آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی

غذاهای فرنگی ، غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، سالادها، دسرها، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی

منوی اصلی
آدرس اختصاصی وبلاگ

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

ارسال‌پیامک‌ازطریق‌تلفن‌همراه
1000.919.261.77.32

موضوعات مطالب
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • کل بازدید :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • چک کردن وضعیت آنلان در یاهو
    تبلیغات وبلاگ

    درباره وبلاگ
    سلام به کاربران عریز .به وبلاگ آشپز ایرانی خوش آمدید.امیدوارم مطالب ما مورد توجه قرار گیرد .لذا خواهشمند است از نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود ما را مطلع نمائید....
    ضمنا ما آماده ایم تا با شما به تبادل لینک داشته باشیم .لینک ما را با عنوان ☼☼ آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی☼☼ در وبلاگ خود ثبت نمائید سپس از طریق نظرات و یا ارسال لینك ما را مطلع کنید تا نسبت به ثبت لینک شما اقدام گردد.
    با تشکر آشپز ایرانی
    آرشیو مطالب
    پیوندهای ثابت
    پیوندهای روزانه
    جستجوی مطالب در وبلاگ
    برای یافتن مطلب مورد علاقه خود کافیست قسمتی از نام مطلب خودرا در کارد پایین وارد نمایید.
    آپدیت روزانه نود 32

    تبلیغات وبلاگ
    لینك باكس و بنر
    » آموزش تهیه زولیبا و بامیه - آموزش درست کردن زولبیا و بامیه

    آموزش تهیه زولیبا و بامیه - آموزش درست کردن زولبیا و بامیه

    مواد لازم برای بامیه :

    • آرد   -------------------------------  دویست گرم

    • آب  -------------------------------- سیصدگرم

    • تخم مرغ  -------------------------    سه‌عدد

    • روغن جامد  ----------------------   یک قاشق سوپخوری

     

    • شکر  --------------------------------   نیم کیلو

    • نمک  ------------------------------  یک سوم قاشق چایخوری

    • آب  --------------------------------   یکصدوپنجاه‌گرم

    • آبلیمو   ---------------------------    دوقاشق سوپخوری

    • گلاب  -----------------------------    کمی

    مواد لازم برای زولبیا:

    • نشاسته  --------------------------------  دویست‌گرم

    • ماست  ----------------------------------   یکصدوهشتادگرم

    • آرد  --------------------------------------    بیست‌گرم

    • زعفران حل شده ----------------------    یک قاشق سوپخوری

    • روغن جامد  ---------------------------     یک قاشق چایخوری

    • جوش شیرین  ------------------------     یک دوم قاشق چایخوری

    • آب یا گلاب   ---------------------------   یک قاشق سوپخوری

    طرز تهیه بامیه:

       آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود ۳-۲ دقیقه )، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این که بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می کنیم.

     

        برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال که داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد .

    طرز تهیه زولبیا:

       نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.

       در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم.

       زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

    مواد لازم برای شربت:

    • شکر   ------------------------------   دوفنجان

    • آب   --------------------------------   یک فنجان

    • گلاب  ------------------------------    دوقاشق سوپخوری

    • زعفران حل شده  -----------------   یک قاشق مرباخوری

    • آبلیمو   ----------------------------   یک قاشق مربا خوری

    طرز تهیه شربت :

        آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

        یادآوری: برای سرخ کردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.



     • ارسال شده توسط آشپز ایرانی در تاریخ‌ جمعه 21 تیر 1392 - 08:30 ق.ظ | نظرات()  

     •  ویرایش شده در تاریخ - و ساعت -

     • برچسب ها: آموزش تهیه زولیبا و بامیه ، آموزش درست کردن زولبیا و بامیه ، طرز تهیه زولبیا ، طرزتهیه بامیه ، شیرینی مخصوص ماه مبارک رمضان ، زولبیا و بامیه ، انواع شربت ، انواع شیرینی ، آشپزایرانی ،  
     • موضوع این پست:

     • بازدیداز این پست : بار

    عناوین آخرین مطالب ارسالی
    صفحات دیگر
    نمایش نظرات 31 تا 60

    فروش کالا

    Powered By .:: photojam ::. .:: Copyright 2012 © maheasemoni Group , All Right Reserved ::.
    .:: گروه وبلاگهای ماه‌آسمونی ::.