تبلیغات
آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی - مطالب خرداد 1390



آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

غذاهای فرنگی ، غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، سالادها، دسرها، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی

منوی اصلی
آدرس اختصاصی وبلاگ

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

ارسال‌پیامک‌ازطریق‌تلفن‌همراه
1000.919.261.77.32

موضوعات مطالب
انواع آش [24]
انواع آبگوشت [10]
ارسالی دوستان [11]
انواع اشکنه [6]
انواع استیک [5]
انواع املت ها [7]
انواع بورانی [1]
انواع پوره [2]
انواع پیتزا [10]
انواع ترشیجات [35]
انواع چلو و پلو [18]
انواع حلیم [7]
انواع خمیر [5]
انواع خورشت [33]
انواع خوراک ها [23]
انواع فالوده [4]
انواع دسر [15]
انواع دلمه [14]
انواع رب [5]
انواع ژله [5]
انواع سالادها [19]
انواع ساندویچ [11]
انواع سس [16]
انواع سوپ [21]
انواع شربت [6]
انواع شیرینی [35]
انواع کباب [39]
انواع کتلت [9]
انواع کوکو ها [16]
انواع ماهی ها [32]
انواع مربا [15]
انواع مرغ [19]
پوره ها [4]
بستنی [8]
پخت انواع غذا با مایکروفر [3]
پخت انواع نان [16]
تهیه انواع کمپوت [12]
خاصیت خوراکیها [3]
خاصیت میوه ها [5]
غذاهای دریایی [1]
غذاهای فرنگی [28]
غذاهای گوشتی [14]
غذاهای کودکان [2]
غذاهای محلی [36]
غذاهای مخصوص ماه رمضان [4]
کوفته ها [10]
ماکارونی ها [11]
مواد غذائی مورد نیاز انسان [11]
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • نظز سنجی
    لطفا نظر خود را در باره وبلاگ بفرمائید .





    چک کردن وضعیت آنلان در یاهو
    تبلیغات وبلاگ

    درباره وبلاگ
    سلام به کاربران عریز .به وبلاگ آشپز ایرانی خوش آمدید.امیدوارم مطالب ما مورد توجه قرار گیرد .لذا خواهشمند است از نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود ما را مطلع نمائید....
    ضمنا ما آماده ایم تا با شما به تبادل لینک داشته باشیم .لینک ما را با عنوان ☼☼ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی☼☼ در وبلاگ خود ثبت نمائید سپس از طریق نظرات و یا ارسال لینك ما را مطلع کنید تا نسبت به ثبت لینک شما اقدام گردد.
    با تشکر آشپز ایرانی
    آرشیو مطالب
    پیوندهای ثابت
    پیوندهای روزانه
    دانلود فیلم ایرانی
    آپلود عکس
    دانلود فیلم و سریال ایرانی
    پنل پیام کوتاه
    بیمه عمر سامان
    بیمه سامان
    بیمه سامان
    خرید ساعت الیزابت
    خرید گوشی طرح اصلی
    فال روزانه
    خرید دستبند
    ساعت مچی
    ساعت دیواری فانتزی
    خرید هدفون
    گن لاغری
    ساعت رولکس
    فروشگاه اینترنتی
    خرید اینترنتی
    خرید ارزان
    فروشگاه خرید اینترنتی
    فروشگاه اینترنتی ارزان سرا
    شارژایرانسل
    خرید ساعت
    >>>((( AloNe.GirL )))
    هاست Cpanel رایگان
    شهیدقلب تاریخ
    ورود آقایان ممنوع
    link4
    ♥♥♥مطالب جالب-hojjat♥♥♥
    آذر استور
    بهترین و زیباترین چت روم ایرانیان
    چت روم چیک چت
    بنرتبلیغاتی برای افزایش بازدید
    موس انگشتی
    سرگرمی و موزیک های روز
    ورزشی ها+منچستریها
    هنرهای دختر مشرقی
    تنهای روزگار
    جوک
    اشعار و سخنان زیبا
    فتوبلاگ20
    آموزش‌پخت‌انواع‌غذاهای‌ایرانی
    آشپز ایرانی
    دانلود رایگان نرم افزار
    عکس های جدید
    سایت تخصصی موبایل
    قالب های جدید وبلاگ
    لیست لینکها
    ارسال لینک به لینکدونی
    جستجوی مطالب در وبلاگ
    برای یافتن مطلب مورد علاقه خود کافیست قسمتی از نام مطلب خودرا در کارد پایین وارد نمایید.
    صفحات اضافی وبلاگ
    آپدیت روزانه نود 32

    تبلیغات وبلاگ

    Top Blog 
    Gohardasht Social Network


    لینك باكس و بنر
    » ترشی خیار چنبر

    ترشی خیار چنبر

     

    مواد لازم:

    خیار چنبر  -------------------------  1 کیلو

    تمر هندی  ------------------------  1/2 بسته

    سرکه  ----------------------------     یک لیوان

    سیر   -----------------------------   یک بوته

    تخم گشنیز و سیاهدانه   ----------   از هر کدام 1 قاشق سوپخوری

    نمک   -------------------------------    به میزان لازم

    آب   ---------------------------------    1 لیوان

    فلفل تند   --------------------------     5-6 عدد

    پودر انبه    --------------------------      1 قاشق سوپخوری

    روغن زیتون   -----------------------     1/2 پیمانه

    طرز تهیه:

    خیار چنبر را شسته و خشک کرده و بصورت حلقه حلقه می بریم. تمر هندی را با آب خیس کرده وبعد آن را صاف می کنیم.

    سیر را با تخم گشنیز،سیاهدانه،و فلفل می کوبیم و با خیار ،تمر هندی صاف شده ،سرکه ،پودر انبه و نمک در ظرفی گذاشته ومی جوشانیم (نباید زیاد جوش بخورد) در آخر روغن زیتون را افزوده و می گذاریم سرد شود .

    پس از سرد شدن در ظرف در دار ریخته و در یخچال قرار می دهیم.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 22 خرداد 1390 - 08:04 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ یکشنبه 22 خرداد 1390 و ساعت 05:06 ب.ظ

     • برچسب ها: ترشی خیار چنبر ، انواع ترشی ،  
     • موضوع این پست: انواع ترشیجات,

     • بازدیداز این پست : بار

    » خوراک کدو با سوسیس

    خوراک کدو با سوسیس

    مواد لازم:

     كدو    -------------------------   500 گرم

     سوسیس   -------------------   400 گرم

    گوجه‌فرنگی  ------------------   150 گرم

    فلفل دلمه‌ای   ----------------   یك عدد

     آب   ---------------------------   یك پیمانه

    سس خردل   ------------------   دو قاشق سوپخوری

     روغن زیتون  ------------------   نصف پیمانه

     نمك   -------------------------   به مقدار لازم

    طرز تهیه:

     كدو را شسته و به صورت حلقه‌ای خرد می‌كنیم، سوسیس را هم به همین شكل خرد كرده و مواد خردشده را داخل یك آبكش فلزی گذاشته و روی قابلمه‌ای كه قبلا در آن آب ریخته‌ایم قرار می‌دهیم تا بخارپز شود پس از بخارپز شدن به آن نمك و روغن زیتون را اضافه كرده و گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را با آن مخلوط می‌كنیم. این غذا را می‌توان با سس خردل و كچاپ میل كرد




     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 22 خرداد 1390 - 07:00 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ یکشنبه 22 خرداد 1390 و ساعت 05:02 ب.ظ

     • برچسب ها: خوراک کدو با سوسیس؛ غذاهای گوشتی ، سوسیس ، خوراک سوسیس ،  
     • موضوع این پست: غذاهای گوشتی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » پیراشکی تن ماهی (اسپانیایی)

    پیراشکی تن ماهی (اسپانیایی)

    مواد لازم:

    خمیر پیراشکی شیر آوران  ---------------  یک بسته

     پیازچه خرد شده   ------------------------  یک پیمانه

     تن ماهی   --------------------------------  یک قوطی

    تخم مرغ آبپز   -----------------------------   دوعدد

    گوجه فرنگی نگینی خرد شده   ----------   دوعدد

    (فقط قسمت گوشتی گوجه مورد استفاده قرار می گیرد تا آب نیندازد)

    طرز تهیه:

    روغن تن ماهی را بطور کامل از آن جدا کرده داخل غذا ساز می ریزیم وهمچنین پیازچه های خرد شده و2عدد تخم مرغ را هم اضافه می کنیم و مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم. بعد از خالی کردن مواد از غذا ساز گوجه فرنگی های خرد شده را هم به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و بعد یک قاشق از مواد را داخل خمیر گذاشته و آن را بصورت نیم دایره می بندیم و با چنگال روی لبه های خمیر کشیده تا هم خمیر به هم بچسبد و هم پیراشکی ها شکل جالبی پیدا کند . مقداری روغن در ماهی تابه می ریزیم و می گذاریم داغ شود ودر اخرین مرحله دو طرف پیراشکی ها را در روغن سرخ می کنیم.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 22 خرداد 1390 - 04:51 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ یکشنبه 22 خرداد 1390 و ساعت 04:52 ب.ظ

     • برچسب ها: پیراشکی تن ماهی (اسپانیایی) ، غذاهای فرنگی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای فرنگی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » كباب مكزیكی

    كباب مكزیكی

    مواد لازم :

    راسته خرد شده   -------------------------------   500 گرم

    روغن زیتون      ----------------------------------    4 قاشق سوپخوری

    آب لیموی تازه   ----------------------------------   1 قاشق سوپخوری

    فلفل سیاه درسته یا نیم كوب    ---------------   1 قاشق سوپخوری

    نمك   --------------------------------------------     به میزان لازم

    فلفل دلمه ای سبز, قرمز, زرد, -----------------   (از هر كدام) یک‌عدد

    نان لواش   --------------------------------------   تعدادی

    طرز تهیه :

        در یك سینی راسته های خرد شده (مطابق شكل ) را چیده و با یك قاشق روغن زیتون و آب لیمو را روی آن بدهید. در آخر روی فلفل های نیمكوب را قرار دهید. سینی را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید . فلفل دلمه ای را به صورت خلال در آورده , راسته ها و خلالهای فلفل راروی كباب پز قرار دهید تا زمانیكه راسته ها بپزند و فلفل ها نرم شوند. در طول پختبه كبابها نمك بزنید و مطابق شكل با نان لواش سرو كنید .



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ شنبه 7 خرداد 1390 - 07:15 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: كباب مكزیكی ، انواع کباب ، کبابهای فرنگی ، غذاهای فرنگی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای فرنگی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » كباب قفقازی

    كباب قفقازی

     مواد لازم :

    راسته یا فیله پاك كرده گوساله  -------------------------    250 گرم

    سینه مرغ بدون استخوان     -----------------------------    250 گرم

    ماست یا خامه    -----------------------------------------     سه قاشق سوپخوری

    روغن زیتون     --------------------------------------------    دو قاشق سوپخوری

    نمك و فلفل         ----------------------------------------        به میزان لازم

    فلفل دلمه ای زرد یا قرمز     ----------------------------     دو عدد

    پیاز ریز(مخصوص ترشی)   ------------------------------    تعدادی

     طرز تهیه :

       راسته و سینه را به قطعات مكعبی به طول 4 سانتی متر و عرض 2 سانتی متر برش دهید . در یك كاسه ماست , روغن زیتون و فلفل را با هم مخلوط كنید . تكه های مرغ و راسته را به مدت 3 الی 4 ساعت در این سس بخوابانید . بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سیخ به ترتیب یك تكه راسته , یك تكه سینه, فلفل دلمه ای و پیاز زده تا سیخ ها پر شوند . آنگاه سیخ ها را روی كباب پز گذاشته حدود 7 الی 8 دقیقه حرارت برای پختن كبابها كافی است (سبزیجات باید كمی نرم شوند) در حین پخت به كبابها نمك بزنید .



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ شنبه 7 خرداد 1390 - 06:12 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: كباب قفقازی ، انواع کباب ، کیاب ،  
     • موضوع این پست: انواع کباب,

     • بازدیداز این پست : بار

    » بستنی ایتالیایی

    بستنی ایتالیایی 

    ابتدا آب‌ را داخل‌ یك‌ كاسه‌ كوچك‌ بریزید و پودر ژلاتین‌ را روی‌ آن‌ بپاشید و اجازه‌ دهید تا ۲ الی‌ ۳دقیقه‌ بماند تا نرم‌ شود...

     

     مواد لازم‌ :

     ▪ پودر ژلاتین‌  --------------------   یك‌ قاشق‌ چایخوری‌

    ▪ شیر   --------------------------   یك‌ دوم‌ پیمانه‌

    ▪ كره‌ بدون‌ نمك‌  -----------------  ۶۰ گرم‌

    ▪ وانیل‌ شكری‌  ------------------   ۲ قاشق‌ چایخوری‌

    ▪ آب‌   ----------------------------   یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌

    ▪ سفیده‌ تخم‌مرغ‌  ---------------    ۳ عدد

    ▪ پودر شكر   --------------------    یك‌ دوم‌ پیمانه‌

    ▪ آب‌ لیمو   ----------------------    یك‌ قاشق‌ چایخوری‌

    ▪ شربت‌ قند  --------------------   یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌

    ▪ بیسكویت‌   --------------------   ۱۲۰ گرم‌

     طرز تهیه‌ :

    ابتدا آب‌ را داخل‌ یك‌ كاسه‌ كوچك‌ بریزید و پودر ژلاتین‌ را روی‌ آن‌ بپاشید و اجازه‌ دهید تا ۲ الی‌ ۳دقیقه‌ بماند تا نرم‌ شود، پس‌ از آن‌ شیر، كره‌ و وانیل‌ را در قابلمه‌ای‌ مخلوط كرده‌ و روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید، سپس‌ این‌ مواد را آرام‌ به‌ هم‌ زنید تا شیر گرم‌ و كره‌ در آن‌ آب‌ شود. آنگاه‌ قابلمه‌ را از روی‌ حرارت‌برداشته‌ و ژلاتین‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید تا كاملا حل‌ شود، پس‌ از آن‌ بگذارید این‌ مایه‌ خنك‌ شود و چندبارهم‌ بزنید تا سفت‌ نشود.

    پس‌ از این‌ مراحل‌ سفیده‌ها را در كاسه‌ بزرگی‌ با همزن‌ دستی‌ یا برقی‌ آن‌ قدر به‌ هم‌ بزنید تا كاملا سفت‌شود. سپس‌ پودر شكر را به‌ تدریج‌ به‌ سفیده‌ها اضافه‌ كنید و به‌ هم‌ بزنید تا زمانی‌ كه‌ رنگ‌ مایع‌تان‌ كاملا غلیظشود، در این‌ حین‌ آب‌لیمو را نیز به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و به‌ مدت‌ ۳۰ ثانیه‌ دیگر به‌ هم‌ بزنید.

    پس‌ از آن‌، مخلوط شیر را كه‌ خنك‌ شده‌ به‌ تدریج‌ به‌ مواد اضافه‌ كنید و آرام‌ مخلوط كنید.

    در این‌ مرحله‌ مواد آماده‌ شده‌ را درون‌ دستگاه‌ بستنی‌ساز بریزید و در صورتی‌ كه‌ این‌ دستگاه‌ را در اختیارنداشته‌ باشید مواد را در ظرف‌ پلاستیكی‌ گودی‌ بریزید و آن‌ را در فریزر با درجه‌ بالا قرار دهید.

    بعد از دو ساعت‌ مواد به‌ تدریج‌ سفت‌ می‌شود، در این‌ هنگام‌ آن‌ را از فریزر خارج‌ نمائید و با همزن‌ آن‌ قدربزنید تا نرم‌ و یكدست‌ شود. و پس‌ از آن‌ بیسكویت‌ خرد شده‌ را به‌ مواد اضافه‌ كنید.

    سپس‌ در ظرف‌ را محكم‌ ببندید و دوباره‌ آن‌ را داخل‌ فریزر با درجه‌ كم‌ بگذارید.

    قبل‌ از مصرف‌ بستنی‌، آن‌ را در مایكروویو قرار دهید تا كمی‌ نرم‌ شود، برای‌ تزئین‌ می‌توانید از گیلاس‌ وویفر استفاده‌ نمایید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ شنبه 7 خرداد 1390 - 01:28 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: بستنی ایتالیایی ، انوع بستنی ، بستنی ، ایتالیایی ،  
     • موضوع این پست: بستنی ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی

    طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی

     

    ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم، آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم...

     

     

    مواد لازم برای ۴ نفر

    ▪ سبزی محلی: (جعفری، گشنیز، خلی‌واش)

    ▪ مرغ  -----------------------------   یک عدد

    ▪ تخم‌مرغ  ------------------------   سه عدد

    ▪ روغن و آب‌غوره   ---------------   به مقدار لازم

     

    طرز تهیه:

    ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم، آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم... به آن کمی روغن و آ‌ب‌غوره اضافه می‌‌کنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌‌کنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمی‌داریم و سرو می‌‌کنیم.


     نکاتی در رابطه با سیب‌زمینی

    _ اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیب‌زمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد، بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا می‌کند، تا جایی که با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد.

    _ برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیب‌زمینی که با پوست داخل آش و یا در درون فر می‌پزید، با چنگال از چند نقطه، سیب‌زمینی را سوراخ کنید.

    _ برای سرخ کردن سیب‌زمینی، همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیب‌زمینی‌ها در کنار یکدیگر قرار گیرند و روی هم قرار نگیرد.‌



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ جمعه 6 خرداد 1390 - 11:26 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی ، غذاهای محلی ، غذاهای مازندرانی ، مرغ ترش ،  
     • موضوع این پست: غذاهای محلی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » خوراک گوشت و پیاز

    خوراک گوشت و پیاز

     

    مواد لازم :

     

    گوشت گوساله  -----------------------    یک کیلوگرم

    کره  ------------------------------------   30 گرم

    روغن زیتون  ---------------------------   دو قاشق غذاخوری

    پیاز متوسط  ---------------------------    یک عدد

    سیر -----------------------------------    دو حبه

    پیاز ریز شده  -------------------------    نیم کیلو

    پوست لیمو  --------------------------    6 سانتیمتر

    سرکه سفید   ------------------------   دو قاشق غذاخوری

    گوجه فرنگی  -------------------------    چهارصد گرم

    دارچین  -------------------------------    یک چهارم قاشق چایخوری

    شکر  ---------------------------------    یک قاشق چایخوری

    آب   -----------------------------------    نصف لیوان

     

    طرز تهیه :

     

        گوشت را به برش های 2 سانتیمتری برش دهید. سپس کره را در تابه گرم کنید . یک قاشق روغن زیتون را به آن اضافه نموده و گوشت را در آن سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود . مواد را از روی حرارت بردارید . بعد از گذشت چند دقیقه دوباره عمل سرخ کردن را تکرار کنید.

         بعد از آن پیاز ریز شده ، سیر و پوست لیمو را در ظرف دیگری روی حرارت تفت دهید تا مواد نرم شوند . سپس گوجه فرنگی ، سرکه ، دارچین ، شکر ، آب و گوشت سرخ شده را به آن بیفزایید. صبر کنید تا مواد به مدت یک ساعت روی حرارت باشد ( البته با درپوش ).

        در این فاصله تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و بقیه روغن زیتون و پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود. پیازها را به مخلوط گوشت اضافه نمایید و با درپوش به مدت 20 دقیقه ی دیگر آن را روی حرارت قرار دهید تا گوشت ها و پیازها نرم و پخته شوند .

        درپوش را برداشته و به مدت 10 دقیقه بدون درپوش روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود . پوست لیمو را از مواد خارج کرده و سرو کنید.

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ پنجشنبه 5 خرداد 1390 - 11:52 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها:  
     • موضوع این پست: انواع خوراک ها,

     • بازدیداز این پست : بار

    » جوجه کباب دو رنگ

    جوجه کباب دو رنگ

     مواد لازم :

    فیله گوساله   ---------------------  750 گرم

    فیله مرغ     ----------------------- 200 گرم

    آب پیاز   ---------------------------   1عدد

    روغن زیتون ------------------------   2/1 پیمانه

    آبلیمو  -----------------------------   2 قاشق سوپخوری

    نمك و فلفل  ----------------------    به میزان لازم

    پیاز ---------------------------------    1عدد

    گوجه فرنگی  ----------------------    2عدد

    قارچ  -------------------------------    4 عدد

    فلفل سبز دلمه ای  --------------   1عدد

     طرز تهیه :

         ابتدا فیله گوساله را شسته و آن را به صورت ورقه های مستطیل شكل در می آوریم و با بیفتك كوب می كوبیم . فیله مرغ را شسته و به قطعاتی مستطیل شكل بریده و روی آن را نیز بابیفتك كوب می كوبیم . توجه داشته باشید قطعات مرغ باید از تكه های گوشت كوچكتر باشد تا بتوانید آن را داخل گوشت بپیچید. قطعات گوشت را در آب پیاز و نیمی از روغن زیتون از شب قبل خوابانده , قطعات فیله مرغ را نیز در آبلیمو, مابقی روغن زیتون , نمك و فلفل به مدت 2 الی 3 ساعت بخوابانید . پیاز را شسته و بهصورت خلالهای ریز و باریك در می آوریم . گوجه فرنگی و قارچ و فلفل سبز دلمه ای را نیز شسته و به خلالهای باریك خرد می كنیم . فیله گوساله را روی سطح صافی قرار می دهیم . فیله مرغ را وسط آن قرار داده و از مواد فوق الذكر مقدار كمی روی آن می ریزیم . فیله گوساله را خیلی با دقت و به آرامی می پیچیم كه مواد بیرون نریزید . و از قسمت اتصال , گوشت را به سیخ كشیده و روی آتش كباب می كنیم , در نیمه پخت به آن نمك می زنیم . تزئین كبابها با قارچ كه روی آن لوزی های فلفل دلمه ای یا تربچه قرار گرفته است , سفره را رنگین تر می كند.

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ پنجشنبه 5 خرداد 1390 - 09:50 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها:  
     • موضوع این پست: انواع کباب,

     • بازدیداز این پست : بار

    » کباب کنجه (چنجه) با طعم لیمو

    کباب کنجه (چنجه) با طعم لیمو

     

     

    گوشت ران یا فیله گوسفند  -------------------------   پانصد  گرم

    پیاز  ---------------------------------------------------   یک‌عدد

    لیمو بستگی به اندازه لیموها دارد  ----------------- سه تا چهار عدد ، تقریبا یک استکان

    پره سیر    --------------------------------------------    یک یا دو حبه

    نمک و فلفل  -----------------------------------------   به اندازه کافی

    روغن زیتون  ------------------------------------------   یک قاشق سوپ خوری

    ظروف و وسایل لازم:

    یک کاسه (تقریبآ 5 لیتری) برای مخلوط کردن. سیخ، رنده.

     طرز تهیه:

        گوشت را مثل تصویر بالا قطعه قطعه کنید سعی کنید قطعات یک اندازه باشند تا برای کباب کردن همزمان و یکسان کباب شوند.

        پیاز و سیر را با دنده ریز رنده کنید، آب لیمو ها را بگیرید و با نمک و فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط کنید. گوشت را در مخلوط بریزید و خوب بهم بزنید. سر ظرف را ببندید و آنرا در یخچال برای حداقل 24 ساعت نگهداری کنید. من گاهی اوقات حتی دو تا سه روز آنرا در یخچال نگهداری می کنم تا گوشت بخوبی ترد و نرم بشود

     

        گوشت ها را به سیخ بکشید و بعد آن را بر روی آتش زغال یا گاز کباب کنید سعی کنید سیخ ها را چند بار بچرخانید تا گوشت ها خشک نشوند. حتما قبل از اینکه گوشت خشک شود آنرا از روی آتش بردارید کباب نباید خشک باشد. فراموش نکنید که گوشتی را که در آب لیمو پیاز خوابانده اید نرم و ترد است و نیازی به کباب کردن طولانی ندارد

    کباب را می توانید همراه کوجه فرنگی کباب شده و چلو یا نان سرو کنید.

     

     

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ پنجشنبه 5 خرداد 1390 - 07:36 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: کباب کنجه (چنجه) با طعم لیمو ، انواع کباب‌ها ، چنجه ،  
     • موضوع این پست: انواع کباب,

     • بازدیداز این پست : بار

    عناوین آخرین مطالب ارسالی
    صفحات دیگر

    فروش کالا

    Powered By .:: photojam ::. .:: Copyright 2012 © maheasemoni Group , All Right Reserved ::.
    .:: گروه وبلاگهای ماه‌آسمونی ::.