ زرده تخم مرغ ----------------------------   دو عدد

    ▪ آب  ---------------------------------------    یک چهارم پیمانه

    ▪ روغن گیاهی ----------------------------    یک سوم پیمانه

    ▪ پودر شکر

    طرز تهیه

    قالب را چرب کنید و دمای فر را روی ۳۵۰ درجه بگذارید. برای شروع ۲با همزن برقی ۲ سفیده تخم مرغ را با کرم تارتر می زنیم تا زمانی که مایه کف کند. کم کم شکر را اضافه می کنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا زمانی که همه مایه یکدست شود. سپس آرد و نارگیل را هم با آن مخلوط می کنیم. پودینگ شکلا تی فوری و شکلات کیک وزرده های تخم مرغ و آب و روغن را هم در ظرفی خوب مخلوط می کنیم و با همزن برای ۲ دقیقه می زنیم . سپس ۳/۱ خمیر را در قالب می ریزیم و لای آنرا کرم نارگیلی می ریزیم و بقیه خمیر را روی آن می ریزیم . کیک را برای ۵۰ تا ۵۵ دقیقه در فر قرار می دهیم وسپس آنرا از فر بیرون آورده و می گذاریم برای ۱۵ دقیقه بماند تا سرد شود. روی آنرا می توانیم پودر شکر بپاشیم.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 26 تیر 1390 - 02:33 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: كیك شكلات ، انواع شیرینی ، ‌انواع شکلات ،  
     • موضوع این پست: انواع شیرینی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه میگو پفکی

    طرز تهیه میگو پفکی

    ● مواد لازم :

    ▪ میگو -----------------------------   یک کیلو

    ▪ پیاز ------------------------------   یک عدد ( درشت )

    ▪ آرد  -----------------------------    ۳/۲ لیوان

    ▪ آبلیمو ---------------------------   یک قاشق سوپخوری

    ▪ ماست -------------------------    دو قاشق سوپخوری

    ▪ زعفران  ------------------------    نصف قاشق چایخوری

    ▪ تخم مرع  ----------------------    یک عدد

    ▪ نمک  ---------------------------    مقدار لازم

    ▪ بیکینگ پودر  -------------------   یک قاشق چایخوری

    ▪ فلفل  ---------------------------    مقدار لازم

    ● طرز تهیه :

         ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یک ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . مایع مخصوص میگو پفکی را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیکه مایع سفت شد با اضافه کردن کمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می کنیم ) سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .

    یک ظرف کوچک ( برای اینکه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد که روغن نسوزد .



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 26 تیر 1390 - 01:30 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز تهیه میگو پفکی ، انواع میگوها ، غذاهای دریایی ، انوع ماهیها ،  
     • موضوع این پست: انواع ماهی ها,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه سس نعناع

    طرز تهیه سس نعناع

    مواد لازم 

    سرکه --------------------------------   یک قاشق سوپخوری

    شکر ---------------------------------   یک قاشق مربا خوری

    آب  ----------------------------------    یک قاشق سوپخوری

    نعناع  --------------------------------   دو قاشق سوپخوری

    ● طرز تهیه :

       برگ گل نعناع را از ساقه اش جدا نموده آن را خیلی ریز کنید سپس شکر و آبجوش را در ظرف سس ریخته و همش بزنید تا شکر حل گردد. آنگاه نعناع و سرکه در آن ریخته به مصرف برسانید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 26 تیر 1390 - 12:28 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز تهیه سس نعناع ، انواع سس ها ،  
     • موضوع این پست: انواع سس,

     • بازدیداز این پست : بار

    » رب شیرین بیان

    رب شیرین بیان

    طرز تهیه رب شیرین بیان:

         ریشه شیرین بیان را پوست کنده و مغز آن را نیمکوب نموده و در آب بجوشانید تا قوت ریشه در آب داخل شود، سپس مکرراً آن را صاف کرده که ته نشین نداشته باشد، بعد آنقدر بجوشانید تا غلیظ شده و به صورت رب درآید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 26 تیر 1390 - 11:25 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: رب شیرین بیان ، انواع رب ،  
     • موضوع این پست: انواع رب ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » مربای لیمو ترش

    مربای لیمو ترش

    مواد لازم

    لیمو ترش  ------------------------  یک کیلوگرم

    شکر  ------------------------------  دو کیلو گرم

    طرز تهیه

        لیموهای درشت بی الک را بو نوک چاقو سائیده، ۲۴ ساعت در آب بخیسانید. و در طی این مدت چند بار آبش را عوض کنید سپس در یک دیگ آب تازه ریخته و آن را بجوش آورده لیمو ترش‌ها را در آن بریزید و فوری بردارید، اگر زیاد در آبجوش بماند، لیموها تلخ می‌شود، سه بار به این ترتیب در آبجوش ریخته، فوراً از داخل آب بیرون بیاورید سپس با نوک چوب کبریت لیموها را سوراخ کرده آنها را یکی یکی در شربت غلیظی که قبلاً آماده کرده ابد و روی آتش بار نموده اید ریخته همین که تمام لیموهای فوق الذکر را ریختید، آن را از روی آتش بردارید، دو روز بعد دوباره مربای لیموی فوق الذکر را بارنموده و کمی دیگر بجوشانید تا غلیظ تر شود.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 26 تیر 1390 - 10:23 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: مربای لیمو ترش ، انواع مربا ،  
     • موضوع این پست: انواع مربا,

     • بازدیداز این پست : بار

    » سالاد هندوستان

    سالاد هندی

    یک فنجان ماست و یک فنجان بادام یا نارگیل کوبیده و یک عدد پیاز ریز شده و چند برگ گشنیز و چند برگ نعناع و چند فلفل سبز را ریز ریز کرده ...

    مواد لازم :

    ماست ساده كم چرب -------------------  1 فنجان

    پیاز ----------------------------------------  1 عدد

    گشنیز  -----------------------------------   3 برگ

    نعناع  -------------------------------------   3 برگ

    بادام  -------------------------------------    1 فنجان

    فلفل سبز  -------------------------------    3 عدد

    طرز تهیه :

       یک فنجان ماست و یک فنجان بادام یا نارگیل کوبیده و یک عدد پیاز ریز شده و چند برگ گشنیز و چند برگ نعناع و چند فلفل سبز را ریز ریز کرده با ماست و بادام مخلوط کنید . البته بادام را قبل از استفاده بکوبید ، نام دیگر سالاد هندی چتنی ماست است آن را همراه با غذا یا به عنوان پیش غذا مصرف کنید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 26 تیر 1390 - 10:05 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: سالاد هندی ، غذاهای فرنگی ، انواع سالاها ،  
     • موضوع این پست: انواع سالادها, غذاهای فرنگی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » کباب تابه ای با رویه سبزیجات

    کباب تابه ای با رویه سبزیجات

    مواد لازم

    گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله  ------ نیم کیلو گرم

    پیاز متوسط  ----------------------------------   یک عدد

    سماق  ---------------------------------------   یک‌دوم قاشق سوپخوری

    زعفران آبکرده   -------------------------------   یک‌دوم قاشق سوپخوری

    قارچ -------------------------------------------    سیصد  گرم

    فلفل دلمه ای زرد و نارنجی  -----------------    از هر کدام نصف

    کره  -------------------------------------------    یک قاشق سوپخوری

    گوجه فرنگی  ---------------------------------    چهار عدد متوسط

    جعفری خرد شده   --------------------------    دوقاشق سوپخوری

    نمک و فلفل   ---------------------------------    به مقدار لازم


    طرز تهیه

     

         قارچ را بصورت حلقه ای خرد کرده با یک قاشق سوپخوری کره 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و در انتها به آن نمک و فلفل و جعفری خرد شده را بیفزائید. گوشت را دو بار چرخ کنید و یا پیاز رنده شده نمک فلفل سماق و زعفران آبکرده مخلوط کرده در تابه ریخته و به شکل کباب برش دهید گوجه فرنگی را نصف کرده و فلفل دلمه ای را بصورت نوارهای باریک خرد کنید. قارچ را روی سطح کباب ریخته و روی قارچ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای بریزید و با حرارت متوسط چخته تا آب آن کشیده شود.

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 26 تیر 1390 - 09:17 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: کباب تابه ای با رویه سبزیجات ، انواع کباب ، کباب‌ها ،  
     • موضوع این پست: انواع کباب,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه سس هویج با خامه

    طرز تهیه سس هویج با خامه

    مواد لازم

     

    هویج   ----------------------------------  پانصد گرم

    کره  -------------------------------------   به مقدار لازم

    سس مایونز   --------------------------    یک فنجان

    آب --------------------------------------    سه فنجان

    شکر -----------------------------------     دو قاشق سوپخوری

    خامه   ---------------------------------     دو قاشق سوپخوری

    نمک : ۱ قاشق سوپخوری

    ● طرز تهیه :

     

       پوست هویج ها را کنده حلقه حلقه اش بکنید و آنها را در کمی آب بپزید. وقتی که آب کم شد، سس سفید و خامه را در آن بریزید و قابلمه را تکان بدهید تا با هم مخلوط بشود. سپس آنها را در ظرفی ریخته سر سفره ببرید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ شنبه 25 تیر 1390 - 05:37 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز تهیه سس هویج با خامه ، انواع سس ،  
     • موضوع این پست: انواع سس,

     • بازدیداز این پست : بار

    عناوین آخرین مطالب ارسالی
    صفحات دیگر

    فروش کالا

    Powered By .:: photojam ::. .:: Copyright 2012 © maheasemoni Group , All Right Reserved ::.
    .:: گروه وبلاگهای ماه‌آسمونی ::.