تبلیغات
آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی - مطالب دی 1390



آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

غذاهای فرنگی ، غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، سالادها، دسرها، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی

منوی اصلی
آدرس اختصاصی وبلاگ

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

ارسال‌پیامک‌ازطریق‌تلفن‌همراه
1000.919.261.77.32

موضوعات مطالب
انواع آش [24]
انواع آبگوشت [10]
ارسالی دوستان [11]
انواع اشکنه [6]
انواع استیک [5]
انواع املت ها [7]
انواع بورانی [1]
انواع پوره [2]
انواع پیتزا [10]
انواع ترشیجات [35]
انواع چلو و پلو [18]
انواع حلیم [7]
انواع خمیر [5]
انواع خورشت [33]
انواع خوراک ها [23]
انواع فالوده [4]
انواع دسر [15]
انواع دلمه [14]
انواع رب [5]
انواع ژله [5]
انواع سالادها [19]
انواع ساندویچ [11]
انواع سس [16]
انواع سوپ [21]
انواع شربت [6]
انواع شیرینی [35]
انواع کباب [39]
انواع کتلت [9]
انواع کوکو ها [16]
انواع ماهی ها [32]
انواع مربا [15]
انواع مرغ [19]
پوره ها [4]
بستنی [8]
پخت انواع غذا با مایکروفر [3]
پخت انواع نان [16]
تهیه انواع کمپوت [12]
خاصیت خوراکیها [3]
خاصیت میوه ها [5]
غذاهای دریایی [1]
غذاهای فرنگی [28]
غذاهای گوشتی [14]
غذاهای کودکان [2]
غذاهای محلی [36]
غذاهای مخصوص ماه رمضان [4]
کوفته ها [10]
ماکارونی ها [11]
مواد غذائی مورد نیاز انسان [11]
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • نظز سنجی
    لطفا نظر خود را در باره وبلاگ بفرمائید .





    چک کردن وضعیت آنلان در یاهو
    تبلیغات وبلاگ

    درباره وبلاگ
    سلام به کاربران عریز .به وبلاگ آشپز ایرانی خوش آمدید.امیدوارم مطالب ما مورد توجه قرار گیرد .لذا خواهشمند است از نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود ما را مطلع نمائید....
    ضمنا ما آماده ایم تا با شما به تبادل لینک داشته باشیم .لینک ما را با عنوان ☼☼ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی☼☼ در وبلاگ خود ثبت نمائید سپس از طریق نظرات و یا ارسال لینك ما را مطلع کنید تا نسبت به ثبت لینک شما اقدام گردد.
    با تشکر آشپز ایرانی
    آرشیو مطالب
    پیوندهای ثابت
    پیوندهای روزانه
    دانلود فیلم ایرانی
    آپلود عکس
    دانلود فیلم و سریال ایرانی
    پنل پیام کوتاه
    بیمه عمر سامان
    بیمه سامان
    بیمه سامان
    خرید ساعت الیزابت
    خرید گوشی طرح اصلی
    فال روزانه
    خرید دستبند
    ساعت مچی
    ساعت دیواری فانتزی
    خرید هدفون
    گن لاغری
    ساعت رولکس
    فروشگاه اینترنتی
    خرید اینترنتی
    خرید ارزان
    فروشگاه خرید اینترنتی
    فروشگاه اینترنتی ارزان سرا
    شارژایرانسل
    خرید ساعت
    >>>((( AloNe.GirL )))
    هاست Cpanel رایگان
    شهیدقلب تاریخ
    ورود آقایان ممنوع
    link4
    ♥♥♥مطالب جالب-hojjat♥♥♥
    آذر استور
    بهترین و زیباترین چت روم ایرانیان
    چت روم چیک چت
    بنرتبلیغاتی برای افزایش بازدید
    موس انگشتی
    سرگرمی و موزیک های روز
    ورزشی ها+منچستریها
    هنرهای دختر مشرقی
    تنهای روزگار
    جوک
    اشعار و سخنان زیبا
    فتوبلاگ20
    آموزش‌پخت‌انواع‌غذاهای‌ایرانی
    آشپز ایرانی
    دانلود رایگان نرم افزار
    عکس های جدید
    سایت تخصصی موبایل
    قالب های جدید وبلاگ
    لیست لینکها
    ارسال لینک به لینکدونی
    جستجوی مطالب در وبلاگ
    برای یافتن مطلب مورد علاقه خود کافیست قسمتی از نام مطلب خودرا در کارد پایین وارد نمایید.
    صفحات اضافی وبلاگ
    آپدیت روزانه نود 32

    تبلیغات وبلاگ

    Top Blog 
    Gohardasht Social Network


    لینك باكس و بنر
    » میرزاقاسمی غذای محلی گیلان

     میرزاقاسمی غذای محلی گیلان

     

    میرزا قاسمى اغلب با کته و ماهى شور روى پلو گذاشته شده یا با ماهى دودى و ترشى هفت بیجار خورده می‌شود

    مواد لازم

    بادنجان درشت غیر تخمى ----------------------------    ۱۰ عدد (۲ کیلو)

    تخم مرغ    ---------------------------------------------    ۳ تا ۴ عدد

    سیر   --------------------------------------------------     یک و نیم بته

    نمک و فلفل    ----------------------------------------      به اندازه کافى

    در صورت تمایل گوجه فرنگى متوسط    --------------      ۳ عدد

    روغن یا کره    -----------------------------------------      ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

    زرد چوبه    --------------------------------------------      نصف قاشق چاى خورى

    طرز تهیه

    بادنجان ها را شسته با نوک کارد پوست آن ها را یک چاک میدهیم, آنها را روى آتش ذغال یا در کف فر کباب میکنیم تا بحدى که کاملا پخته شود. پوست و سر بادنجان را میگیریم. اگر تخمى باشد تا حد امکان تخم آنرا جدا مىنماییم سپس با نوک قاشق آنرا تکه تکه نموده و یا با گوشت کوب له میکنیم. سیرها را پوست کنده با کمى نمک با گوشت کوب کوبیده و با روغن و کمى زردچوبه تفت میدهیم تا طلائى شود. سپس بادنجان ها را با سیر و روغن یا کره و باز کمى زردچوبه مخلوط کرده روى حرارت ملایم در تاوه سرخ مىکنیم و مرتب هم میزنیم که ته نگیرد. آنقدر سرخ میکنیم تا تقریبا آبش جمع شود, آنگاه گوچه فرنگى ها را پوست کنده قاچ قاچ نموده به بادنجان ها اضافه میکنیم و باز کمى تفت میدهیم تا به روغن بیفتد. سپس بادنجان ها را کنار کرده در وسط تاوه یک قاشق کره ریخته تخم مرغ ها را در آن میشکنیم, وقتى تخم مرغ بسته شد آنرا آهسته با بادنجان ها مخلوط میکنیم. نمک و فلفل زده برمیداریم



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ جمعه 30 دی 1390 - 11:30 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: میرزاقاسمی غذای محلی گیلان ، غذاهای محلی ، غذاهای محلی استان گیلان ، میرزا قاسمی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای محلی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » آش قلیه گیلانی

    آش قلیه گیلانی

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

     گوشت چرخ‏ کرده   ---------------------------   دویست گرم

     پیاز رنده شده   --------------------------------    یک عدد

     لوبیا سفید  ------------------------------------    یکصدوسی گرم

     نخود ---------------------------------------------    یکصد گرم

     هویج نگینی ------------------------------------    سهعدد

     کشمش پلویی   -------------------------------    یکصدوپنجاه گرم

     قیصی  ------------------------------------------     هشت‌عدد

     چغندر  ------------------------------------------     یک عدد

     سبزی ------------------------------------------   پانصد گرم

     آرد برنج  -----------------------------------------    یکصد گرم

     شکر  --------------------------------------------    سه قاشق‏ غذاخوری

     سرکه    ---------------------------------------     سه قاشق غذاخوری

     آبغوره  -----------------------------------------     یک دوم لیوان

     نمک، فلفل  -----------------------------------     به میزان لازم

     نعنا داغ  ----------------------------------------     به میزان لازم

     خالولش، نعنا، تره، جعفری، گشنیز

     طرز تهیه:

        نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‏ اید با 1 لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

        سپس آرد برنج را با 1 پیمانه آب مخلوط نموده و به لوبیا اضافه کنید.

        هویج و چغندر را شسته، پوست گرفته، نگینی خرد کنید و به آش اضافه نمایید.

        گوشت چرخ‏ کرده را با 1 عدد پیاز رنده شده ورز دهید و کمی فلفل و نمک افزوده با آن سر گنجشکی آماده کنید و به همراه سبزی به آش بیفزایید.

         قیصی و کشمش را نیم ساعت خیس کنید. قیصی را خرد نموده با کشمش در روغن تفت دهید و در آش بریزید.

         سپس شکر، آبغوره و سرکه را مخلوط کنید و به آش اضافه کنید.

         در آخر نمک و فلفل را نیز اندازه نموده، آش را در ظرف بکشید و مطابق تصویر روی آن را تزیین نمایید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ جمعه 30 دی 1390 - 10:30 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: آش قلیه گیلانی ، غذاهای محلی ، آش ، قلیه ، غذاهای استان گیلان ، غذاهای محلی گیلان ،  
     • موضوع این پست: غذاهای محلی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » فلافل خوزستانی

    فلافل خوزستانی

    .مواد لازم :

    نخود خیس شده   --------------------------    دویست‌وپنجاه گرم

    پیاز    ----------------------------------------     یک عدد بزرگ

    سیر   ---------------------------------------      سه حبه

    رب گوجه فرنگی   --------------------------     یک قاشق مربا خوری

    سیب زمینی آب پز   -----------------------      سک عدد کوچک

    ادویه کاری   --------------------------------     دو قاشق چایخوری

    فلفل و نمک و زردچوبه   -------------------     به میزان دلخواه

    طرز تهیه :

     ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقداری کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد. نکات مهم : ۱- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد . ۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود . ۳- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد . ۴- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد . دستور پخت سس فلافل : یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید . این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان کنید.


     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ جمعه 30 دی 1390 - 09:30 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: فلافل خوزستانی ، غذاهای محلی ، فلافل ،  
     • موضوع این پست: غذاهای محلی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » حلیم بادنجون اصفهان (غذای سنتی محلی اصفهان)

    حلیم بادنجون اصفهان

    مواد لازم:

    برنح  ------------------------------------   یک پیمانه

    گوشت    -----------------------------    نیم كیلو

    بادنجان  -------------------------------     یک ونیم كیلو

    پیاز داغ و نعناع داغ  ------------------    به میزان لازم

    كشك   -------------------------------    نیم كیلو

    نمك و فلفل  -------------------------     به میزان دلخواه

     طرز تهیه:

    برنج را با اب و كمی نمك میپزیم به حدی كه وا برود.گوشت كه بهتره گوشت گردن باشه رو هم میپزیم.بادنجانها را سرخ و كمی میپزیم و بعد برنج و بادنجانها را با هم كوبیده تا به خورد هم رود و سپس گوشت را افزوده و دوباره میكوبیم و در اخر كشك را افزوده و حدود نیم ساعت میگذاریم بجوشد با حرارت ملایم و بعد با پیاز و نعناع داغ تزیین میكنیم.

    میتوانید بنا بر سلیقه پیاز داغ را داخل خود حلیم بادنجان هم بریزید.

     

    به جای كوبیدن هم میتوانید مواد را چرخ كنید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ جمعه 30 دی 1390 - 08:30 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: حلیم بادنجون اصفهان (غذای سنتی محلی اصفهان) ، خلیم بادنجون ، غذاهای محلی ، غذاهای سنتی اصفهان ، حلیم بادنجون ،  
     • موضوع این پست: غذاهای محلی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » بریانی اصفهان(غذای سنتی و محلی اصفهان)

    بریانی اصفهان

     

    مواد لازم :

    گوشت گوسفند   ------------------------------    ۵۰۰ گرم

    جگر سفید   ------------------------------------    ۲۰۰ گرم

    ادویه  -------------------------------------------     ۲ قاشق مرباخوری

    جگر سفید   ------------------------------------     ۱ عدد

    پیاز  ---------------------------------------------     ۴ عدد

    زردچوبه  ----------------------------------------     به مقدار لازم

    فلفل  --------------------------------------------    به مقدار لازم

    نمک  --------------------------------------------     به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفید گوسفند پخته و چرخشده باشد , ادویه اصفهانی باشد , نان سنگک باشد .

    گوشت را با ۲ عدد پیاز و ادویه می گذاریم بپزد , جگر سفید را هم پس از پختن چرخ و سرخ می کنیم , گوشت پخته شده را با ۲ عدد پیاز باقی مانده چرخ می کنیم و نمک و فلفل و زرد چوبه را به میزان لازمه و علاقه شخصی به گوشت اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم , سپس در یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریانی اصفهانی , کمی روغن ریخته بطوریکه کف آن چرب و داغ شود , هر بریانی را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی کف ظرف پهن می کنیم و روی حرارت می گیریم کمی که داغ شد روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم که فقط نان کمی مرطوب شود , بعد دارچین روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان بر می گردانیم و مقداری سبزی معطر ( ریحان , نعناع و ترخان خشک و پودر شده ) روی آن می ریزیم , در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی میریزیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای ۴ تا ۶ نفر کافیست .



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ جمعه 30 دی 1390 - 07:29 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: بریانی اصفهان(غذای سنتی و محلی اصفهان) ، غذاهای محلی ، بورانی اصفهان ، غذای سنتی اصفهان ، بریونی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای محلی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه کیک پنیر

    طرز تهیه کیک پنیر

     

    مواد لازم:

    شیر مایع  ---------------------------    یک پیمانه

    روغن   ------------------------------    یک پیمانه

    آرد   ---------------------------------    یک پیمانه

    پنیر مایع  ---------------------------    یک پیمانه

    شکر   ------------------------------    یک پیمانه

    پکینگ پودر   -----------------------    1 قاشق غذاخوری

    وانیل   -----------------------------     کمی

    طرز تهیه:

    تمام مواد را مخلوط می کنیم و به مدت 25-20 دقیقه با درجه حرارت متوسط در فر می گذاریم تا آماده شود.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ چهارشنبه 28 دی 1390 - 02:22 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز تهیه کیک پنیر ، انواع شیرینی ، شیرینی پنیر ،  
     • موضوع این پست: انواع شیرینی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » مرغ با گردو

    مرغ با گردو

     

    مواد لام:

    مرغ به تعداد نفرات    -----------------   هشت تكه

    مغز گردو ساییده‌شده   --------------    یك پیمانه

    پودر شكر  -----------------------------    یك قاشق مرباخوری

    گرد نان سفید   -----------------------     یك پیمانه

    آرد سفید  -----------------------------     به میزان لازم

    تخم‌مرغ  -------------------------------     دو عدد

    نمك و فلفل  --------------------------     به میزان لازم

    آب    ----------------------------------     به میزان لازم

    طرزتهیه:

    تخم‌مرغ‌ها را با دو تا سه قاشق غذاخوری آب ولرم و كمی نمك هم می‌‌زنیم. نمك، فلفل، مغزگردو و شكر را با هم مخلوط می‌كنیم. مرغ را به آرد سفید آغشته كرده سپس در تخم‌مرغ زده و بعد در مخلوط گردو و گرد نان می‌غلتانیم و بعد مرغ را در روغن سرخ می‌كنیم تا طلایی شود. برای گرفتن روغن اضافی، مرغ را روی دستمال قرار می‌‌دهیم سپس آن را سرو می‌كنیم.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ چهارشنبه 28 دی 1390 - 01:20 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: مرغ با گردو ، انواع مرغ ، گردو و مرغ ، غذاهای گوشتی ،  
     • موضوع این پست: انواع مرغ ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز پخت bibimbap غذای کره ای

    طرز پخت bibimbap غذای کره ای

     

    این غذای خوشمزه از گوشت گوساله ، برنج و سبزیجات پخته تشکیل شده که با روغن و سس سویا ترکیب و در یک کاسه سنگی پخته می شود . برنج باید خوب پخته شده باشد. برای خوردن این غذا تخم مرغ و پاستای فلفل را به آن اضافه کرده و سپس نوش جان کنید.

     

    مواد لازم:

    برای ۴ نفر

    هویج کوچک   ------------------------  دو عدد کوچک

    ترب سفید  --------------------------   یک عدد کوچک

    کدو سبز  ----------------------------   یک عدد کوچک

    اسفناج ------------------------------   یک دسته

    کلم بروکلی  ------------------------    یک دسته

    قارچ خشک شده -------------------    یک فنجان

    فیله گوساله  -----------------------    چهارصد گرم

    تخم مرغ (فقط زرده)  ---------------    چهار عدد

    پاستای تند کره ای  ----------------     به مقدار لازم

    سیر رنده شده------------------------   سه حبه

    روغن ----------------------------------  چهارقاشق غذا خوری

    سس سویا  --------------------------   به مقدار لازم

    نمک و فلفل  --------------------------- به مقدار لازم

    برنج سفید پخته شده   ---------------  چهار فنجان

    چهار کاسه سنگی کوچک

     

    طرز تهیه:

    برنج ها را سه مرتبه با آب سرد بشویید. آنها را در آبکش ریخته و دست راست تان را بالای برنج ها بگیرید و آب سرد را باز کنید. بطوریکه آب سرد به دستان شما برخورد کرده و سپس روی برنج ها بریزد. برنج را داخل یک قابلمه ریخته و روی گاز بگذارید. اجازه دهید برنج ها به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت زیاد روی گاز بمانند.

     

    فیله گوساله را به قطعات باریک بریده و آنها را با سس سویا ، فلفل ، روغن ، سیر و کمی شکر مخلوط کنید. بگذارید فیله روی اجاق سرخ شده و به رنگ طلایی درآید. حالا فیله ها را از روی اجاق برداشته و کنار بگذارید.

     

    قارچ های خشک را زیر آب بگیرید تا بخوبی نرم شوند.سپس آنها را با روغن ، سس سویا ، سیر و فلفل ترکیب کنید.

     

    هویج و ترب و کلم را خرد کرده و کنار بگذارید. کمی روغن داخل یک ماهیتابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. حالا هویج ها را با کمی سیر و نمک و فلفل داخل ماهیتابه ریخته و بعد داخل یک کاسه بریزید.

    این کار را با کلم و ترب نیز انجام دهید حالا آنها را نیز کنار بگذارید.

    در این مرحله یک کاسه برداشته و کمی آب داخل آن بریزید و سپس اسفناج را داخل آن ریخته  و اجازه دهید ۱۵ ثانیه ای در آب بماند و انرا کمی بپزید تا نرم شود ، همین کار را با کلم بروکلی  و جوانه گندم تکرار کنید. آنها را بانمک ، سیر و روغن مخلوط کرده و کنار بگذارید.

     

    در هر کاسه سنگی مقداری روغن بریزید. برنج را بین این ۴ کاسه بطور مساوری تقسیم کنید. سپس سبزیجات را مطابق تصویر روی برنج قرار دهید و کمی پاستای کره ای روی برنج ها ریخته و در وسط کاسه ها زرده تخم مرغ را قرار دهید. و مهترین مزه این این غذا یعنی سس فلفل را کنار زرده تخم مرغ بریزید .حالا دوباره کمی روغن روی محتویات داخل کاسه اضافه کنید

    کاسه های سنگی را روی اجاق با حرارت زیاد گذاشته تا برای ۵ دقیقه ای بپزند. در این مرحله غذای شما آماده شده است ؛ اجاق را خاموش کرده و غذا را سرو کنید.

     

    (دقت کنید کاسه های سنگی بعد از حرارت زیاد اجاق گاز بسیار داغ هستند ، چند دقیقه ای آنها را به حال خود بگذارید تا کاملا سرد شوند.)



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ چهارشنبه 28 دی 1390 - 12:17 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز پخت bibimbap غذای کره ای ، غذاهای فرنگی ، غذاهای کره ای ، غذاهای گوشتی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای فرنگی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » برگرسیب زمینی و عدس

    برگرسیب زمینی و عدس

     

    مواد لازم :

     

    عدس  -----------------------------    ‌یک پیمانه

    سیب زمینی متوسط  -----------    ۲  عدد، خرد شود

    روغن زیتون -----------------------     ۴/۱ پیمانه

    پیاز  --------------------------------   یک عدد، کاملا ریز شود

    سیر  ------------------------------    یک حبه، کاملا ریز شود

    پودر زیره  --------------------------    ‌یک قاشق چای‌خوری

    پنیر فتا  ---------------------------    ۲/۱ پیمانه، خرد شود

    گوجه فرنگی خرد شده  ---------     ۲/۱ پیمانه

    گشنیز خرد شده  ----------------     ۲ قاشق غذاخوری

    نعنای خرد شده تازه  ------------     ۲ قاشق غذاخوری

    تخم‌مرغ  --------------------------     ۲ عدد، هم زده شود

    آرد سوخاری   --------------------     یک پیمانه

    ماست  ---------------------------     ۲/۱ پیمانه

     

    طرز تهیه:

     

    درون قابلمه‌ای ۲ پیمانه آب بریزید و عدس و سیب‌زمینی‌ها را در آن جوش بیاورید سپس حرارت را کم کرده و تا حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را بپزید سپس درون آبکش بریزید.

    نصف قاشق روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط حرارت داده و پیازها را به مدت ۳ دقیقه درون آن تفت دهید.

    سیر و زیره را به تابه اضافه کرده و ۳۰ ثانیه آن‌ها را تفت دهید.

    پنیر فتا و عدس و سیب زمینی‌ها را به تابه اضافه کنید.

    مواد درون تابه را به صورت پوره درآورید و تابه را از روی حرارت بردارید و گوجه فرنگی، گشنیز و نعنا را به پوره اضافه کنید و چاشنی لازم را به آن‌ها اضافه کنید.

    دستتان را کمی مرطوب کنید و مخلوط را به صورت ۱۲ پاته درآورید.

    هر کدام از پاته‌ها را ابتدا درون تخم‌مرغ‌های هم زده سپس با آرد سوخاری آغشته کنید.

    پاته‌ها را درون یخچال به مدت سی دقیقه خنک کنید تا سفت شوند.

    مابقی روغن در تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و هر طرف برگرها را درون روغن به مدت ۴- ۳ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

    برگرها را روی دستمال خشک کن قرار داده تا روغن‌های اضافی جذب دستمال شوند.

    برگرهای آماده را همراه با ماست نوش جان کنید.

     

    وقتی مایه برگرها آماده شد، ابتدا آن‌ها را درون تخم‌مرغ‌های هم‌زده قراردهید، سپس با آرد سوخاری آغشته کرده و سرخ کنید.

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ چهارشنبه 28 دی 1390 - 11:10 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: برگرسیب زمینی و عدس ، سیب زمینی ، برگر ، برگر سیب زمینی ، عدس ، سیب زمینی و عدس ،  
     • موضوع این پست: انواع دسر,

     • بازدیداز این پست : بار

    » سوپ زمستانی هندی

    سوپ زمستانی هندی

     

    مواد لازم برای4 تا 6 نفر:

     

    پرك جو   -------------------------------------     صدگرم

    روغن گیاهی  -------------------------------    دو قاشق غذاخوری

    دانه زیره سبز   ------------------------------    یك قاشق غذاخوری

    دانه خردل قهوه‌ای   -------------------------    یك دوم قاشق غذاخوری

    فلفل سبز  ----------------------------------     دو عدد، دانه گرفته و ساطوری شده

    برگ بو  --------------------------------------     یك عدد

    میخك  ---------------------------------------    دو عدد

    چوب دارچین   ------------------------------    یك عدد

    زردچوبه  ------------------------------------     یك دوم قاشق غذاخوری

    پیاز   ----------------------------------------     یك عدد، ساطوری شده

    سیر   ---------------------------------------     دو بوته، ساطوری شده

    هویج  ---------------------------------------     یك عدد، حلقه حلقه شده

    كدو حلوایی  --------------------------------    دویست گرم، خرد شده

    سیب‌زمینی  -------------------------------     دویست گرم، خرد شده

    پاپریكا  --------------------------------------     یك قاشق غذاخوری

    گشنیز خشك  -----------------------------     یك قاشق غذاخوری

    عدس قرمز  -------------------------------      دویست گرم

    گوجه‌فرنگی  ------------------------------      دو عدد، ساطوری شده

    گشنیز تازه  -------------------------------      یك بوته كوچك، ساطوری شده

    پودر زنجبیل  ------------------------------      یك قاشق غذاخوری

    آبلیمو    ----------------------------------       یك قاشق غذاخوری

     

    روش تهیه :

     

    1. پرك جو را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی، بپزید. بعد وقتی ترد شد، آن را آبكش كرده و كنار بگذارید. همزمان، روغن را در دیگچه عمیقی حرارت دهید و دانه‌های خردل و زیره سبز، فلفل‌ها، برگ بو، میخك، دارچین و زردچوبه را در آن سرخ كنید تا بوی ادویه بلند شده و صدای سرخ شدن دانه‌ها را بشنوید! حالا پیاز و سیر را به دیگچه اضافه كرده و برای 5 تا 8 دقیقه بپزید تا كاملا نرم شوند. حالا هویج، سیب زمینی و كدو حلوایی را اضافه كرده و هم بزنید تا مطمئن شوید تمام سبزی‌ها به روغن و ادویه‌ها آغشته شده‌اند. حالا پاپریكا و گشنیز خشك را روی مواد بپاشید و دوباره هم بزنید.

     

    2. حالا عدس قرمز، پرك جو و گوجه فرنگی را همراه با 1.7 لیتر آب به دیگچه اضافه كنید. حرارت را زیاد كرده تا محتویات ظرف به جوش ‌‌آید و بعد زیر اجاق را كم كنید تا سبزی‌ها كم‌كم ترد و پخته شوند. وقتی عدس‌ها كاملا پخت، آبلیمو، زنجبیل و گشنیز ساطوری شده را به ظرف اضافه كنید.

     

    نكته: این غذا سرشار از فیبر است و 4 واحد از 5 واحد فیبر مورد نیاز روزانه بدن را تامین


     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 27 دی 1390 - 01:00 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: سوپ زمستانی هندی ، انواع سوپ ، سوپ زمستانی ، سوپ هندی ،  
     • موضوع این پست: انواع سوپ,

     • بازدیداز این پست : بار

    عناوین آخرین مطالب ارسالی
    صفحات دیگر

    فروش کالا

    Powered By .:: photojam ::. .:: Copyright 2012 © maheasemoni Group , All Right Reserved ::.
    .:: گروه وبلاگهای ماه‌آسمونی ::.