تبلیغات
آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی - مطالب فروردین 1390



آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

غذاهای فرنگی ، غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، سالادها، دسرها، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی

منوی اصلی
آدرس اختصاصی وبلاگ

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

ارسال‌پیامک‌ازطریق‌تلفن‌همراه
1000.919.261.77.32

موضوعات مطالب
انواع آش [24]
انواع آبگوشت [10]
ارسالی دوستان [11]
انواع اشکنه [6]
انواع استیک [5]
انواع املت ها [7]
انواع بورانی [1]
انواع پوره [2]
انواع پیتزا [10]
انواع ترشیجات [35]
انواع چلو و پلو [18]
انواع حلیم [7]
انواع خمیر [5]
انواع خورشت [33]
انواع خوراک ها [23]
انواع فالوده [4]
انواع دسر [15]
انواع دلمه [14]
انواع رب [5]
انواع ژله [5]
انواع سالادها [19]
انواع ساندویچ [11]
انواع سس [16]
انواع سوپ [21]
انواع شربت [6]
انواع شیرینی [35]
انواع کباب [39]
انواع کتلت [9]
انواع کوکو ها [16]
انواع ماهی ها [32]
انواع مربا [15]
انواع مرغ [19]
پوره ها [4]
بستنی [8]
پخت انواع غذا با مایکروفر [3]
پخت انواع نان [16]
تهیه انواع کمپوت [12]
خاصیت خوراکیها [3]
خاصیت میوه ها [5]
غذاهای دریایی [1]
غذاهای فرنگی [28]
غذاهای گوشتی [14]
غذاهای کودکان [2]
غذاهای محلی [36]
غذاهای مخصوص ماه رمضان [4]
کوفته ها [10]
ماکارونی ها [11]
مواد غذائی مورد نیاز انسان [11]
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • نظز سنجی
    لطفا نظر خود را در باره وبلاگ بفرمائید .





    چک کردن وضعیت آنلان در یاهو
    تبلیغات وبلاگ

    درباره وبلاگ
    سلام به کاربران عریز .به وبلاگ آشپز ایرانی خوش آمدید.امیدوارم مطالب ما مورد توجه قرار گیرد .لذا خواهشمند است از نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود ما را مطلع نمائید....
    ضمنا ما آماده ایم تا با شما به تبادل لینک داشته باشیم .لینک ما را با عنوان ☼☼ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی☼☼ در وبلاگ خود ثبت نمائید سپس از طریق نظرات و یا ارسال لینك ما را مطلع کنید تا نسبت به ثبت لینک شما اقدام گردد.
    با تشکر آشپز ایرانی
    آرشیو مطالب
    پیوندهای ثابت
    پیوندهای روزانه
    دانلود فیلم ایرانی
    آپلود عکس
    دانلود فیلم و سریال ایرانی
    پنل پیام کوتاه
    بیمه عمر سامان
    بیمه سامان
    بیمه سامان
    خرید ساعت الیزابت
    خرید گوشی طرح اصلی
    فال روزانه
    خرید دستبند
    ساعت مچی
    ساعت دیواری فانتزی
    خرید هدفون
    گن لاغری
    ساعت رولکس
    فروشگاه اینترنتی
    خرید اینترنتی
    خرید ارزان
    فروشگاه خرید اینترنتی
    فروشگاه اینترنتی ارزان سرا
    شارژایرانسل
    خرید ساعت
    >>>((( AloNe.GirL )))
    هاست Cpanel رایگان
    شهیدقلب تاریخ
    ورود آقایان ممنوع
    link4
    ♥♥♥مطالب جالب-hojjat♥♥♥
    آذر استور
    بهترین و زیباترین چت روم ایرانیان
    چت روم چیک چت
    بنرتبلیغاتی برای افزایش بازدید
    موس انگشتی
    سرگرمی و موزیک های روز
    ورزشی ها+منچستریها
    هنرهای دختر مشرقی
    تنهای روزگار
    جوک
    اشعار و سخنان زیبا
    فتوبلاگ20
    آموزش‌پخت‌انواع‌غذاهای‌ایرانی
    آشپز ایرانی
    دانلود رایگان نرم افزار
    عکس های جدید
    سایت تخصصی موبایل
    قالب های جدید وبلاگ
    لیست لینکها
    ارسال لینک به لینکدونی
    جستجوی مطالب در وبلاگ
    برای یافتن مطلب مورد علاقه خود کافیست قسمتی از نام مطلب خودرا در کارد پایین وارد نمایید.
    صفحات اضافی وبلاگ
    آپدیت روزانه نود 32

    تبلیغات وبلاگ

    Top Blog 
    Gohardasht Social Network


    لینك باكس و بنر
    » خورشت لوبیا سبز

    خورشت لوبیا سبز

    مواد لازم:
    لوبیا سبز    ----------------------------------------------  1 كیلو
    گوشت خورشتی   --------------------------------------  500 گرم
    پیاز   -----------------------------------------------------   1 عدد
    رب   -----------------------------------------------------   2 قاشق غذاخوری
    ادویه خورشتی+نمك+فلفل  ---------------------------   به مقدارلازم
    آبلیمو  ----------------------------------------------------  به مقدار لازم
    طرز تهیه:
         پیاز را خرد كرده در روغن تفت میدهیم تاطلائی رنگ شود سپس گوشت را اضافه نموده و دوباره تفت می دهیم به مدت 10 دقیقه سپس رب +فلفل+ادویه را اضافه كرد تفت داده بعد كمی آب ریخته زیر آن را كم میكنیم تا گوشت خوب پخته شود بعد از پختن گوشت ها لوبیا را كه از قبل در روغن تفت داده ایم+نمك+آبلیمو اضافه میكنیم 15 بعد غذا آماده است.
        این غذا مخصوص كسانی است كه عاشق لوبیا سبز هستن و لوبیا پلو براشون تكراری شده نوش جان



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 16 فروردین 1390 - 08:00 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: خورشت لوبیا سبز ، انواع خورشت ،  
     • موضوع این پست: انواع خورشت ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » خورشت قیمه ‌آلو

    خورشت قیمه ‌آلو

    مواد لازم:
    گوشت بدون استخوان   -----------------------------------  500 گرم
    لپه   ---------------------------------------------------------   150 گرم
    روغن مایع   -------------------------------------------------   100 گرم
    آلوخشك  ----------------------------------------------------   200 گرم
    پیاز   ---------------------------------------------------------   100 گرم
    رب گوجه‌فرنگی  --------------------------------------------    یک قاشق چایخوری
    لیموعمانی  -------------------------------------------------    سه عدد
    زردچوبه و دارچین  ------------------------------------------    از هر كدام یك قاشق چایخوری
    آب، نمك، فلفل و روغن   -----------------------------------    به میزان لازم
    طرز تهیه:
        پیاز را خرد كرده و سرخ می‌كنیم. وقتی طلایی شد گوشت را خرد كرده و داخل پیاز می‌ریزیم. سپس رب‌گوجه‌فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمك و فلفل را اضافه می‌كنیم. آن‌گاه لپه را شسته و به بقیه مواد می‌افزاییم و به اندازه سه لیوان آب ریخته تا با شعله ملایم خوب پخته شود.
        پس از پخته شدن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش می‌ریزیم. آلو را كه از قبل با آب گرم خیس كرده بودیم داخل خورش ریخته و به مدت 30 دقیقه با آلو می‌جوشانیم تا خورش جا بیافتد و آماده شود.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 16 فروردین 1390 - 07:00 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: خورشت قیمه ‌آلو ، انواع خورشت ، خورشت آلو ،  
     • موضوع این پست: انواع خورشت ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » قلیه ماهی

    قلیه ماهی

    مواد لازم:
    پیاز خورد شده    -----------------------------  1 عدد
    ماهی   ---------------------------------------  دو قطعه
    سیر   -----------------------------------------   3 حبه
    سبزی ماهی  --------------------------------   200 گرم
    تمر سیاه   ------------------------------------    مقداری
    آرد   -------------------------------------------    مقداری
    روغن  -----------------------------------------    به مقدار لازم
    نمك و زردچوبه  -------------------------------    به مقدار لازم
    فلفل   -----------------------------------------    به مقدار دلخواه
        سبزی ماهی شامل گیشنیز و شنبلیله می باشد كه مقدار گیشنیز باید از شنبلیله بیشتر باشد.تمر هم باید به اندازه ای باشد كه رنگ غذا تیره (سیاه) شود و آرد هم به اندازه ای كه قلیه غلیظ شود.
    ماهی---------------------------------   دو قطعه
    سیر    --------------------------------    3 حبه
    سبزی ماهی  -----------------------    200 گرم
    تمر سیاه   ---------------------------    مقداری
    آرد    ---------------------------------     مقداری
    روغن   -------------------------------     به مفدار لازم
    نمك و زردچوبه  ---------------------     به مقدار لازم
    فلفل   -------------------------------     به مقدار دلخواه
    طرز تهیه:
         سبزی ماهی شامل گیشنیز و شنبلیله می باشد كه مقدار گیشنیز باید از شنبلیله بیشتر باشد.تمر هم باید به اندازه ای باشد كه رنگ غذا تیره (سیاه) شود و آرد هم به اندازه ای كه قلیه غلیظ شود.

         دوستان عزیز به دلیل اینكه من بوشهری هستم می خوام طرز تهیه این غذا رو براتون بنویسم چون تا حالا هر چی دستور پخت قلیه رو دیدم با روشی كه ما بوشهری ها درست می كنیم فرق می كنه امیدوارم كه این غذا رو بپزید و خوشتون بیاد.
        ابتدا روغن را در قابلمه ریخته و پیاز را اضافه كرده و تفت می دهیم پیاز كه تقریباً طلایی رنگ شد سبزی را اضافه كرده و كمی تفت می دهیم وقتی كه مقداری سرخ شد سیر رنده شده یا كوبیده شده را اضافه كرده و هم می زنیم و بعد زردچوبه و فلفل را اضافه می كنیم و تفت می دهیم( معمولاًسیر را با فلفل در هاون می كوبند اما با وجود زندگی در آپارتمان مجبوریم از سیركوب یا رنده مخصوص سیر استفاده كنیم) سپس ماهی را كه از قبل شسته و كمی نمك زده را اضافه می كنیم یه تفت كوچولو می دهیم سپس تمر را كه در آب خیس كرده ایم را می فشاریم تا شیره تمر گرفته شود و همراه با آب تمر به مواد اضافه می كنیم و زیر شعله را زیاد می كنیم تا چند جوش بزند سپس مقداری نمك اضافه می كنیم و در آخر آرد را در آب سرد خوب حل می كنیم و به قلیه اضافه می كنیم ، باید یادآوری كنم كه در قابلمه را نباید ببندیم تقریباً بعد از 10 دقیقه كه جوش خورد زیر شعله را كم كرده و می گذاریم كه غذا با شعله ملایم دم بكشد به قول ما بوشهری ها جا بیفته و رو غذا یه لعاب سبز رنگی به همراه چربی بگیره.الان دیگه قلیه ما آماده سرو كردن می باشد . نوش جان



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 16 فروردین 1390 - 06:19 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: قلیه ماهی ، انواع ماهی ، غذاهای آبزی ، غذاهای دریایی ،  
     • موضوع این پست: انواع ماهی ها,

     • بازدیداز این پست : بار

    » ماکارونی قالبی با سبزیجات

    ماکارونی قالبی با سبزیجات

    مواد لازم:
    ماکارونی شکل دار (من از ماکارونی سبزیجات که رنگی هست استفاده کردم )---- ۵۰۰
    گرم
    پیاز خرد شده   -----------------------------------  
    ۱
    عدد
    فلفل دلمه خرد شده   ---------------------------  
    ۱
    عدد
    سیر خرد شده    ---------------------------------   
    ۲
    حبه
    گوجه فرنگی خرد شده   -------------------------   
    ۳ تا ۴
    عدد
    هویج خرد شده   ---------------------------------   
    ۱
    عدد
    قارچ خرد شده   ----------------------------------     نصف پیمانه
    روغن زیتون   --------------------------------------   
    ۵
    قاشق غذا خوری
    تخم مرغ   -----------------------------------------   
    ۴
    عدد
    شیر    --------------------------------------------  
    ۱
    لیوان
    پنیر مازاریلا و چدار   ----------------------------    
    ۱
    پیمانه
    نمک و فلفل   ------------------------------------    به مقدار لازم
    طرز تهیه:
        اول تابه را داغ میکنیم و کمی روغن ریخته و پیاز و سیر را تفت میدیم دار حد سبک شدن حالا فلفل دلمه و هویج را اضافه میکنیم و تفت میدیم وقتی مواد کمی تفت داده شدن گوجه فرنگی را اضافه میکنیم نمک و فلفل فراموش نشه. ماکارونی را آبکش میکنیم و داخل مواد میریزیم و هم میزنیم حالا مواد رو داخل یه کاسه گود میریزیم. تخم مرغ و شیر را حسابی مخلوط میکنیم و هم میزنیم و به مواد داخل کاسه اضافه میکنیم. یه ظرف پیرکس رو چرب میکنیم و مواد رو داخل ظرف میریزیم و روش پنیر رنده شده میریزیم و در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهیت به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه میگذریم تا بپزه. میتونیم بعد از پخت ماکارونی رو برگردونیم و تزین کنیم اما من دیدم همینجوری خوشگله برنگردوندم. پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 16 فروردین 1390 - 05:00 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: ماکارونی قالبی با سبزیجات ، انواع ماکارونی ،  
     • موضوع این پست: ماکارونی ها,

     • بازدیداز این پست : بار

    » کیچن آلفردو رنگارنگ

    کیچن آلفردو رنگارنگ

    مواد لازم:
    فارفاله    -----------------------------  1 بسته
    سینه مرغ    -------------------------  1 عدد
    فلفل دلمه در رنگ های مختلف
    پیاز   ----------------------------------  1 عدد
    سیر   ---------------------------------  1 حبه
    عصاره مرغ  ---------------------------  1-2 عدد
    نمك و فلفل   -------------------------   به مقدار لازم
    پنیر پارمسان   -----------------------    نصف پیمانه
    ریحان تازه  ---------------------------   چند برگ
    كره   ---------------------------------   50 گرم
    خامه  --------------------------------   4/1 پیمانه
    روغن زیتون  -------------------------  به مقدارلازم
    طرز تهیه:
        ابتدا مرغ را با کمی آب و قرص مرغ و پیاز بپزید. (در صورت تمایل می توانید از ادویه های مورد دلخواه استفاده کنید)
        فلفل دلمه ها را شسته و خرد کنید
    همه به یک شکل و اندازه
    و سپس آن را به صورت رشته ای برش دهید
    آب مرغ پخته شده را صاف كرده كناری بگذارید
    پاستا را طبق دستور روی بسته با آب،‌ كمی نمك و یك قاشق روغن بپزید
    25 گرم از كره را درون ظرفی ریخته روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید به آن نصف پیمانه آب مرغ اضافه كنید
        سپس خامه ، پس از آن سیرخرد شده و بعد از آن كمی نمك و فلفل به آن بزنید در آخر پنیر پارمسان را به آن اضافه و به آرامی مخلوط كنید
        در ظرف دیگری 25 گرم كره را آب كرده
        و فلفل دلمه ها را با حرارت بسیار ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید
        بعد از آن مرغ سرد شده را خرد كرده به فلفل دلمه اضافه كنید و سپس زیر اجاق را خاموش كنید.
    فارفاله را آبكش با كمی روغن زیتون آغشته و سپس مخلوط مرغ و فلفل دلمه و بعد آن سس پارمسان را روی آن بریزید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 16 فروردین 1390 - 04:00 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: کیچن آلفردو رنگارنگ ، غذاهای فرنگی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای فرنگی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » فتو چینی سیر و کچاب

    فتو چینی سیر و کچاب

    مواد لازم:
    فتو چینی
    گوجه فرنگی خرد شده همراه با سیر تفت داده شده
    ریحان و آویشن
    نمک و فلفل
    کچاپ
    سس مایونز =
    ۲
    قاشق غذاخوری
    کره
    قارچ خرد شده و با پیاز تفت داده شده
    طرز تهیه:
    کچاپ و سس مایونز رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی اجاق مقداری به آن آب اضافه کنید.
    بعد قارچی را که با پیاز تفت داده اید را به آن اضافه کنید. گوجه ها را هم که قبلا خورد کرده اید و با آویشن و ریحان و سیرمزه دار کردید را به سس اضافه کرده و بعد نمک و فلفل به اضافه کنید و بگذارید به مدت چند دقیقه ای روی حرارت خیلی کم چند تا قل بزند.
    در این فاصله هم قابلمه را تا نصف آب کنید و كمی روغن و یك قاشق غذاخوری نمك داخل آن بریزید ، بگذارید جوش بیاید بعد فتو چینی ها را بریزید داخل قابلمه
    و
    ۱۰ دقیقه بعد آبکش كرده و در ظرفی ریخته و با کره یا روغن زیتون آغشته اش کنیند و در مرحله آخر سس را روی مواد بریزید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 16 فروردین 1390 - 03:00 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: فتو چینی سیر و کچاب ، غذاهای فرنگی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای فرنگی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » پاستای فیلیپینی

    پاستای فیلیپینی

    مواد لازم:
    ماکارونی رشته ای ریز   ----------------------------   1 بسته 75 گرمی
    پیاز خرد شده   -------------------------------------   
    ۳
    عدد
    سیر خرد شده   ------------------------------------   
    ۱
    حبه
    گوشت چرخ کرده   ---------------------------------     نیم کیلو
    سوسیس  ------------------------------------------     نیم کیلو
    شکر   -----------------------------------------------     یک چهارم پیمانه
    پنیر ذوب شده   ------------------------------------      یک بسته
    آب  --------------------------------------------------     نصف پیمانه
    نمک و فلفل   ---------------------------------------    به اندازه کافی
    سس مخصوص اسپاگتی
    طرز تهیه:
        طبق دستور روی بسته ماکارونی را بپزید.
         سوسیس ها رو بصورت اریب یا کج کج خرد کنید .موقعی که سرد باشن بهتر خرد میشن
    پیاز و سیر رو تو روغن تفت بدین و بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنین و نمک و فلفل بزنید
    آب و شکر و سس اسپاگتی رو با هم مخلوط و حدود
    ۱۰
    دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید بپزه
    حالا سوسیس ها رو به سس اضافه کنیدو بگذارید حدود یک دقیقه دیگر سوسیس ها داخل سس بپزه. بعد از اینکه سس آماده شد
         روی پاستا بریزید. در این روش پاستا به اصطلاح دم گذاشته نمی شود.
         روی تمام مواد پنیر بریزید و داخل ماکروفر بگذارید تا پنیر آن ذوب شود. یا می توانید پنیر را از قبل ذوب کرده روی مواد بریزید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 16 فروردین 1390 - 02:00 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: پاستای فیلیپینی ، غذاهای فرنگی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای فرنگی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » فتوجینی آلفردو

    فتوجینی آلفردو

    مواد لازم:
    مرغ متوسط --------------------  نصف سینه
    پنیر پارمسان رنده شده -------   یک سوم پیمانه
    خامه غلیظ ---------------------   یک سوم پیمانه
    کره   ----------------------------    یک قاشق غذاخوری
    فتوچینی  ----------------------     
    ۵۰۰
    گرم
    طرز تهیه:
        تو یه قابلمه آب بریزین به آن یک قاشق نمک و ۳
    قاشق روغن اضافه کنین و بگذارین جوش بیاد.
        تو این فاصله سینه مرغ رو با بیفتک کوب حسابی بکوبین تا قطرش حدود به
    ۲
    سانت برسه.
    ّ    بعد در روغن سرخ کنید.
       حالا مرغ رو از ماهیتابه در بیارین فتوچینی رو آبکش کنین و بریزین تو ماهیتابه
    و بعدش خامه و کره رو با هم مخلوط کنین و به فتوچینی اضافه کنین (بسته به سلیقه از نمک و فلفل و آویشن استفاده کنین)... تحت حرارت پایین بگذارین گرم بشه و وقتی
    ۲ - ۳
    تا قل زد خاموشش کنین و پنیر رو بهش اضافه کنین.
         حالا مرع رو به صورت نوار دراز و باریک برش بدین.
         و روی فتوچینی بگذارین و روی آن جعفری خرد شده بریزید.

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 16 فروردین 1390 - 01:00 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: فتوجینی آلفردو ، غذاهای فرنگی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای فرنگی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » پاستای سالمون

    پاستای سالمون

    مواد لازم:
    فیله ماهی آزاد    -----------------------------   1عدد
    خامه   -----------------------------------------   13 قاشق غذاخوری
    اسپاگتی   ------------------------------------    1 بسته 450 گرمی
    رب گوجه فرنگی   ----------------------------    1 قاشق چایخوری
    جعفری خرد شده    --------------------------    مقداری
    نمک و فلفل قرمز    --------------------------     به مقدار لازم
    طرز تهیه:
        ابتدا به ماهی نمک و فلفل و یا ادویه مورد علاقه خود را بزنید ( مثل ادویه لیمو و فلفل) و آن را داخل فویل آلینیوم بپیچید و داخل فر در دما 430 درجه فارنهایت تنوری کنید. حدود 10 دقیقه داخل فر بذارید.
        ماکارونی را طبق دستور روی بسته درست کنید.
        ماهی ما در این مرحله آماده شده است و رنگ آن طلایی است.
        سپس ماهی را به قطعات کوچک خرد کنید.
        وقتی ماکارونی در حال آماده شدن است ظرف دیگری را روی اجاق با حرارت ملایم گذاشته کمی کره را در آن آب کرده و خامه را به آن اضافه کنید. سپس به آن فلفل قرمز و رب گوجه آضافه کرده و آن را هم بزنید.
         جعفری را خرد کرده و همراه ماهی های خرد شده به سس اضافه کنید و 5 دقیقه روی اجاق بگذارید.
         پس از آماده شدن ماکارونی سس را روی آن بریزید. میتوانید آن را با نان سیر سرو کنید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 16 فروردین 1390 - 12:00 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: پاستای سالمون ، غذاهای فرنگی ، پاستا ،  
     • موضوع این پست: غذاهای فرنگی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » پای اسپاگتی

    پای اسپاگتی

    مواد لازم برای 6- 4 نفر:
    هویج بزرگ   ------------------------------  ‌2 عدد،‌پوست كنده و خرد شود
    اسپاگتی   -------------------------------  250 گرم
    سس گوجه فرنگی  ---------------------   400 گرم
    پنیر ریكوتا  -------------------------------   یك پیمانه
    تخم‌مرغ  ---------------------------------   یك عدد
    پنیر موزارلای رنده شده  ----------------   یك و یك چهارم پیمانه
    گوشت قلقلی چرخ كرده  ---------------   10- 8 عدد
    پودر ارگانو  -------------------------------    یك قاشق چای‌خوری
    نمك و فلفل  -----------------------------     به اندازه لازم
    طرز تهیه:
    • فر را از پیش روی 350 درجه از پیش گرم كنید.
    • در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.
    • هویج را به مخلوط اضافه كرده و 3- 2 دقیقه دیگر آن را بجوشانید.
    • مخلوط را درون آبكش ریخته سپس آن را درون كاسه‌ای منتقل كنید.
    • سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریكوتا را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنید.
    • قبل از اضافه كردن تخم‌مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا كمی خنك شود.
    • تخم‌مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمك و فلفل را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنید.
    • مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 30- 20 دقیقه یا تا زمانی كه رویه آن قهوه‌ای شود حرارت دهید.
    • پای را از درون فر خارج كرده و قبل از برش،‌ 5 دقیقه صبر كنید تا كمی خنك شود.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 16 فروردین 1390 - 11:00 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: پای اسپاگتی ، اسپاگتی ، غذاهای فرنگی ، ماکارونی ها ،  
     • موضوع این پست: غذاهای فرنگی, ماکارونی ها,

     • بازدیداز این پست : بار

    عناوین آخرین مطالب ارسالی
    صفحات دیگر

    فروش کالا

    Powered By .:: photojam ::. .:: Copyright 2012 © maheasemoni Group , All Right Reserved ::.
    .:: گروه وبلاگهای ماه‌آسمونی ::.