تبلیغات
آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی - مطالب اردیبهشت 1390



آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

غذاهای فرنگی ، غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، سالادها، دسرها، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی

منوی اصلی
آدرس اختصاصی وبلاگ

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

ارسال‌پیامک‌ازطریق‌تلفن‌همراه
1000.919.261.77.32

موضوعات مطالب
انواع آش [24]
انواع آبگوشت [10]
ارسالی دوستان [11]
انواع اشکنه [6]
انواع استیک [5]
انواع املت ها [7]
انواع بورانی [1]
انواع پوره [2]
انواع پیتزا [10]
انواع ترشیجات [35]
انواع چلو و پلو [18]
انواع حلیم [7]
انواع خمیر [5]
انواع خورشت [33]
انواع خوراک ها [23]
انواع فالوده [4]
انواع دسر [15]
انواع دلمه [14]
انواع رب [5]
انواع ژله [5]
انواع سالادها [19]
انواع ساندویچ [11]
انواع سس [16]
انواع سوپ [21]
انواع شربت [6]
انواع شیرینی [35]
انواع کباب [39]
انواع کتلت [9]
انواع کوکو ها [16]
انواع ماهی ها [32]
انواع مربا [15]
انواع مرغ [19]
پوره ها [4]
بستنی [8]
پخت انواع غذا با مایکروفر [3]
پخت انواع نان [16]
تهیه انواع کمپوت [12]
خاصیت خوراکیها [3]
خاصیت میوه ها [5]
غذاهای دریایی [1]
غذاهای فرنگی [28]
غذاهای گوشتی [14]
غذاهای کودکان [2]
غذاهای محلی [36]
غذاهای مخصوص ماه رمضان [4]
کوفته ها [10]
ماکارونی ها [11]
مواد غذائی مورد نیاز انسان [11]
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • نظز سنجی
    لطفا نظر خود را در باره وبلاگ بفرمائید .





    چک کردن وضعیت آنلان در یاهو
    تبلیغات وبلاگ

    درباره وبلاگ
    سلام به کاربران عریز .به وبلاگ آشپز ایرانی خوش آمدید.امیدوارم مطالب ما مورد توجه قرار گیرد .لذا خواهشمند است از نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود ما را مطلع نمائید....
    ضمنا ما آماده ایم تا با شما به تبادل لینک داشته باشیم .لینک ما را با عنوان ☼☼ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی☼☼ در وبلاگ خود ثبت نمائید سپس از طریق نظرات و یا ارسال لینك ما را مطلع کنید تا نسبت به ثبت لینک شما اقدام گردد.
    با تشکر آشپز ایرانی
    آرشیو مطالب
    پیوندهای ثابت
    پیوندهای روزانه
    دانلود فیلم ایرانی
    آپلود عکس
    دانلود فیلم و سریال ایرانی
    پنل پیام کوتاه
    بیمه عمر سامان
    بیمه سامان
    بیمه سامان
    خرید ساعت الیزابت
    خرید گوشی طرح اصلی
    فال روزانه
    خرید دستبند
    ساعت مچی
    ساعت دیواری فانتزی
    خرید هدفون
    گن لاغری
    ساعت رولکس
    فروشگاه اینترنتی
    خرید اینترنتی
    خرید ارزان
    فروشگاه خرید اینترنتی
    فروشگاه اینترنتی ارزان سرا
    شارژایرانسل
    خرید ساعت
    >>>((( AloNe.GirL )))
    هاست Cpanel رایگان
    شهیدقلب تاریخ
    ورود آقایان ممنوع
    link4
    ♥♥♥مطالب جالب-hojjat♥♥♥
    آذر استور
    بهترین و زیباترین چت روم ایرانیان
    چت روم چیک چت
    بنرتبلیغاتی برای افزایش بازدید
    موس انگشتی
    سرگرمی و موزیک های روز
    ورزشی ها+منچستریها
    هنرهای دختر مشرقی
    تنهای روزگار
    جوک
    اشعار و سخنان زیبا
    فتوبلاگ20
    آموزش‌پخت‌انواع‌غذاهای‌ایرانی
    آشپز ایرانی
    دانلود رایگان نرم افزار
    عکس های جدید
    سایت تخصصی موبایل
    قالب های جدید وبلاگ
    لیست لینکها
    ارسال لینک به لینکدونی
    جستجوی مطالب در وبلاگ
    برای یافتن مطلب مورد علاقه خود کافیست قسمتی از نام مطلب خودرا در کارد پایین وارد نمایید.
    صفحات اضافی وبلاگ
    آپدیت روزانه نود 32

    تبلیغات وبلاگ

    Top Blog 
    Gohardasht Social Network


    لینك باكس و بنر
    » مرغ ترش غذای شمالی

    مرغ ترش غذای شمالی

     

     

    مواد لازم برای 4 نفر

     

    سبزی محلی ---(جعفری، گشنیز، خلی‌واش)

    مرغ   --------------------   یک عدد

    تخم‌مرغ  ---------------- سه عدد

    روغن و آب‌غوره  -------- به مقدار لازم

     

    طرز تهیه:

        ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم، آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم... به آن کمی روغن و آ‌ب‌غوره اضافه می‌‌کنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌‌کنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمی‌داریم و سرو می‌‌کنیم.

     

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ دوشنبه 19 اردیبهشت 1390 - 09:10 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: مرغ ترش غذای شمالی ، غذاهای محلی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای محلی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » ترشی میوه

    ترشی میوه

    مواد لازم:

    سیب درختی ---------------------------  نیم کیلو

    گوجه فرنگی ----------------------------  یک کیلو

    به  ---------------------------------------  نیم کیلو

    بادمجان  --------------------------------  یک کیلو

    گلابی   ---------------------------------  نیم کیلو

    سیر  ------------------------------------  250گرم

    هویج فرنگی   --------------------------   نیم کیلو

    نعناع  -----------------------------------  250گرم

    خیار  ------------------------------------   1کیلو

    فلفل تند  -------------------------------    100گرم

    ادویه ترشی -------شامل زیره سیاه ، زیره سبز، گلپر، تخم گشنیز، تخم شوید، اجغو،تخم رازیانه ،سیاه دانه

    سرکه   --------------------------------   به مقدار لازم

    نمک   ---------------------------------  نصف قاشق غذاخوری

    زعفران ساییده   ----------------------نصف قاشق مرباخوری

     

    طرزتهیه

       بادمجانها راتکه کرده( با پوست) درون سرکه بجوشانید و پس از سرد شدن چرخ کنید بقیه مواد را نیز شسته و خشک و چرخ کنید و پس ازمخلوط کردن بابادمجانها سرکه و نمک وادویه ترشی وزعفران را به آن اضافه کنید. این ترشی نیاز به زمان برای رسیدن ندارد.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ دوشنبه 19 اردیبهشت 1390 - 02:08 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: ترشی میوه ، انواع ترشیجات ،  
     • موضوع این پست: انواع ترشیجات,

     • بازدیداز این پست : بار

    » قیمه نخود یزد

    قیمه نخود یزد

    مواد لازم :

     

    نخود ( نخود خیس خورده ) ---------------------- 200 گرم

    گوشت گوسفند ( تکه تکه شده ) -------------- 200 گرم

    رب گوجه فرنگی ---------------------------------- 2 قاشق سوپخوری

    لیمو عمانی --------------------------------------- 5 عدد

    روغن ---------------------------------------------- 1 فنجان

    زعفران دم کرده ---------------------------------- 1 چهارم فنجان

    سیب زمینی ------------------------------------- 200 گرم

    پیاز داغ عسلی ---------------------------------- 4 قاشق سوپخوری

    زردچوبه ------------------------------------------ به مقدار لازم

    نمک و فلفل ------------------------------------- به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

     

       ابتدا مقداری آب روی گوشت تکه تکه شده بریزید و آنها را نیم پز کنید . نخود ها را دو روز قبل خیس و آب آن را عوض کنید . زعفران دم کرده را به آن بیفزایید و به هم بزنید . وقتی گوشت نیم پز شد نخود ، پیاز سرخ شده ، نمک ، فلفل و لیمو عمانی را اشافه کنید و بگذارید به طور  کامل بپزد حرارت را کم کنید که غذا جا بیفتد . می توان به جای لیمو عمانی از آبلیمو استفاده کرد .

     

       هنگام کشیدن غذا سیب زمینی های سرخ شده را اضافه کنید .



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 18 اردیبهشت 1390 - 10:06 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: قیمه نخود یزد ، غذاهای محلی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای محلی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » آش رشته بیرجندی

    آش رشته بیرجندی

    مواد لازم

    رشته آشی  --------------------------   1 بسته

    سبزی آش ------------ 2 کیلو گرم ( تره – شبد – اسفناج – جعفری – گشنیز و برگ چغندر )

    حبوبات  --------------- 1 کیلو گرم ( عدس – نخود – لوبیا سفید و چیتی از هر کدام 250 گرم )

    کشک بیرجندی یا سفید-------------------  300 گرم

    گیاهان داروئی محلی   -------------------  2 قاشق ( زیره – کرابیه – بادیان – تخم گل پونه – شوت )

    پیاز داغ و نعنا داغ  ------------------------  ( از هر کدام 4 قاشق)

    آب قلم یا گوشت  ------------------------  400 گرم یا 2 لیوان

    روغن  -------------------------------------200 گرم

     

    طرز تهیه

       سبزی‌هارا پس از پاک کردن 2 الی 3 ساعت خیس کرده تا هم ( زودتر پخته شود و هم برای جلوگیری از نفخ ) و می پزیم ، سبزیجات را خوب خرد کرده در صورتیکه از سبزی خشک خواستیم استفاده کنیم هر 100 گرم سبزی خشک برابریک کیلو سبزی تازه می باشد 0 فقط کافی است یکی دو ساعت خیس کرده و بعد کمی تفت داده سپس آب را جوش آورده سبزیجات را در آن ریخته بدون اینکه درب آن را ببندیم تا سبز بودن خود را حفظ کند سپس حبوبات پخته شده را اضافه کرده تا جوش بخورد0 روغن را هم اضافه کرده سپس رشته ها را ریخته در این فاصله آب قلم و گیاهان محلی ( کرابیه – زیره – بادیان – شوت – تخم گل پونه ) را اضافه کرده سپس با حرارت ملایم قرار داده تا رشته ها نرم شود و آش غلیظ گردد و سپس در پایان مقداری از کشک بیرجندی را اضافه کرده در ظرف دلخواه کشیده و رویش را با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ و کشک تزئین می کنیم.

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 18 اردیبهشت 1390 - 07:04 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: آش رشته بیرجندی ، غذاهای محلی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای محلی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » هاوایی پلو

    هاوایی پلو 

    مواد لازم:

    برنج   ---------------------------------   سه پیمانه

    سبزی‌پلو ( تره، جعفری، گشنیز و سبزی سیر)   ------------ نیم کیلو

    شوید خشك یا تازه   ------------------------  سه قاشق غذاخوری

    میگو یا فیله ماهی   ------------------------  100 گرم

    كشمش پلویی  -----------------------------   100 گرم

    روغن   ---------------------------------------   به مقدار لازم

    زعفران، زردچوبه، نمك، فلفل، ادویه كاری و تخم گشنیز --- به میزان لازم

    سیر   -----------------------------------------  دو تا سه حبه

    طرز تهیه:

       ابتدا تمام مواد را به جز برنج با هم تفت می‌دهیم سپس از روی حرارت برمی‌داریم برنج آبكش كرده را كمی زنده‌تر برداشته، مواد را لا‌به‌لای آن قرار می‌دهیم. اگر شوید خشك بود در این زمان لا‌به‌لای برنج اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم كه پلو دم بكشد.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ پنجشنبه 8 اردیبهشت 1390 - 10:01 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: هاوایی پلو انواع پلو و چلو ،  
     • موضوع این پست: انواع چلو و پلو,

     • بازدیداز این پست : بار

    » ماهی شکم پر

    ماهی شکم پر 

    مواد لازم:

    ماهی بدون تیغ و پوست‌‌كنده --------------------    900گرم

    سبزی شاهی-------------------------------------  50 گرم

    مغز تخمه آفتابگردان  -----------------------------   دو قاشق غذاخوری

    سیر ساطوری شده  -----------------------------    یك حبه

    پنیر چدار رنده شده  ------------------------------ 30 گرم

    روغن‌زیتون  ----------------------------------------    شش قاشق غذاخوری

    آبلیمو  ---------------------------------------------    سه قاشق غذاخوری

    فلفل‌دلمه‌ای رنگی  -------------------------------    دو عدد

    پیاز قرمز خلالی شده   ---------------------------    یك عدد

    كدو سبز حلقه شده  -----------------------------    دو عدد

    پودر آویشن   --------------------------------------    نصف قاشق چایخوری

    نمك و فلفل‌سیاه   --------------------------------     به میزان لازم

    طرز تهیه:

       سینه‌ ماهی را شكاف داده و تیغ‌های آن را جدا كنید.شاهی، تخمه آفتابگردان، سیر، پنیر، سه قاشق غذاخوری روغن‌زیتون و یك قاشق غذاخوری آبلیمو را در دستگاه غذاساز به صورت پوره در‌آورید ودرون شكم ماهی را با آن پر كنید. می‌توانید از فیله بدون استخوان استفاده كرده و این خمیر را لای دو فیله قرار دهید و آن را با نخ محكم و تمیز ببندید تا جدا نشوند. روی ماهی آماده شده نمك و فلفل بزنید.فلفل‌ها را به صورت خلالی درشت خرد كنید و به همراه كدو و پیاز، كف یك قابلمه بریزید. روی سبزی‌ها، روغن‌زیتون، آبلیموی باقیمانده، نمك و فلفل بزنید و آویشن بپاشید. ظرف سبزی‌ها را درون فر خاموش بگذارید، سپس آن را با دمای 220 درجه سانتی‌گراد یا 440 درجه فارنهایت روشن كنید و اجازه دهید غذا20 دقیقه در فر بماند. سپس ماهی را وسط سبزی‌ها گذاشته و سطح آن را به روغن‌زیتون آغشته كنید، در ظرف را ببندید و آن را 20 تا 25 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ پنجشنبه 8 اردیبهشت 1390 - 09:32 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ پنجشنبه 8 اردیبهشت 1390 و ساعت 08:08 ق.ظ

     • برچسب ها: ماهی شکم پر ، انواع ماهی ها ،  
     • موضوع این پست: انواع ماهی ها,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی

    طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی

    مواد لازم:

     

    راسته شیشلیکی--------------------------- چهار عدد

    آردسفید-------------------------------------- دو پیمانه

    تخم‌مرغ--------------------------------------- دو عدد

    آرد سوخاری---------------------------------- یک پیمانه

    پنیر پارمزان----------------------------------- یک پیمانه

    پنیر موتزارلا----------------------------------- به میزان لازم

    روغن زیتون----------------------------------- به میزان لازم

    نمک، فلفل و زعفران------------------------- به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

     

        گوشت‌ها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال می‌خوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیرپارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و آنها را کنار می‌گذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها‌ را در آرد سفید می‌غلتانیم سپس آنها را در تخم‌مرغ زده شده ریخته و مخلوط می کنیم ، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده می‌گذاریم ، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه می‌پزیم آن‌گاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغ‌شده به مدت ده دقیقه قرار می‌دهیم و در پایان آنها را روی بشقاب گذاشته و سرو می‌کنیم.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ پنجشنبه 8 اردیبهشت 1390 - 09:01 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ سه شنبه 13 اردیبهشت 1390 و ساعت 02:09 ب.ظ

     • برچسب ها: طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی ، غذاهای فرنگی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای فرنگی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه اشکنه

    طرز تهیه اشکنه

    مواد لازم

     

    پیاز   -----------------------------  سه عدد

    روغن   --------------------------   یکصد گرم

    شنبلیله   -----------------------    یک قاشق سوپخوری

    تخم مرغ  -----------------------    چهار عدد

    آرد سفید  -----------------------   دو قاشق سوپخوری

    زردچوبه  -------------------------   یک قاشق سوپخوری

    فلفل  ----------------------------    به‌مقدار لازم

    نمك  -----------------------------    به‌مقدار لازم

     

    طرز تهیه

     

    پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ پنجشنبه 8 اردیبهشت 1390 - 08:29 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز تهیه اشکنه ، انواع اشکنه ،  
     • موضوع این پست: انواع اشکنه,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی

    طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی

     

    موارد لازم:

     

     برنج  --------------------------------   دو فنجان

     آب  ----------------------------------   سه فنجان

     سرکه  ------------------------------   سه چهارم فنجان

     شکر  --------------------------------   یک دوم  فنجان

     نمک  --------------------------------   چهار  قاشق مرباخوری

     جلبک دریایی  ----------------------   یکصدو پنجاه گرم

     خردل  -------------------------------   دو قاشق مرباخوری

    طرز تهیه:

     

         رولت سوشی را طی شش مرحله درست کنید : مرحله ۱ :روی برنج آب ریخته و بمدت یک ساعت کنار بگذارید و آبکش کنید , برنج و ۳ فنجان آ‘ را در قابلمه ای بجوشانید سپس شعله زیر آن را کم کرده تا با حرارت ملایم بدون اینکه درب آن را بگذارید بجوشد و آب آن بخار شود , پس از اینکه آب آن جذب شد درب قابلمه را گذاشته و شعله زیر آن را تا آنجا که ممکن است کم کنید و بمدت ۵ دقیقه بپزید و بگذارید تا کمی خنک شود سپس مخلوط سرکه , شکر و نمک را به افزوده بهم بزنید , ورقه های جلبک را کمی تفت داده .مرحله ۲ :از پهنای ورقه جلبک یک قطعه ۴ سانتی متری مطابق تصویر ببرید , قسمت بزرگتر را وسط صفحه حصیری قرار داده و تکه ۴ سانتی متری را وسط تکه بزرگتر بگذارید , این عمل سبب می شود تا هنگام پیچیدن ورقه محکم تر باشد.مرحله ۳ : یک پنجم برنج را روی رشته جلبک پهن کرده و چهار سانتی متر لبه آن را مطابق تصویر خالی بگذارید , با انگشتانتان وسط آن را مطابق تصویر گود کنید و در صورتیکه برنجها خیلی چسبنده بودند انگشتانتان را با کمی یرکه مرطوب کنید .مرحله ۴ :سس خردل را در قسمتی که گود کردید پخش کنید , مخلوط خیار , اسفناج و گوشت یا در صورت تمایل مخلوط زنجبیل و املت را وسط برنج قرار دهید .مرحله ۵ :با کمک صفحه حصیری ورقه جلبک را محکم بپیچید .مرحله ۶ :صفحه حصیری را برداشته و با چاقوی تیزی رولت را بصورت برشهای گرد ۴ سانتی متری ببرید.

    بقیه مواد:

     

     خیار بدون پوست  ------------------------- یک عدد

     اسفناج  ----------------------------------- یکصد گرم

     گوشت بدون استخوان -------------------- یکصد گرم

     زنجبیل  ------------------------------------   شصت گرم

     تخم مرغ  ----------------------------------  دو عدد

     

    نکات مربوط به سوشی غذای ژاپنی

     

         سوشی با ماهی خام و نوعی جلبک دریایی به صورت رول تهیه میشه . شما می توانید برای سهولت پیچیدن رولتها از صفحه حصیری برای زیر آن استفاده کنید , همچنین می توانید بجای جلبک به دلخواه از برگ مو یا اسفناج استفاده کنید.در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ پنجشنبه 8 اردیبهشت 1390 - 07:55 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ پنجشنبه 8 اردیبهشت 1390 و ساعت 08:00 ق.ظ

     • برچسب ها: طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی ، غذاهای فرنگی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای فرنگی,

     • بازدیداز این پست : بار

    عناوین آخرین مطالب ارسالی
    صفحات دیگر

    فروش کالا

    Powered By .:: photojam ::. .:: Copyright 2012 © maheasemoni Group , All Right Reserved ::.
    .:: گروه وبلاگهای ماه‌آسمونی ::.