تبلیغات
آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی - مطالب بهمن 1389



آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

غذاهای فرنگی ، غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، سالادها، دسرها، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی

منوی اصلی
آدرس اختصاصی وبلاگ

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

ارسال‌پیامک‌ازطریق‌تلفن‌همراه
1000.919.261.77.32

موضوعات مطالب
انواع آش [24]
انواع آبگوشت [10]
ارسالی دوستان [11]
انواع اشکنه [6]
انواع استیک [5]
انواع املت ها [7]
انواع بورانی [1]
انواع پوره [2]
انواع پیتزا [10]
انواع ترشیجات [35]
انواع چلو و پلو [18]
انواع حلیم [7]
انواع خمیر [5]
انواع خورشت [33]
انواع خوراک ها [23]
انواع فالوده [4]
انواع دسر [15]
انواع دلمه [14]
انواع رب [5]
انواع ژله [5]
انواع سالادها [19]
انواع ساندویچ [11]
انواع سس [16]
انواع سوپ [21]
انواع شربت [6]
انواع شیرینی [35]
انواع کباب [39]
انواع کتلت [9]
انواع کوکو ها [16]
انواع ماهی ها [32]
انواع مربا [15]
انواع مرغ [19]
پوره ها [4]
بستنی [8]
پخت انواع غذا با مایکروفر [3]
پخت انواع نان [16]
تهیه انواع کمپوت [12]
خاصیت خوراکیها [3]
خاصیت میوه ها [5]
غذاهای دریایی [1]
غذاهای فرنگی [28]
غذاهای گوشتی [14]
غذاهای کودکان [2]
غذاهای محلی [36]
غذاهای مخصوص ماه رمضان [4]
کوفته ها [10]
ماکارونی ها [11]
مواد غذائی مورد نیاز انسان [11]
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • نظز سنجی
    لطفا نظر خود را در باره وبلاگ بفرمائید .





    چک کردن وضعیت آنلان در یاهو
    تبلیغات وبلاگ

    درباره وبلاگ
    سلام به کاربران عریز .به وبلاگ آشپز ایرانی خوش آمدید.امیدوارم مطالب ما مورد توجه قرار گیرد .لذا خواهشمند است از نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود ما را مطلع نمائید....
    ضمنا ما آماده ایم تا با شما به تبادل لینک داشته باشیم .لینک ما را با عنوان ☼☼ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی☼☼ در وبلاگ خود ثبت نمائید سپس از طریق نظرات و یا ارسال لینك ما را مطلع کنید تا نسبت به ثبت لینک شما اقدام گردد.
    با تشکر آشپز ایرانی
    آرشیو مطالب
    پیوندهای ثابت
    پیوندهای روزانه
    دانلود فیلم ایرانی
    آپلود عکس
    دانلود فیلم و سریال ایرانی
    پنل پیام کوتاه
    بیمه عمر سامان
    بیمه سامان
    بیمه سامان
    خرید ساعت الیزابت
    خرید گوشی طرح اصلی
    فال روزانه
    خرید دستبند
    ساعت مچی
    ساعت دیواری فانتزی
    خرید هدفون
    گن لاغری
    ساعت رولکس
    فروشگاه اینترنتی
    خرید اینترنتی
    خرید ارزان
    فروشگاه خرید اینترنتی
    فروشگاه اینترنتی ارزان سرا
    شارژایرانسل
    خرید ساعت
    >>>((( AloNe.GirL )))
    هاست Cpanel رایگان
    شهیدقلب تاریخ
    ورود آقایان ممنوع
    link4
    ♥♥♥مطالب جالب-hojjat♥♥♥
    آذر استور
    بهترین و زیباترین چت روم ایرانیان
    چت روم چیک چت
    بنرتبلیغاتی برای افزایش بازدید
    موس انگشتی
    سرگرمی و موزیک های روز
    ورزشی ها+منچستریها
    هنرهای دختر مشرقی
    تنهای روزگار
    جوک
    اشعار و سخنان زیبا
    فتوبلاگ20
    آموزش‌پخت‌انواع‌غذاهای‌ایرانی
    آشپز ایرانی
    دانلود رایگان نرم افزار
    عکس های جدید
    سایت تخصصی موبایل
    قالب های جدید وبلاگ
    لیست لینکها
    ارسال لینک به لینکدونی
    جستجوی مطالب در وبلاگ
    برای یافتن مطلب مورد علاقه خود کافیست قسمتی از نام مطلب خودرا در کارد پایین وارد نمایید.
    صفحات اضافی وبلاگ
    آپدیت روزانه نود 32

    تبلیغات وبلاگ

    Top Blog 
    Gohardasht Social Network


    لینك باكس و بنر
    » پوره قلوه

    پوره قلوه

    موادلازم:

    •قلوه ----------------------------  یک عدد

    •سیب‌زمینی -------------------  50 گرم

    •کره ----------------------------   50 گرم

    •شیر ---------------------------  یک فنجان

    طرز تهیه‌:

       پوست و رگ و پی قلوه را جدا کرده و آن را قطعه قطعه کرده و در کمی آب نمک بپزید سیب‌زمینی را شسته و قطعه قطعه کرده و در کمی آب نمک بپزید. سپس هر دو را چرخ کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و شیر را کم‌کم اضافه کرده و هم بزنید و در پایان کره را نیز اضافه کرده و پس از پنج دقیقه آنرا در ظرف بکشید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 12 بهمن 1389 - 10:52 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: پوره قلوه ، غذاهای کودکان ،  
     • موضوع این پست: غذاهای کودکان,

     • بازدیداز این پست : بار

    » کیک گردوئی

    کیک گردوئی

    مواد لازم:

    • آرد سفید -------------------------  یکصدوپنجاه‌گرم

    • مغزگردوی چرخ شده ------------   یکصدوپنجاه‌گرم

    • شکر ----------------------------------------   یکصدوپنجاه‌گرم

    • تخم‌مرغ -------------------------------------   شش عدد

    • وانیل ----------------------------------------   یک قاشق مربا خوری

    • بکینگ‌پودر ----------------------------------   یک قاشق مربا خوری

    طرز تهیه:

       تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و آن ها را وانیل کره و شکر را به آن اضافه کرده و سپس گردهی چرخ کرده و آرد را نیز اضافه نموده و خوب به هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط گردد. قالب را چرب کرده و در فر با حرارت 350 درجه قرار داده به مدت 30 دقیقه تا پخته شود. آنگاه بعد از پخته شدن از فر خارج کرده و می‌گذاریم کاملا سرد شود . آنگاه آن‌را به دلخواه با کرم یا خامه تزئین نموده و در ظرف مناسب قرار می‌دهیم.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 12 بهمن 1389 - 10:49 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: کیک گردوئی ، انواع شیرینی ،  
     • موضوع این پست: انواع شیرینی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » ساندویچ پاپریکا و کالباس

    ساندویچ پاپریکا و کالباس

    مواد لازم برای یک نفر:

    برش نان ساندویچی  --------------------------  یک عدد

    کره ---------------------------------------------  یک قاشق چایخوری

    فلفل دلمه‌ای سبز -----------------------------   نصف یک فلفل

    فلفل دلمه‌ای قرمز ----------------------------   نصف یک فلفل

    پیاز --------------------------------------------   یک عدد کوچک

    کالباس گوشت -------------------------------   پانصد گرم

    روغن مایع ------------------------------------   یک‌قاشق چایخوری

    سرکه ----------------------------------------    یک‌قاشق چایخوری

    جعفری ریز شده -----------------------------     یک‌قاشق چایخوری

    نمک،فلفل  ----------------------------------     به مقدار لازم

     

    طرز تهیه:

       کره را روی نان می‌مالیم. فلفل سبز را حلقه حلقه و فلفل قرمز را چهار گوش می‌بریم. پیاز را حلقه حلقه و کالباس را رشته رشته می‌بریم. حلقه‌های فلفل را روی نان قرار میدهیم و بقیه مواد را مخلوط کرده روی حلقه‌ها پخش می‌کنیم.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ دوشنبه 11 بهمن 1389 - 10:48 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: ساندویچ پاپریکا و کالباس ، انواع ساندویچ ،  
     • موضوع این پست: انواع ساندویچ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » املت سیب زمینی

    املت سیب زمینی

    مواد لازم :

    • تخم‌مرغ ------------------------   6 عدد

    • سیب‌زمینی -------------------   100 گرم

    • نمک، فلفل، روغن و کره -----   به مقدار لازم

    طرز تهیه:

        سیب‌زمینی را پوست کنده و به صورت ورقه‌های خیلی نازک به صورت حلقه‌ای برش بزنیدو آن‌را در یک کاسه حاوی آب و آبلیمو بریزید تا تغییر رنگ ندهد. سپس آن‌را آبکش کرده و دو طرف سیب‌زمینی‌ها را سرخ کنید. تخم‌مرغ، نمک و فلفل را کاملا هم زده و در یک تنابه مقداری کره داغ کرده و نصف مایه را در آن بریزید و دو طرف آن‌را سرخ کنید و در یک ظرف مناسب قرار داده و روی آن سیب‌زمینی حلقه شده بگذارید و سپس نصف مایه را نیز به همین ترتیب سرخ کرده و روی سیب زوینی‌ها بگذاریدو و روی آن نیز با حلقه‌های سیب‌زمینی و در صورت تمایل با شاخه‌های جعفری تزیین نمایید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ یکشنبه 10 بهمن 1389 - 10:44 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: املت سیب زمینی ، انواع املت ،  
     • موضوع این پست: انواع املت ها ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » حریره گندم

    حریره گندم

    موادلازم:

    •آرد گندم -----------------  یک قاشق‌سوپ‌خوری

    •آرد برنج ------------------  یک قاشق‌سوپ‌خوری

    •شکر ---------------------   یک قاشق‌سوپ‌خوری

    •شیر ---------------------   یک لیوان

    •بادام سائیده -----------   یک قاشق‌سوپ‌خوری

    طرز تهیه:

        شیر و شکر را مخلوط کرده و هم بزنیدو روی حرارت ملایم قرار دهیدو سپس یک لیوان آب گرم به آن اضافه نموده و آرد گندم و برنج را آرام آرام داخل مایه ریخته و خوب هم بزنید تا گلوله نشود. سپس بادام را نیز اضافه نموده خوب مخلوط کنید و صبر کنید تا غلیظ شود.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ شنبه 9 بهمن 1389 - 10:41 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: حریره گندم ، غذاهای کودکان ،  
     • موضوع این پست: غذاهای کودکان,

     • بازدیداز این پست : بار

    » پوره سیب‌زمینی

    پوره سیب‌زمینی

    مواد لازم:

    •سیب‌زمینی -------------------------  500 گرم

    •شیر ---------------------------------   5/1 لیوان

    •کره ----------------------------------  100 گرم

    •نمک --------------------------------  به مقدار لازم

    طرز تهیه:

        سیب‌زمینی را آب‌پز کرده و پوست بگیرید و چرخ نمایید.سپس روی حرارت ملایم گذاشته و شیر را کم‌کم اضافه نمودهو خوب هم بزنید. سپس کره کمی نمک نیز اضافه کرده و خوب مخلوط کنیدو پس از پنج دقیقه از روی آتش برداشته و در ظرف بکشید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ جمعه 8 بهمن 1389 - 10:33 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ دوشنبه 4 بهمن 1389 و ساعت 08:41 ق.ظ

     • برچسب ها: پوره سیب‌زمینی انواع پوره ،  
     • موضوع این پست: انواع پوره,

     • بازدیداز این پست : بار

    » کیک پرتفالی

    کیک پرتفالی

    مواد لازم

    • پرتقال -----------------------------  یک عدد

    • کشمش سبز -----------------------  یک فنجان

    • کره ------------------------------   یک‌و‌نیم‌فنجان

    • شکر ----------------------------    یک‌و‌نیم‌فنجان

    • تخم‌مرغ --------------------------   سه عدد

    • آرد ------------------------------   سه فنجان

    • ماست ----------------------------   یک فنجان

    • جوش‌شیرین ----------------------  یک‌قاشق مرباخوری 

    • بکینک‌پودر ----------------------   یک‌قاشق مرباخوری

    طرز تهیه:

       پرتقال را پوست گرفته و کشمشها را تمیز کرده و می‌شویید سپس هسته‌های پرتقال را گرفته و با کشمش چرخ می‌کنید شکر و کره را مخلوط کرده و آنقدر می زنیم تا کاملا نرم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را به هم زده و به مخلوط پزتفال و کشمش و شکر و کره اضافه کرده و ماست و جوش‌شیزین و بکینگ پودر را نیز اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم سپس فالب را چرب کرده و در مدت چهل پنجاه دقیقه ذر فر با حرارت 350 درجه قرار داده تا پخته شود بعد از پخت کامل از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن آن را با کرم یا خامه تزئین نمایید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ پنجشنبه 7 بهمن 1389 - 10:31 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: کیک پرتفالی ، انواع شیرینی ،  
     • موضوع این پست: انواع شیرینی,

     • بازدیداز این پست : بار

    » ساندویچ سالامی با سالاد تخم‌مرغ

    ساندویچ سالامی با سالاد تخم‌مرغ

    مواد لازم برای یک نفر:

    برش نان ساندویچی  --------------------------  یک عدد

    کره ---------------------------------------------  یک قاشق چایخوری

    کالباس سالامی ------------------------------   شش ورق نازک

    برگ کاهوی پیچ ------------------------------    یک برگ

    تخم‌مرغ پخته ---------------------------------   یک عدد

    قارچ -------------------------------------------   سه عدد

    گوجه‌فرنگی ----------------------------------   یک عدد کوچک

    مایونز -----------------------------------------   یک قاشق چایخوری

    خامه ------------------------------------------  یک قاشق غذاخوری

    آب‌لیمو‌ترش ----------------------------------   یک قاشق چایخوری

    فلفل،نمک -----------------------------------   به مقدار لازم

     

    طرز تهیه:

        کره را روی نان می‌مالیم. سالامی‌ها را فرم داده روی نان می‌چینیم. برگ کاهو را در وسط آن قرار می‌دهیم. تخم‌مرغ‌ها را با قارچ‌ها ساطوری می‌کنیم . گوجه‌فرنگی را چهار گوش ریز کرده، همه را باهم، همراه مواد باقیمانده مخلوط می کنیم . آنگاه سالاد تخم‌مرغ را روی برگ کاهو پخش می کنیم.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ چهارشنبه 6 بهمن 1389 - 10:29 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: ساندویچ سالامی با سالاد تخم‌مرغ ، انواع ساندویچ ،  
     • موضوع این پست: انواع ساندویچ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » خاگینه خرما

    خاگینه خرما

    مواد لازم:

    • خرما -------------------- یک فنجان

    • تخم‌مرغ ----------------  6 عدد

    • آرد گندم ---------------  2 قاشق سوپخوری

    • مغر گردو خرد شده ---   2/1 فنجان

    • روغن ------------------   به مقدار لازم

    طرز تهیه:

       تخم‌مرغ و آرد گندم را با هم مخلوط کنید و خوب بهم بزنید هسته خرما را گرفته و با مغز گردو در روغن سرخ کرده و سپس تخم‌مرغ و آرد گندم را روی آنها بریزید و رد ظرف را بسته و بگذارید با حرارت کم در حدود 20 دقیقه بپزد.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ سه شنبه 5 بهمن 1389 - 11:28 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: خاگینه خرما ، انواع املت ،  
     • موضوع این پست: انواع املت ها ,

     • بازدیداز این پست : بار

    » املت جگر

    املت جگر

    مواد لازم :

    • تخم‌مرغ -------------------------   6 عدد

    • جگر سیاه -----------------------   200 گرم

    • نمک،فلف و روغن --------------   به مقدار لازم

    طرز تهیه:

       جگررا شسته و به صورت ورقه‌های یک سانتی متری آن را برش بزنید و در روغن داغ انداخته و دو طرف آن‌را کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. تخم‌مرغ‌ها را با نمک و فلفل کاملا هم بزنیدو در یک تابه مقداری روغن داغ کرده نصف مایه را درون آن ریخته و دو طرفش را سرخ کنید آن را در یک ظرف مناسب بگذارید و نصف دیگر مایه را نیز به همین ترتیب سرخ کنید. جگر سرخ شده را در وسط این دو املت قرار داده و سرو نمایید.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ دوشنبه 4 بهمن 1389 - 11:25 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: املت جگر ، انواع املت ،  
     • موضوع این پست: انواع املت ها ,

     • بازدیداز این پست : بار

    عناوین آخرین مطالب ارسالی
    صفحات دیگر

    فروش کالا

    Powered By .:: photojam ::. .:: Copyright 2012 © maheasemoni Group , All Right Reserved ::.
    .:: گروه وبلاگهای ماه‌آسمونی ::.