تبلیغات
آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی - مطالب اسفند 1389



آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

غذاهای فرنگی ، غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، سالادها، دسرها، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی

منوی اصلی
آدرس اختصاصی وبلاگ

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

ارسال‌پیامک‌ازطریق‌تلفن‌همراه
1000.919.261.77.32

موضوعات مطالب
انواع آش [24]
انواع آبگوشت [10]
ارسالی دوستان [11]
انواع اشکنه [6]
انواع استیک [5]
انواع املت ها [7]
انواع بورانی [1]
انواع پوره [2]
انواع پیتزا [10]
انواع ترشیجات [35]
انواع چلو و پلو [18]
انواع حلیم [7]
انواع خمیر [5]
انواع خورشت [33]
انواع خوراک ها [23]
انواع فالوده [4]
انواع دسر [15]
انواع دلمه [14]
انواع رب [5]
انواع ژله [5]
انواع سالادها [19]
انواع ساندویچ [11]
انواع سس [16]
انواع سوپ [21]
انواع شربت [6]
انواع شیرینی [35]
انواع کباب [39]
انواع کتلت [9]
انواع کوکو ها [16]
انواع ماهی ها [32]
انواع مربا [15]
انواع مرغ [19]
پوره ها [4]
بستنی [8]
پخت انواع غذا با مایکروفر [3]
پخت انواع نان [16]
تهیه انواع کمپوت [12]
خاصیت خوراکیها [3]
خاصیت میوه ها [5]
غذاهای دریایی [1]
غذاهای فرنگی [28]
غذاهای گوشتی [14]
غذاهای کودکان [2]
غذاهای محلی [36]
غذاهای مخصوص ماه رمضان [4]
کوفته ها [10]
ماکارونی ها [11]
مواد غذائی مورد نیاز انسان [11]
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • نظز سنجی
    لطفا نظر خود را در باره وبلاگ بفرمائید .





    چک کردن وضعیت آنلان در یاهو
    تبلیغات وبلاگ

    درباره وبلاگ
    سلام به کاربران عریز .به وبلاگ آشپز ایرانی خوش آمدید.امیدوارم مطالب ما مورد توجه قرار گیرد .لذا خواهشمند است از نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود ما را مطلع نمائید....
    ضمنا ما آماده ایم تا با شما به تبادل لینک داشته باشیم .لینک ما را با عنوان ☼☼ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی☼☼ در وبلاگ خود ثبت نمائید سپس از طریق نظرات و یا ارسال لینك ما را مطلع کنید تا نسبت به ثبت لینک شما اقدام گردد.
    با تشکر آشپز ایرانی
    آرشیو مطالب
    پیوندهای ثابت
    پیوندهای روزانه
    دانلود فیلم ایرانی
    آپلود عکس
    دانلود فیلم و سریال ایرانی
    پنل پیام کوتاه
    بیمه عمر سامان
    بیمه سامان
    بیمه سامان
    خرید ساعت الیزابت
    خرید گوشی طرح اصلی
    فال روزانه
    خرید دستبند
    ساعت مچی
    ساعت دیواری فانتزی
    خرید هدفون
    گن لاغری
    ساعت رولکس
    فروشگاه اینترنتی
    خرید اینترنتی
    خرید ارزان
    فروشگاه خرید اینترنتی
    فروشگاه اینترنتی ارزان سرا
    شارژایرانسل
    خرید ساعت
    >>>((( AloNe.GirL )))
    هاست Cpanel رایگان
    شهیدقلب تاریخ
    ورود آقایان ممنوع
    link4
    ♥♥♥مطالب جالب-hojjat♥♥♥
    آذر استور
    بهترین و زیباترین چت روم ایرانیان
    چت روم چیک چت
    بنرتبلیغاتی برای افزایش بازدید
    موس انگشتی
    سرگرمی و موزیک های روز
    ورزشی ها+منچستریها
    هنرهای دختر مشرقی
    تنهای روزگار
    جوک
    اشعار و سخنان زیبا
    فتوبلاگ20
    آموزش‌پخت‌انواع‌غذاهای‌ایرانی
    آشپز ایرانی
    دانلود رایگان نرم افزار
    عکس های جدید
    سایت تخصصی موبایل
    قالب های جدید وبلاگ
    لیست لینکها
    ارسال لینک به لینکدونی
    جستجوی مطالب در وبلاگ
    برای یافتن مطلب مورد علاقه خود کافیست قسمتی از نام مطلب خودرا در کارد پایین وارد نمایید.
    صفحات اضافی وبلاگ
    آپدیت روزانه نود 32

    تبلیغات وبلاگ

    Top Blog 
    Gohardasht Social Network


    لینك باكس و بنر
    » طرز تهیه خورش فسنجان

    طرز تهیه خورش فسنجان

       در طبخ این خورش خوشمزه از مغز گردو، رب انار ترش و یا شیرین به دلخواه، پیاز، مرغ یا گوشت قرمز، روغن آفتابگردان، ادویه جات، زعفران استفاده و با پلو مصرف می‌شود.

    مواد لازم :

    مرغ متوسط یا گوشت چرخ کرده ---------- 500 گرم
    مغز گردوی چرخ شده  ---------------------  400 گرم
    پیاز رنده شده   ----------------------------  1 عدد متوسط
    رب انار ترش  ------------------------------   نصف پیمانه
    شکر  --------------------------------------   2 قاشق غذاخوری
    نمک   --------------------------------------   به میزان لازم
    رب گوچه فرنگی --------------------------   1 قاشق غذاخوری
    زعفران دم کرده  --------------------------- 2 قاشق غذاخوری
    هویج یا کدو حلوایی رنده شده  ------------  1 پیمانه
    (در صورت تمایل)

    روش تهیه :

       اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید بهتر است یک عدد پیاز متوسط داخل گوشت چرخ کرده رنده کنید و آب آن را بگیرید و با کمی نمک، گوشت را به خوبی ورز دهید و گلوله های کوچکی از آن درست کرده و در داخل مقدار کمی روغن تفت دهید، مقدار تفت باید خیلی کم باشد ... حدود 5 دقیقه و اگر از گوشت مرغ استفاده می کنید، آنرا به چند تکه تقسیم کنید.

       پیاز را رنده کنید و در کمی روغن تفت دهید و بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه را نیز اضافه کنید. سپس گردو را اضافه کنید و سپس هویح یا کدو حلوایی (در صورتی که دوست داشته باشید) بعد از اینکه گردو مقداری تفت خورد (به مدت یک ربع با حرارت ملایم، مدام باید هم بزنید)، در این مرحله حدود 4 لیوان آب به غذا اضافه میکنیم و بعد از جوش آمدن آب حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید یک ساعت به آرامی گردوها جا بیفتد سپس تکه های مرغ را درون آن میریزیم. بعد از اینکه مرغ و گردو به خورد هم رفت و پخته شد، رب انار، شکر و نمک را به خورش اضافه کنید و حدود 2 ساعت زمان لازم است تا خورشت کاملاً به روغن بیفتد (جا بیفتد) در این مدت خورش را چند بار هم بزنید تا ته نگیرد. در آخر قبل از سرو زعفران را به خورش اضافه کنید و بعد از یک جوش زدن خورش را سرو کنید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ شنبه 21 اسفند 1389 - 07:45 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز تهیه خورش فسنجان ، انواع خورشت ، خورشت فسنجان ،  
     • موضوع این پست: انواع خورشت ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » كیك شكلات و قهوه (موكا)

    كیك شكلات و قهوه (موكا)

       این مثلثهای شكلاتی به اندازه كافی غنی و "پر ملاط" هستند و نیازی به خامه و تزئینات دیگر ندارند. فقط در صورت تمایل كمی خاك قند روی آن بپاشید.

    مواد لازم :


    كره  -----------------------------------   دو سوم پیمانه
      پیمانه پودر كاكائو بدون شكر --------    یك سوم
    پودر قهوه فوری ----------------------    1 قاشق چایخوری
    شكر  ---------------------------------     1 پیمانه
    تخم مرغ  -----------------------------     2 عدد
    وانیل  ---------------------------------     1 قاشق چایخوری
    آرد   ----------------------------------      سه چهارم پیمانه
    شكلات خرد شده كم شیرینی  ------     نصف پیمانه
    رنده پوست پرتقال  ------------------      1 قاشق چایخوری
    خاك قند    ----------------------------(در صورت تمایل)

    روش تهیه :

    1  . فر را با 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) روشن كنید. كره را در یك ماهیتابه متوسط روی حرارت كم قرار دهید تا آب شود. پودر كاكائو و قهوه را اضافه كرده و مخلوط كنید. مخلوط را از روی حرارت برداشته، شكر را اضافه نمایید. تخم مرغها را یكی یكی به مخلوط اضافه كنید و سپس وانیل را بریزید. مواد را با همزن دستی و تا حدی كه با هم تركیب شوند، مخلوط كنید. خرده شكلاتها و رنده پوست پرتقال را اضافه كنید.

    2  . خمیر را داخل قالب گردی در اندازه مناسب كه زیاد عمیق نباشد و آن را با روغن چرب كرده اید بریزید و روی آنرا صاف و یكنواخت كنید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. پس از اینكه كیك كمی خنك شد، آن را از قالب خارج كرده، در صورت تمایل با خاكه قند تزئین كرده و به شكل مثلث برش بزنید. این كیكها را میتوانید به مدت یك هفته در یك ظرف با دربهای غیر قابل نفوذ، در دمای اتاق یا در یخچال نگهداری نمایید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ شنبه 21 اسفند 1389 - 07:15 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: كیك شكلات و قهوه (موكا) ، انواع شیرینی ، انواع کیک ،  
     • موضوع این پست: انواع شیرینی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه مربای هویج

    طرز تهیه مربای هویج

    مواد لازم :

    • هویج  -------------------  1 كیلو
    • شكر --------------------  1 كیلو
    • گلاب  -------------------   نصف استكان
    • آب لیمو  ----------------  3 قاشق غذاخوری
    • خلال بادام و پسته  -----  4 قاشق غذاخوری

    روش تهیه :

      
    هویج را پوست كنده و بصورت خلال نازك رنده می كنیم و در ظرف ریخته شكر را هم به آن اضافه می كنیم و با 4 لیوان آب می گذاریم روی آتش تا مربا جوش بیاید. (گاهی كف مربا را می گیریم) بعد از چند جوش خلال بادام و پسته را به آن اضافه می كنیم و می گذاریم شربت مربا قوام بیاید و در انتها گلاب و آب لیمو را اضافه كرده بعد از چند جوش مربا آماده است.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ شنبه 21 اسفند 1389 - 06:45 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها:  
     • موضوع این پست: انواع مربا,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه سالاد مدیترانه ای

    طرز تهیه سالاد مدیترانه ای

    مواد لازم :

    • تربچه   -----------------------  15 عدد
    • پیازچه   ----------------------  15 شاخه
    • كاهو -------------------------   پنج برگ
    • كلم ریز خرد شده ------------   ده قاشق غذاخوری
    • پیاز   -------------------------   یك عدد
    • خیار  -------------------------   یك عدد
    • گوجه  ------------------------   یك عدد
    • فلفل‌دلمه‌ای -----------------   یك عدد
    • آبلیمو و سركه  ---------------  به میزان لازم
    • نمك  --------------------------  به میزان لازم


    روش تهیه :


       تمامی مواد ذكر شده به صورت نگینی خرد می‌شود و سس سالاد كه از مخلوط آبلیمو و سركه به صورت نصف به نصف تشكیل شده بر روی مخلوط فوق ریخته می‌شود. سالاد باید به مدت یك ساعت در یخچال بماند و بعد سرو شود. سالاد مدیترانه ای كاملا رژیمی است.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ شنبه 21 اسفند 1389 - 06:15 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز تهیه سالاد مدیترانه ای انواع سالاد ،  
     • موضوع این پست: انواع سالادها,

     • بازدیداز این پست : بار

    » طرز تهیه بریانی اصفهان

    طرز تهیه بریانی اصفهان

       از جمله غذاهای معروف نصف جهان بریانی است. با این غذای بسیار خوشمزه، خاطره خوش سفر به این دیار را تازه کنید ...

    مواد لازم :

    گوشت گوسفند بدون استخوان ------- 200 گرم
    دنبه  ----------------------------------- 50 گرم
    نعنا تازه  ------------------------------- به مقدار لازم
    پیاز خرد شده  ------------------------- 1 عدد
    زردچوبه  -------------------------------  1/2 قاشق چایخوری
    دارچین   -------------------------------- 1 قاشق غذاخوری
    نمك و فلفل  ----------------------------  به مقدار لازم
    خلال پسته، خلال بادام  ----------------  به مقدار لازم
    زعفران حل شده 1  --------------------   قاشق مرباخوری
    نان سنگك


    روش تهیه :

       گوشت و دنبه را با 1 لیتر آب و پیاز خرد شده و زردچوبه می پزیم پس از نرم شدن گوشت به آن نمك اضافه می كنیم. سپس گوشت و دنبه را با هم چرخ می كنیم و آب گوشت باقیمانده را كنار میگذاریم. بعد از این مرحله به گوشت چرخ كرده، فلفل و زعفران و نعنای تازه اضافه كرده و با هم مخلوط می كنیم و دوباره چرخ می كنیم.

        كفگیر مخصوص بریانی را روی شعله گاز میگذاریم تا داغ شود كمی از چربی آب گوشت را كف آن می ریزیم سپس كف كفگیر را پودر دارچین و خلال بادام و خلال پسته می پاشیم و گوشت چرخ شده را توی كفگیر پهن می كنیم و كفگیر را روی حرارت می گیریم تا كف بریانی طلایی شود نان سنگك را كف سینی پهن می كنیم و آب گوشت را روی نان سنگك می ریزیم و بریانی را روی آن بر می گردانیم. اطراف بریانی را معمولآ با ریحان و جعفری و پیاز تزئین می كنند. بریانی را با دوغ تازه نوش جان كنید.

       توضیح: در نوع دیگر پخت بریانی بعضا 1 عدد جگر سفید پخته را به همراه گوشت گوسفند چرخ کرده نیز استفاده میکنند که البته در روش تهیه بالا جگر سفید استفاده نشده است.

     



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ شنبه 21 اسفند 1389 - 05:49 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: طرز تهیه بریانی اصفهان ، غذاهای محلی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای محلی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » کوکو قارچ

    کوکو قارچ

    مواد لازم :
    قارچ  ------------------------------------ 250 گرم
    تخم مرغ  -------------------------------   5 عدد
    آرد  -------------------------------------    یک قاشق سوپخوری
    پیاز داغ  --------------------------------    2 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل  ---------------------------     به مقدار لازم

    طرز تهیه:
         ابتدا قارچ را با حرارت بالا به همراه یک قاشق سوپخوری آب لیمو تفت می دهیم
    در یک ظرف تخم مرغ ها را کامل به هم میزنیم تا کف کند بعد ارد گندم و نمک وفلفل را اضافه می کنیم پیاز داغ را به همرا قارچ سرخ شده به موادمان اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم. در تابه روغن را داغ کرده و موادمان را داخل آن می ریزیم پس از سرخ شدن یک طف بر میگردانیم تا طرف دیگرکوکو نیز سرخ شود .



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ جمعه 20 اسفند 1389 - 07:24 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: کوکو قارچ انواع کوکو ،  
     • موضوع این پست: انواع کوکو ها,

     • بازدیداز این پست : بار

    » كباب مخصوص خلیج فارس

    كباب مخصوص خلیج فارس

    مواد لازم:
    گوشت راسته گوسفند----------------------  400 گرم
    پیاز متوسط   --------------------------------   دو عدد
    فلفل  ----------------------------------------    به میزان لازم
    جعفری خرد شده   -------------------------    100 گرم
    زرشك   -------------------------------------     100 گرم
    گردو  ----------------------------------------     در صورت تمایل

     

    طرز تهیه:
        گوشت را چرخ كرده، سایر مواد را به آن اضافه و به سیخ می‌كشیم. لازم به ذكر است كه چربی گوشت نباید زیاد باشد. پس از آن سیخ را بر روی آتش قرار می‌دهیم تا بپزد. این غذا مخصوص شام اهالی جنوب كشور می‌باشد كه بدون برنج سرو می‌شود.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ جمعه 20 اسفند 1389 - 05:51 ب.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: كباب مخصوص خلیج فارس ، انواع کباب ، غذاهای محلی ،  
     • موضوع این پست: غذاهای محلی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » کباب قارچ و فلفل

    کباب قارچ و فلفل

    مواد لازم:
    گوشت فیله گوساله   -------------------  700 گرم
    پیاز    -------------------------------------   4 عدد
    فلفل دلمه ای سبز   ---------------------   2 عدد
    گوجه فرنگی   ---------------------------    2 عدد
    قارچ درشت   ----------------------------   4 عدد
    رب گوجه  --------------------------------   4 قاشق سوپخوری
    روغن مایع    ------------------------------  به‌مقدارلازم
    نمك و فلفل   ------------------------------ به مقدار لازم

     

    طـــــــــرز تهیه :
        دو عدد از پیازها را با رنده ریز كرده و در تنظیف ریخته و فشار می دهیم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یك دست برش داده و به مدت 24 ساعت در آب و پیاز خوابانده ، آن گاه 2 عدد پیاز دیگر، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به قطعات یك دست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم كرده ، قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن كرده و برش های گوشت ، پیاز، فلفل ، گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب كباب چوبی كشیده ، كف سینی فر را با روغن مایع چرب نموده ، كباب ها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر می گذاریم تا یك طرف كباب بپزد . بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را می پزیم . كمی نمك و فلفل روی كباب می پاشیم و رب گوجه فرنگی و كمی نمك و فلفل را در مقداری روغن مایع تفت داده و اندكی آب به آن اضافه كرده و می گذاریم چند جوش بزند ، سپس این مایع را در اواخر پخت كباب روی آن ریخته و بعد از 2دقیقه از فر بیرون می آوریم.




     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ پنجشنبه 12 اسفند 1389 - 10:28 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: کباب قارچ و فلفل ، انواع کباب ،  
     • موضوع این پست: انواع کباب,

     • بازدیداز این پست : بار

    » سیب زمینی تنوری با طعم سیر

    سیب زمینی تنوری با طعم سیر

    مواد لازم:
    سیب‌زمینی   ---------------------  دو عدد
    پودرسیر   -------------------------   نصف قاشق چایخوری
    كره   ------------------------------ 50 گرم
    جعفری خردشده   ----------------   یك قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا   -------------------------  به مقدار لازم

     

    طرز تهیه:
        سیب‌زمینی‌ها را از وسط به دو نیم كرده و داخل فر قرار می‌‌دهیم تا پخته و به رنگ طلایی در بیاید. كره و پودر سیر را مخلوط و حرارت می‌‌دهیم تا كره آب شود و روی سیب‌زمینی می‌‌مالیم. بعد پنیر پیتزا را روی آن ریخته و دوباره داخل فر می‌‌گذاریم تا طلایی شود در انتها با مقداری جعفری خردشده آن را تزئین می‌‌كنیم.




     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ پنجشنبه 12 اسفند 1389 - 09:27 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: سیب زمینی تنوری با طعم سیر ، انواع پوره و سیب‌زمینی ،  
     • موضوع این پست: انواع پوره,

     • بازدیداز این پست : بار

    » برگر ماهی

    برگر ماهی

    مواد لازم:
    سیب زمینی متوسط  -----------------   3 عدد
    ماهی بدون پوست و استخوان   ------  250 گرم
    سبزی خرد شده شامل گشنیز جعفری پیازچه كرفس
    تخم مرغ  ------------------------------    2عدد
    آرد-نمك-فلفل برای رویه اول   -----------به مقدار لازم
    پودر سوخاری برای لایه آخر   ------------ به مقدار لازم
    روغن زیتون   ------------------------------2 قاشق غذاخوری
    روغن برای سرخ كردن  ---------------- بمقدار لازم

     

    طرز تهیه:
       سیب زمینی را آب پز كرده و بارنده درشت رنده می كنیم(اگر هم دوست داشتیم ریز خرد می كنیم)
    ماهی را با روغن زیتون تفت داده و با چنگال خرد می كنیم .سبزی را هم خرد كرده و به همراه نمك و یك عدد تخم مرغ به بقیه مواد اضافه می كنیم و بمدت یك ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.
    از مواد آماده شده به اندازه یك نارنگی بر داشته و بشكل سوسیس یا برگر فرم می دهیم و داخل آرد و نمك و فلفل از قبل آماده شده میغلتانیم و سپس در تخم مرغ زده و در آخر در آرد سوخاری میغلتانیم و در روغن سرخ می كنیم.
    نوش جان




     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ پنجشنبه 12 اسفند 1389 - 08:25 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: برگر ماهی ، انواع ماهی ها ،  
     • موضوع این پست: انواع ماهی ها,

     • بازدیداز این پست : بار

    عناوین آخرین مطالب ارسالی
    صفحات دیگر

    فروش کالا

    Powered By .:: photojam ::. .:: Copyright 2012 © maheasemoni Group , All Right Reserved ::.
    .:: گروه وبلاگهای ماه‌آسمونی ::.